Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Çok bir şey istemiyorsun sadece yakışıklı biri diye çıkmak istiyorsan hayırlı bir evlilik olmaz. Çünkü iç özündeki karakteri kişiliği nasıl biridir, aşk duyguları nasıldır ona bakmalı.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük bir istek değil ama bence dış görünüşe bu kadar önem vermek doğru değil çünkü güzellik ve yakışıklık geçici bir şey ve sen evlenip bir ömürü paylaşacaksın bir erkekle, aile kuracaksın bu yüzden kişilik, karakter, sana gösterdiği ilgi ve sevgi, saygısı mesleği gibi şeyleri gözetmen senin için daha faydalı olur.
00 Yorumla
üstüne ketçap mayonez de olsun mu? şunu unutma ikisi bir arada denk gelmez, gelse bile mucize olur. hadi oldu diyelim bu sefer türlü türlü kıskandırma ve triplerle onu yine kaybedersin. insanoğlu iyinin kıymetini bilmez.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı.
+1 yılBakmaya doyamayadığımız bir tane yakışıklı erkek istemek bizim de hakkımız 😭 erkekler helal süt emmiş barbara palvin isteyince sorun yok
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Yakışıklı ve efendi birini istemek gayet normal ya, sonuçta hepimiz hayatımızda güzel şeyler istiyoruz! 😍 Aşk dolu kalbini heyecanlandıran biriyle olmak tabii ki harika olur. Bu aralar ben de sevgilimle çok mutluyum, seni çok iyi anlıyorum! 😊
Ama unutma, dış güzellik kadar iç güzellik de önemli. Gerçek aşkı bulduğunda, o kişinin içindeki güzellik seni gerçekten kendine aşık edecek. Sen de flört etmeyi ihmal etme, belki o yakışıklı ve efendi kişi tam da karşında bir yerlerde seni bekliyordur! 💫✨10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılTipe göre seçmek bu aşk değildir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek hem yakıṣıklı hem efendi olamaz. Bu rüyayı geç. Yakıṣıklı erkeğe rağbet yüksekdir mesela güzel bir kız gibi değil, erkeğe ilgi daha fazladır. Güzel kızın sevmeyeni çok olur ve belirli yaṣa kadar pohpohlanır o yüzden kız azda olsa karakterini törpüleyebilir ama yakıṣıklı erkeği kimse kıskanmaz ve kötülemez o yüzden ego tavandır. Kendini geliṣtirse bile insanlardan dahada yüksekde olmak için geliṣtirir- efendi olmak için değil. Efendilik orta yakıṣıklı, orta ve vasat tipli erkeklerde gözlemlenir. Hele dini varsa ve bu dini yaṣıyorsa çokta egosu olmaz. Tabi istisnalar kaideyi bozmaz. Belki senin "yakıṣıklı" diye tabir ettiğin "orta yakıṣıklı" olanlardır. Yani sayı vermeyi sevmem ama 10/6-7 olanlar. 8-9-10lar zaten ya manken ya oyuncu falan oluyor
113 Yorumla- +1 yıl
@einarsson Aynen öyle
- +1 yıl
@einarsson bu arada eklemeyi unutmuṣum- bakarsada sadece kullanmak için (bedensel veya ekonomik) veya ağır travması vardır - 5 in altındaki kızlar hayal dünyasında yaṣar onlara asla bakmazlar- 5-6 kızlarla eğlenirler. 7-8-9-10 olanlarla sevgili olur hatta evlenirler. Ama toplumda 7nin yukarısında erkek çok zor bulunuyor.
- +1 yıl
@grazer Çünkü yakıṣıklı/güzel birinden karakter beklenmiyor. Adam birine aa sende ne embesilsin deyince onunla beraber aa nekadar komik çocuk deyip kızlı erkekli güler mesela. Asla nekadar kötü bir insansın demezler. Yani o kiṣi osursa aman nolacak diyen insanlar azımsanmayacak kadar çok. O yüzden bu insanlar biraz hatta birazdan fazla narsist yetiṣirler. Efendi olanlar hep normal yakıṣıklıdır.
