Aşk İlişkileri Bana burcunu söyle, sevgilinle neden ayrıldığınızı söyleyeyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Burçları alayımmm #akrep🤩🤩 Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncell Bana burcunu söyle, sevgilinle neden ayrıldığınızı söyleyeyim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Tugbarabia Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Koç 🐏 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Dişinde maydonoz vardı Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Aslan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevisirken osssurdu Yorumla
_Justimagineit_x Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yengeç sevgilimle ayrılmadık ama 🙄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 100 kilo esc ile aldatılacaksın Yorumla _Justimagineit_x +1 yıl Tövbeler olsun Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yengeç. Söyle:) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yanında altına yaptı Yorumla s LastGuest +1 yıl iğrençleşmeyelim:D Yorumla
HaimDaII Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ne dicek çok merak ediyorum, burcum başak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Trans çıktı Yorumla HaimDaII +1 yıl Bilemedin otur 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yengeç 4 sene oldu bu arada sevgili olayı 0 0 Yorumla
linkerboy1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı. Boğa burcuyum tahmin etmen çok zor olmaz 0 1 Yorumla linkerboy1991 +1 yıl Bu arada sevdiğim kız var İranlı kendisi ve bana karşı bir şey hissetmiyor diye düşünüyorum. Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Koç burcu :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Senin amcanla yatarak seni aldattı Yorumla emre00 +1 yıl ahahaassa Yorumla Soran +1 yıl Bahhawhwhahha Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. akrep 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilin erkek çıktı Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl İkizler 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kel jigoloyla aldatıldın Yorumla CrayzMan06 +1 yıl Kafan mı iyi erkeğim ben Yorumla Soran +1 yıl Tamam işte kız seni jigoloyla aldattı diyorum Yorumla CrayzMan06 +1 yıl Orasını bilemem karaktersizse yapar yapabilir Yorumla
DrakeRamoray Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl İkizler 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Morbid obez jigoloyla aldatıldın Yorumla
1ömeryıldırımm Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl gerek yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yazma o zaman? Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Boğa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Jigoloyla aldatıldın Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl akrepsss 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sek's anında osurdu Yorumla ax2akrep +1 yıl osramaz tıkıyorum dkdkdkd Yorumla
luckyfell Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Boğa 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Saçında yürüyen bitler gördün Yorumla luckyfell +1 yıl Yok başkasıyla çıplak basmıştım 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Bu daha fena ahahabah Yorumla luckyfell +1 yıl Skkdlsnd tahmin etmesi zordu zaten Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Balık 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Ikizler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yayy 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ter kokuyordu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤦♀️ Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Akrep 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gülerken burnundan senin ağzına sümük fışkırdı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kustum tsk Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Boğa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Libidosuzdu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Terk edildim Yorumla
Serhatdrgn1 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Oğlak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öpüşürken ağzına geğirdi Yorumla Serhatdrgn1 +1 yıl Aldatıldım :/ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Koç 🐏
Dişinde maydonoz vardı
Aslan
Sevisirken osssurdu
Yengeç sevgilimle ayrılmadık ama 🙄
100 kilo esc ile aldatılacaksın
Tövbeler olsun
Yengeç. Söyle:)
Yanında altına yaptı
iğrençleşmeyelim:D
Ne dicek çok merak ediyorum, burcum başak
Trans çıktı
Bilemedin otur 0
Yengeç 4 sene oldu bu arada sevgili olayı
Boğa burcuyum tahmin etmen çok zor olmaz
Bu arada sevdiğim kız var İranlı kendisi ve bana karşı bir şey hissetmiyor diye düşünüyorum.
Koç burcu :D
Senin amcanla yatarak seni aldattı
ahahaassa
Bahhawhwhahha
akrep
Sevgilin erkek çıktı
İkizler
Kel jigoloyla aldatıldın
Kafan mı iyi erkeğim ben
Tamam işte kız seni jigoloyla aldattı diyorum
Orasını bilemem karaktersizse yapar yapabilir
İkizler