Erkekler hepiniz böyle misiniz delikanlıca cevap verin?

26 yaşındayim hiç sevgilim olmadı 6 ay önce bir çocukla görücü tanıştık 1 ay konuştuk benden çok hoşlandığını söylemişti onun bir ilişkisi olmuş 6 yıl sürmüş 7 yıl önce bitmiş sürekli aşk sözleri begeniyordu bel altı küfürlü videolar görseller begeniyordu bir sürü kız sayfası takip ediyordu benle konuşmadan önce beğendiği ve takip ettiği yarı çıplak karı kız resimlerini gördüm ve bütün bunların sonucu ondan tiksindim zaten tipini hiç begenmemistim karakterini tanımak için tanıştım kel kafalı kısa boylu ve zayıf biri ben ise çok şükür güzel biriyim zaten ona fazlaydim ben onla konuşmayı keser kesmez gitti bir sürü karı kız takip etti marketteki bekar kasiyer ablaya kafedeki kardeşi yaşında ki garson kıza kadar, sonra birde utanmadan niyeti olmayanın bahaneleri vardır, kimin kayığı hızlıysa onun pesinden gidenler bu deniz sizide boğar gibisinden sözler paylaştı birde utanmadan bana mesaj attı cevap yazmadım 1 ay önce yolda gördüm önünden geçtim konuşalım mı yine dedi konuşmak istemiyorum dedim bisey diyecem ama dedi ne diyecen dedim sonra yok bisey dedi bende senin diyeceğin birseye ihtiyacım yok zaten dedim gittim ha birde benim böyle sporda vücut paylasilmasindan hoşlanmadığımı biliyordu öyle resimleri vardı şimdi yine karı kız-erkek karışık spora yazılmış ciplak fotoğrafını koymuş bu kez atletide yok iyicene azip kudurdu birde kendini düzeleceğini söylüyordu ayrılırken,1 ay önce benimle konuşmak isteyen çocuğun tiktok videosu kesfetime dustu alkol kullanmadığımı biliyor "babasıyla ticaret yapan çocuk annesiyle şarap içen kıza aşık olur " yaziyor ulan 1 ay önce benle konuşmak istiyordun ne ara birine aşık oldun hayır bide laf sokmalı söz paylaşıp kendi karı kız peşinde koşuyor ben ayağıma gelenleri reddediyorum bide ben seni bir aydır tanıyorum aşığım diyemem ama çok hoşlanıyorum diyodu o tipiyle ona kimse bakmaz
Erkekler hepiniz böyle misiniz delikanlıca cevap verin?