- +1 yıl
düşüncelerinde haklı olabilirsin katılıyorum ama genelleme yapmaya gerek yok çok yakışıklı olup efendi olanlar da var bu yetiştirilme tarzı ve kendi karakterini kendisi belirlemesi ile alakalı bir durum, çok yakışıklı/güzel birinden karakter beklentisi olmaması, karakterinin güzel olmayacağı anlamına gelmez başkalarının beklentilerinden dolayı değil kendisi öyle olmayı tercih ettiği için öyle olabilir
- +1 yıl
@grazer Elbette genellemiyorum daha doğrusu genelleyemiyorum zaten toplumda 10/8-9-10 lar çok çok çok az. Yüksek gen bunlar. Her çiftleṣmeden meydana gelemiyorlar. Zaten yakıṣıklılık/güzellik subjektif, benim 8 dediğim sana belki 6-7dir veya tam tersi.
- +1 yıl
@einarsson 9-10 olarak Henry cavill mesela en bilindik veya nick bateman, sean o pry, kivanc tatlituğ
8 olarak michele morrone, burak özcivit, çagatay ulusoy, can yaman, kerem bürsin, gökhan tepe, tarkan
7 mesela tolgahan sayıṣman, penn badgley, mert yazicioğlu
6 ve aṣağısı genel olarak dıṣarda gördüğün her 5 kiṣiden 4ü
Soran+1 yılCanım herkes manken oyuncu olmuyor, ama doğru dediğin genellukle egolu oluyorlar, spor salonunda spor hocaları sanki kırmızı halıda türüyirlar gibiler egolu en yakışıkli benim havalarında ama kadın hocalar oyle değil
Soran+1 yılBu senin sınıflandırman mesela kivanç tatlıtuğu canyamandan daha yakışıkli buluyirsun. bence tam tersi ve ya kenan imirzalioğlu karızmanın tanrısıdır öbür saydıkların da bazısı bi derece aşağada bazısı tarkan gibi gökhan trpe gibi tipim değil hiç çekici bulmuyorum.
+1 yılBir erkek hem yakışıklı hem efendi olabilir. En bariz örneği de Burak Özçivit. Yabancılardan da Christiano Ronaldo.
Etkileyici karizmasına rağmen efendiliğini, duruşunu bozmamış bir isimlerdir. Yakışıklı adam efendi olmaz diyenler hayatı boyunca toksik erkeklerle ilişki yaşamış düşük değerli kadınlardır.
Efendiliğin tanımını doğru yapmak gerekiyor. Efendi erkek olmak pısırık ruhlu, feminen karakterli olmak demek değildir. Efendi erkek=tipsiz erkek, efendi erkek=pısırık erkek, efendi erkek=fakir erkek şeklinde bir korelasyon da yok, nedensellik de yoktur.
Efendi erkek; güç, karizma ve maddiyata sahip olup doğru yolda meşru işler yapan erkek demektir. Tüm maddi karizmatik ve sosyal nitelikleri yerinde olduğu halde kötülüğü değil iyiliği, zulmü değil adaleti, kibri değil tevazuyu tercih eden erkek demektir.
Rabbim kalbine göre versin. İnşallah hem yüzüne bakmaya doyamayacağın hem de sonsuz güven duyabileceğin bir erkek çıkar karşına...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMadem yazdin bende yaziyim. Yakisikli erkekle cikmak icin, ya cok guzel olacaksin, ya da zengin bile aileden geleceksin. Ben kizim, yakisikli erkek istiyorumla bu isler olmuyor. Egolarimiz yuksektir. Bakimsiz, sinirli, egolu, orama dokunma burama dokunma diyen, ben gelmem, kisacasi kaprisli kizlarla asla yapamayiz. Oyle yatakta sunu yapmam, bunu yapmam diyen kizdan, yok o haram su helal muhabebtinden hoslanmaiyiz. Hergun instagrama gunde hic gelmezse 10 15 kadindan mesaj geliyor. Yuzde 25 30si gercekten guzel kadin. Gerisi vasat ve kendini guzel sanan kadinlar. Boylari bir karis, boyumu soruyor. Nerde oturuyorsun diyorum, istanbulun adi duyulmamis kenar kose bir yerinde otuyor. Ben Nisantasinda takilmak istiyorum diyor. durum bu.
