Ya da eski sevgilisini özleyen var mı?
Ben şahsen hiçbirine özlem duyamıyorum
Hepsine gıcık oluyorum neden böyle ya

Ya da eski sevgilisini özleyen var mı?
Ben şahsen hiçbirine özlem duyamıyorum
Hepsine gıcık oluyorum neden böyle ya

Benim hayatım boyunca unutamadığım bir aşk ilişkisi veya uzun süreli yaşadığım bir ilişki durumu olmadı benim hayatta aşktan ziyade mücadele içinde olduğun farklı şeyler vardı, ve bunun sonucunda hayatımda birtakım mücadelelerle uğraşmış birisi olarak belki bir uzak mesafe ilişkisi belki okuldan tanıdığım bir kızla görüştüğüm zamanlar olmuştur Ama öyle aman aman diyeceğim bir aşk ilişkisi yaşamadım zaten genelde reddedilen taraf oldum.
Hepsi unutuldu gitti. Gidenlerin yeri hep doldu
Evet ya neden böyle oldu
Birisi vardı o kadar iyi hissettirdi ki manevi açıdan yani sesini bile yukseltmezdj, naif birisiydi, çok güzel ve temiz sevdi beni bunu iliklerime kadar hissettim. insanın gözleri konuşur mu konuşuyordu yani ben anlıyordum onun beni sevdiğini ondan sonra kimse bana o şekil de hissettirmedi beni o kadar çok sevdi ki normal sevilmek bana anormal gelmeye başlamıştı
Neden devam etmedi? Daha sonra neler yaşadınız. Anlatırmısın
Birsuskuncicek, aşk konularında kalplerimiz ne hallerden geçiyor, değil mi? Bazen eski aşklar kalbimizi bir koca sarmal gibi sıkıştırabiliyor. Senin yaşadığın bu hissiyat da oldukça normal. Eski sevgililerin hepsine gıcık olmak, yaşadıklarının ve hissettiklerinin bir yansıması. Ama unutma, her ilişki bir tecrübe ve senin daha güçlü olmanı sağlıyor 🌟. Şu an aşk dolu, mutlu bir ilişkim var ve bu bana geçmişi tamamen unutturdu diyebilirim 💕. Umarım sen de kendi mutluluğunu bulursun! Belki de aşk ve sevgi dolu günler senin için çok yakındadır, kim bilir? 💖✨
Aynen sarmal
Cevap
32Cevap
aşka inancım yok Çiçek
Benmde yok
Güzel ilişkilerim oldu ama sürekli hafızamda olan bir şey yok
Benmde
Hayır. Özlediğim söylenemez. Çok güzel anılar biriktirmiş olabilirim. Ama dediğim gibi. Anılar.
Hepsi maziden bir parça
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir çiçek :)
Bitmiyor
Hepsi berbattı. İki kişiyle uzun sürdü ikisi de boynuzladı.
Kötü olmus
Evet ilki ile çok ilerlemişti aileler biliyordu hatta tanıştılar bile çünkü annem kanserdi. Ziyarete geldiler. Çok zor zamanlar geçiriyorduk. Sözlerinde zaman zaman yalanlar yakaladım ama konduramazsın ya göz yumdum. Çok yoğun çalıştığım il dışında olduğum bir dönem annemin de durumu ciddiyken bana başkası var 6 aydır konuşuyoruz dedi. Bunu ben yakaladığım için itiraf etti. Son vakada ise birgün sınava gittim. O gün buluşmak istedim, yoğunum evi toparlayacağım anneme yemek hazırlayacağjm dedi. Kızın annesi de felçli. Bana bahane bulan kız avmde başka erkekle buluşmuştu. Gözlerimle gördüm biraz izledim sonra metrobüse geçtim. Benim yakaladığımı mesajlarımdan anladı. Sonra kelime oyunları yapıp suçu bana yıkmaya çalıştı. Öyle yani. Bu yaşta hep karşımıza sorunlu tipler çıkıyor veya ümitsiz vakalar.
İhanetle bitmesi çok kötü insanın başkasına güveni kalmıyor birileri yüzünden
Eski sevgili namına hayatımda kimse olmayacak. Giden gitsin ve mümkünse dönmesin
Dönerse de çok geç
Hayır olmadı unutamayacak kadar yer etse benim olurdu.
Hayır olmadı her şey yaşandı bitti.
Evet her şey bitiyor
Lise ünv zamanlarında biri vardı. 6 senelik bi iliskiydi. Şu an onunla birlikte olmak ister miydim bilmiyorum o zaman ergendik simdi yetişkin.. ama o zamanların saflığını, masumiyetini, dürüstlüğünü, sadakatini özlüyorum diyebilirim.
Lise aşkımla kavuşamadık arada anıyorum onu
Yazık olms
Olmaz olur mu a gızım, olmaz olur mu hiç? Adı anıldı mı , aklıma geldi mi aka şuram hâlâ gaz ocağı gibi yanıyo namussuzum... ahhh ahhh
Ara sıra rüyama giren biri var ne yazık ki!!
Keşke benmde rüyama girse
Girer belki.
Var benim de eksikliğini hissettiğim birisi.
Sadece 2 tane sevgilim oldu.3 sene öncekine özlem duyuyordum zamanla alıştım
İyisiyle kötüsüyle hatırlıyorum olduğu gibi bakmaya çalışıyorum
Hayır olmadı daha doğrusu aşk hayatım olmadı😅
Şu anki aşk hayatımı unutabileceğimi sanmıyorum
bir aşk yaşayamadım ama lisede hoşlandığım platonik olarak sevdiğim kızı unutmadım mesela
Herşeyi unuttuum artık ihanetler şunlar bunla rhepsi insana gerçek olanı gösteriyor
Evet 10 senedir karşılıksız sevdim on yılın ardından 1 ay önce evlendi özbekistanlı Bi kızla hala seviyorum baskasinida hayatıma almayı düşünmüyorum ölünceye kadar uzaktan sevmeye devam edeceğim onu
Maalesef hiç aşk hayatım olmadı keşke olsaydı da unutamasaydım
Evet zamanında oldu
Hiçbirini unutmadım. Hepsi ayrı ders hepsi ayrı güzellik
Hyt kadınına aşık oldum nasıl unuturum kızlar ysrdım edin nasihat verin kurtarrın bu beladan
Unutamazsn
Unutmak iyidir
Unutmak mümkün mü
Evet
Unutulmuycak hiç bir şey yok bence
Vardr
Biz unuturuz ki diger aşklara yelken acalim dimi
oldu. exlerimin çoğu özel kızlardı.
Ben aşık olmadım
Özlediğim olmadı hiç
Oldu ama sonucta oda bitti
Olmadı olmaz da