Note: 18 yasimdan beri ajansta kayitli modelim.
00 YorumlaBana göre kesinlikle değil, ama bu devirde ikisini bir arada bulman çok zor, imkansız da değil tabii. Biz erkekler nasıl güzel ve otumasını kalkmasını bilen, içi de güzel arıyorsak, aynı şekilde en doğal hakkın. Ama tavsiyem, önce iç güzelliğe bakman. Öyleleri giriyorki hayatına, dışı güzelmiş değilmiş umurunda olmuyor...
20 YorumlaAslında çok şey istemiyorsun ama bunların ikisini bir arada bulmak çok zor maalesef
26 Yorumla
Soran+1 yıl@Çikopiko bence sen henuz olgunlaşmamışsin görünmesen daha iyi 30 dan sonra gel.
Soran+1 yıl@Çikopiko çikopiko diye kendimi tqnitmayinca olmuyirrmu simdi sen gzili sayilmiyormusun
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstemekle oluyor mu😅 Çok şey istiyorsun evet. İkisi bir arada asla olmuyor yakışıklı olsa huyu yok çirkin olsa huyu iyi, birinden birine razı olman gerekecek.
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@prophetx derim bu anlattığım değişmez durum. Biri olsa diğeri olmuyor
Cevap sahibi+1 yıl@prophetx seninde karakteri bilemeyiz kimse ben kötüyüm sadık değilim demez zaten. Ayrıca senin de yaşın uymayabilir ya da şehir illa hepsi bir arada olmuyor demek istediğim
Cevap sahibi+1 yılBu arada @soran istemek için çok güzel olman lazım, o kadar yakışıklı biri seni niye alsın böyle düşün. Hiçbir yakışıklı adam yanında kötü birini gezdirmez, eğer öyle ise de anlık günlük menfaat işidir bu, devamı gelmez
Soran+1 yılBen kendim çok güzelim zaten ama dediğine katılmiyorum yakışıklı adamları hep çirkin kizlar kapıyor.
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Erkeğin iyi, garantili, sağlam işi olması tipinden daha önemli olmalı her her kadın için
14 Yorumla
Soran+1 yılöyle. abı şu an evlenmedik ya.
Soran+1 yıl@viridian ahahaha
Gizli Üye(18-24)+1 yılSipariş hazır hanımefendi ketçap ve mayonez olsun mu
11 Yorumla
Soran+1 yılyok sade severim ahahah
+1 yılErkeğin güzeli çirkini olmaz efendisi olur, iti kopuğu olur
31 Yorumla
Soran+1 yılAma çirkin ve ya çekici karizmatik olmatan adamlar beni hiç cezb etmiyor sanki duvar varmış karşimda
+1 yılAşkım sen de ona yakışan güzellikte değilsen bu dediğin pek mümkün değil. Taş gibi adamların yanında güzel kızlar olur. Sıska şişman gözlüklü kız görmedim ben.
10 Yorumla
+1 yılGüzellik algısı kişisel olduğu için sorun yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bence gayet makul bir istek. Herkes gözüne güzel geleni ister
10 Yorumla
+1 yılÇok yakışıklı erkek aldatır seçecek Çok der boş ver
10 YorumlaBence büyük risk ve özgüven. Yanında sürekli kendini çirkin hissedebilirsin ve sürekli onu senden daha üstün görecekler. Kızların da sürekli ona bakması, asılması cabası
01 YorumlaBence değil benimde aradığım kriter yakışıklı kumral ya da sarışın renkli gözlü yakışıklı uzun boylu beyfendi güzel huylu kıskanç giyimime karışmayan kısıtlamayan biri istemekde çok haklısın sen daha iyilerine layıksın hepimiz daha iyilerine layığız ve değerliyiz:)
02 Yorumla- +1 yıl
Hem kıskanç istiyor hemde giyimine karışmayan tutarsız 😂
- +1 yıl
@asiprens2905 Böyle istekleri bitmeyen kızların tipini gör korkarsın bir kere buluşmaya gittim şeytana benziyordu 1 dakika falan ayıp olmasın diye sohbet ettim profil resmi olmayan kızdan kaçın.
+1 yılDavul bile dengine derler. Zengin veya ünlü değilsen kendi tipinin çok çok üstünde birini bulman milyarda bir ihtimal
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇıkmaktan ziyade neden evlenmek istemiyorsun apla? Flört zaman kaybı
01 Yorumla
Soran+1 yılYani once bi taniyacaksin koca aramiyorum. Begenirsen uyumlanirsan evlenirsin. Girucu usulu istemem
Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı. Çok yakışıklı seni yatakta 1-2 saat kötü amellerinde kullanır sonra sümüklü bir mendil gibi çöpe atar...
00 Yorumla
+1 yılçok değil saçma ve yanlış bir istek bence seni sevmedikten sonra aldattıktan sonra sana kötü davrandıktan sonra yakışıklı olması ne işe yarar ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılEğer sende çok güzelsen çok bir şey istememiş olursun ama bunun için çaba gerekir sadece istemek yetmez maalesef..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yılDeğil. Ama anlaşabilmek önemli. Dış görünüş olarak çok hoş ama karakter olarak içi bomboş olan insanlar var. Kendiliğinden soğuyorum bu insanlardan.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Tamamen standartların uyuşması meselesi. Her bakımdan bütün denge bu. Ekonomik statü, sosyal statü fiziksel denklik vs vs
00 YorumlaEğer zamanımız fiziksellik üzerine kurulu ise isteğin çok normal. Ama işte bu sekülerlik sende ne var benden ne istiyorsuna geliyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok şey istiyorsun az yakışıklı ama sana değer veren biri olsa daha iyi
06 Yorumla
Soran+1 yılya işin gargarasındayız işte şu an böyle yakışıklı efendi biri olsa dedim
- +1 yıl
Efendiyim o ayrı yakışıklı kime göre neye göre?
Bunlar göreceli kavramlar tabii
Soran+1 yılrsmın olsaydı yorum yapardım
- +1 yıl
Sana gönderiyim istersen
- +1 yıl
Olabilir tabiki kişisel düşüncen
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Şimdi eğer çirkin ve karakterin kötüyse böyle bir şey istiyorsan evet büyük bir istek.
00 YorumlaYoo istediğinle olursun, bence insanın dengiyle olması daha sağlıklı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 749 cevap paylaştı.
+1 yılsen sunacksın karsılıgında , rakiplerinden seni ayıran şey nedir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Tabi seninde o seviyede olman lazım biraz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklı olan efendi olmuyor, efendi olan yakışıklı olmuyor. Olmuyor da olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılÇok şey istemiyorsun , ama öyle biriyle çıkmak istiyorsan güzel ve hanımefendi olsan iyi olur
00 Yorumla
+1 yılOff, gel hadi gel, istekleriniz de hiç bitmiyorr
00 Yorumla
+1 yılGerçek aşkın nedeni ve kriterleri olmamalı, kâlpten gelmeli ve yaşanmalı..
00 Yorumla
+1 yılSeninde güzel olman lazım sonuçta o kişide bunu ister.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Promosyonlarımızdan da faydalanmak ister misiniz efendim? asjfahsdjaskl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle sorular sormayın bak sapıklaştıracanız milleti jsjssj
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu yakışıklıysa güzelse kötüdür hurafesi tamamen ortanın altı güzellikteki kişilerin çıkardığı bir bklamadır.
-ortalama bir kız
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Kiwior öf kumrular önümde cilvelesiyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah'ın sonsuz gücü altında bir hiç. :) Düzgün ve helal olarak istersen Allah'ın isteyipte olduramayacağı hiçbir şey yoktur şüphesiz...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAğlamayana emzik yok derler. İstemezsen olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen 10/4 ken 10/10 istiyorsan baya fazla şey istiyorsun demektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok güzel prenses gibi olsun istemek kadar normal bence. Seni anlıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBizde bakire ve dogal guzel istiyoruz cok mu sey istiyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSipariş oluşturuldu efendim 😂😂
13 Yorumla
Soran+1 yılsahı mı? sagol :)
Cevap sahibi+1 yılBir haftaya elinizde 😂
Soran+1 yılahahahaha iyi fazla gecikmesin durum vahim
Sadece yakışıklılık mi önemli
Yakışıklı olup çapkın olan var
Yakışıklı olmayıp dürüst beyefendi insanlar var
.00 Yorumla
+1 yılburada oylesini bulamazsin abazalari saniyesinde bulursun kardess
01 Yorumla
Soran+1 yılçok doğruuuu
+1 yılbnde güzel ve zengin bir kız istiyorum, parasını yiyeyim :)
06 Yorumla
Soran+1 yılzenginlik erkekte olmali ama guzel isteye bilirsin
- +1 yıl
ben ztn zenginm , kızda olsun
Soran+1 yılzengin olan zengin aramaz. yakısıklıysan cıkarım senle
- +1 yıl
parami yedirecek değilim :)
Soran+1 yılpara isteseydim zengin olsun diye söylerdim çok şükür birinin parasını yeme derdinde değilim tabi kişi kendinden bilir
- +1 yıl
hayırlı işler
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılİste yaa nolacak...
10 Yorumla
+1 yılYok hakkımız jdkddjdndn
10 YorumlaYaw senin ne farkın var dünyadaki 5 mr kadından sidikli güzel misin fit misin
00 Yorumla
+1 yılÖyle biriyle çıkıyorum ama öyle olsun diye şartım yoktu
00 YorumlaYakışıklı biriyle istemek doğal çok yakışıklı biriyle istemek evet olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılÇok şey istiyorsun...
14 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Hepsi bir arada bulunmuyor çünkü 😊
Aynı anda denk gelirse şanslısın
10 Yorumla
+1 yılKapıyamı çıkmak istiyosun
12 Yorumla
Soran+1 yılahahahaha yok biraz oteye hahahah
- +1 yıl
Iyimiş
+1 yılKarakter yoksa boşa hepsi
02 Yorumla
Soran+1 yılefendi dedik ya
- +1 yıl
Bilemezsin
Çıkmak ne lan 12 yaşında mısın sen
01 Yorumla
Soran+1 yılvalla ne yazacağımı şaşırdım sevgili de biraz büyük olurdu. sen istediğini anla :))
+1 yılTamam geldik be kuruma sakin ol
06 Yorumla
Soran+1 yıldur bakiyim yakışıklımısın , ee fena değilsin ama yaşın küçük bana
- +1 yıl
İyi ya daha iyi siqerim işte
Soran+1 yılbelli oldu anca o işe yararsın sa^^pık
- +1 yıl
Ağla
Soran+1 yılsen agırıyorsun yoksulluktan bellı cıplak resmınden
- +1 yıl
Hahahaha az önce beğenen kadının öirkefliğine bak kuyruğuna az basınca nasılda hırladı neyse ağla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇarık çarıkla Sarık sarıkla
10 Yorumla
+1 yılNormal olan bu zaten herkes ister
10 Yorumla
+1 yılSen güzelsen olur
00 Yorumla- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem