• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sevgilinizden/eşinizden neden ayrıldınız?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor

Gerçekleri, ayrıntılı bir şekilde veya en azından geçiştirmeden yazın lütfen.

Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Sevgilinizden/eşinizden neden ayrıldınız?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • mosyne-
    mosyne- Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 93%
    +1 yıl

Anlatayım. Kendisi bana instagramdan mesaj attı tanışalım vs diye. Beni ikna etmek için çok uğraştı. Uzak mesafeydi ve bende gelmeyeceğini düşünüyordum neyse lütfen beni tanı, seninle tanışmak istiyorum. Bende kabul ettim tanımaya başladık aramızdaki durum ilerledi yani yüzyüze görüştüğümüzde artık adını koyacaktık. O gelmeden önce telefonla sık sık konuşuyorduk görüntülü vs. İlk zamanalr pandemi vardı. Gelmemesini anladım sonra gelme süresi çok uzadı 1 yıl oldu. Ben iletişimi keseceğimi söylediğimde beni arıyor saatlerce ikana etmeye çalışıyor durumunu anlatıyordu. Bende iyi niyetle düşünrek belki de çocuk doğru söylüyor diye düşünerek sabrettim. Daha sonra eski sevgilisi buna mesaj atmış. Bu da mesajı bana atınca sinirlendim. Bu kız niye sana ulaşıyor diye o anki sinirle kıza mesaj atıp hesap sordum. Bu kızda benim görüştüğüm çocuğu aramış. Bu da beni arayıp sen nasıl ararsın bu kızı diye sinirlendi. Bu olaydan sonra benden uzaklaştığını söyleyerek ilişkiyi kesmek istedi. O gün benle iletişimi kestiği gün takipçileri arasında gezinirken bir kız profili dikkatimi çekti. Bu kızın profil fotosunun yanında benim görüştüğüm çocuğu gördüm. Kafamdan kaynar sular döküldü. Arayıp bu sen misin diye sorsam bile yalanladı. Bende tabi bu sensen böyle birinin benimle işi yok diyerek iletişimi sonlandırdım. ( Hala yalanlıyor bana) Sonra 1 ay sonra bana geri döndü ben seni kaybetmek istemiyorum, seninle başlayalım, o fotodaki ben değilim. Ben senin güvenini sarsacak hiçbir şey yapmadım. Kıza mesaj at benimle olduğunu söyle gibi şeyler söyledi ama ben kıza yazmadım mesaj neden bilmiyorum. Beni kullanrak kıza nispet yapıyor gibi geldi çünkü. Bende zamana bırakalım dedim ( O fotodakinin o olduğuna emindim neredeyse ama tam net emin olmadığım için bekledim ). Ertesi gün kız tek foto koymuş profile. Şüphelendim bu uyardı kız değiştirdi diye düşündüm. Bana geri dönmek için telefon açıp zaman isteyen bu adam 5 gün sonra beni her yerden engellemiş. Fake hesaptan bakarım ki benim şüphelendiğim kızla o fotoğrafı profil resmi yapmış. Açıp buna karaktersiz olduğunu, benim gibi bir insanı asla haketmediğini vs söyledim. Bu da kıza dönmek zorunda kaldığını onunla eskiden cinsellik yaşadığı için kıza sourmlu hissettiği için sevgili olduğunu söyledi. Ben inanamadım. Kızla sevgiliyken beni aradı 6 ay boyunca ara ara İşte bana ''sen benim evleneceğim kızsın, sen çok dzügün bir karaktersin vs benim çok sevgilim oldu bir seni evlenecek bir kadın olarak yanıma yakıştırdım vs. Bu kızı sevmyorum'' dedi. Tahmin et ne oldu beni aramayı kesti bir anda 3 ay sonra da bu bana kötülediği kızla evlendi. Ama ben günlerce ağladım üzüldüm. Allahtan dilerim ki beni ne kadar üzdüyse Allahta ona huzur ve mutluluk vermesin. Rabbim büyük.

2
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama ona mutluluk vermesin çünkü evlendiği kişinin suçu yoktur diye düşünüyorum. Ben kızların istediği gibi güzellik algılarına uymadığımdan dolayı hiçbir zaman kimse beni sevmeyecek; o p*sliğin yaptığına bak! Allah sana mutluluk versin.

Yorumla
    • mosyne-
      mosyne-
      +1 yıl

Bende kızın bildiğini sanmıyorum. O dua etsin kızı aramadım kızla sevgiliyken benimle evlenme niyeti olduğunu anlatıyordu. Ben kötü bir niyette olsam onların arasına bir bomba bırakırdım. O dua etsin Allaha bıraktım. Allah onun vicdanına huzur vermesin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aslında kızın bilmesi daha iyi olurdu ama şu an herhangi bir şey yapmak doğru olmaz zaten. Öylelerinden nefret ediyorum; birden fazla kişiyle konuşan, boşa ümit veren, sevmeyen... Beni kimse sevmeyecek ama böyleleri haketmediği hâlde hayatını yaşıyor işte.

Yorumla
    • mosyne-
      mosyne-
      +1 yıl

Hayatını falan yaşadığını sanmıyorum. Bana hep karakterlibir eş hayal ettiğini, sadık, güvenilir bir kişi hayatında istediğini söylerdi. Onunla görüşürken asla sadakatsizlik yapmadım. Destek oldum iyi niyetli davrandım. İlgiliydim arıyordum soruyordm. Kendisi bile benim söylüyordu benim çevremde senin gibi bir insan yok. OS ebeple uzak mesafeyi göze aldım vs. Allah ona dengini nasip etti o nasılsa öyle bir tarzda bir insana gitti diye düşünüyorum. Çünkü bu kızda yalan söylüyormuş, arkasından iş çeviriyormuş bunun galiba. Sonra hatalarını bir daha yapamaycaklarını söyleyerek bir araya gelmişler. Asla o kızla ben varken flört etmediğini söylüyor. O kızla cinsellik yaşadığım için kabul ettim tekrar vs dedi ama hiçbir şeyi bilemeyiz ki asla doğru söylediğini bilemem. Kendimi övmüyorum ama belki de hayat onun karşısına güvrneceği biri olarak çıkarmıştı beni ama ne yazık ki göremedi. Belki de Allah benim için çok daha iyisini hazırlıyordur. Bunu da kendi gibi birine nasip etti. Sizde asla böyle düşünmeyin. Bu görüştüğüm kişinin de albenisi vardı ama karakteri yokk, edep namus yok. Tip olsa ne olur. Bak kendisi ne hayal ediyordu döndü dolaştı kavga ettiği toksik ilişkisine döndü. Muhakkak çıkacak bir şekilde karma insanı en zayıf anında yakalar. Hatta mutlu gibi yaşar ama bir anda bir darbeyle yeksan olur.

Yorumla
    • mosyne-
      mosyne-
      +1 yıl

Kız buna güvenmiyor çok belli. Çünkü galiba sürekli bunu yönetiyordu. Bunun güvenilmez biri olduğunu kız biliyor demek ki ama bağımlılık ve alışkanlık var geçmişte yaşanmış bir cinsellik belki de kız kopamıyor bu sebeplerden kötüyse de kötü deyip seviyorum diye devam ediyor. Düzeltirim, sadakatle bağlarım vs. Bu da eski günahlarını bu kıza sadık olarak ödemeye çalışıyor belki de. Eskiden demek ki çok güvensiz davranışlarda bulundu kız buna göz açtırmıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet belki de iyisi karşınıza çıkacak ki İnşallah karşınıza hayırlısıyla, birlikte her zaman mutlu ve huzurlu olabileceğiniz birisi çıkar. Karakter/kişilik önemli tabii ama artık kimse dışını beğenmediği kişinin içini merak etmiyor. Kızlar boylu poslu, yakışıklı, büyük cinsel organa sahip erkekleri istiyor, sonra karakterine bakıyor; ben de böyle olmadığımdan dolayı hiçbir zaman kimse beni sevmeyecek ve istemeyecek. Hayatım başlamadan bitti.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neyse yani haklarında ne ise o olsun ne diyelim.

Yorumla
    • mosyne-
      mosyne-
      +1 yıl

Bak ben bir eşy söyleyeyim bir insanı tanımak için bir beğeni şart o kişinin çok yakışıklı olmasına gerek yok ama bir şeyi beğenmelisin sıcaklık olmalı yoksa tanımak gelmiyor kimsenin içinden. Cinsel durumlarla ben ilgilenmiyorum ben karşımdaki insanı beğeniyim düzgün bir karakter olsun yeter. Kaslı maslı aramıyorum. Bana güzel gelsin karakteri güzel olsun. Zaten tanırsın. Katılmıyorum tarzını değiştir, farklılıklar yap kendinde bir auran olsun. Girişken ol özgüvenli ol. Bunlar seni karşı tarafa güzel gösterir. Umutsuzluğa kapılma sende sevmeyi sevilmeyi hakediyorsun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim ☺️ sen de hakediyorsun.

Yorumla
    • Uga915
      Uga915
      +1 yıl

@mosyne- Yaşadığın durum gerçekten çok üzücü, çok kırıcı ve yıkıcı olmuş. Hissettiklerini gerçekten anlayabiliyorum ve çok üzgünüm. Aslında bu durum bize bazı yeni öğretiler kazandırabilir. Eğer en başa dönüp bakacak olursak, karşında ki insanın sadece hep ikna edici rolleri benimsediğini izliyoruz. Aslında şunu düşünebilirsin. Sen birini tanımak istediğinde o kişi için ısrarcı mısın? İlişkilerinde birini kendine ikna etmek için hiç ısrar duyuyor musun? Sen bunu hiç öyle yapmıyorsun öyle değil mi? Senin yapmadığın bir şeyi, karşında ki insanın sana karşı yapıyor olmasından şüphelenebilirsin her zaman. Çünkü bu ısrar niye? Sen bir konuda ısrarcı değilsen, o neden kendisi için gördüğü bir konuda sana bu kadar ısrarcı mesela? Neden seni sürekli ikna etmeye çabalıyor? Kaygısı ne? Korkusu ne? Bu telaşı neden? Bir insan bir insanı tanımak istiyorsa bunu her zaman yapabilir oysa değil mi. Bunu birbirimize eşlik etmeyi sevdiğimiz her yerde zaten yapıyoruz öyle değil mi? Bir şeylere ısrar mı ediyoruz? Birini bizi tanıması için neden ikna edelim ki? Ödül filan mı alacağız? Bir ödülümüz mü var mesela? Bu ne olabilir sence? Bir insanı tanımak istediğimizde kendimizden yola çıkmak bu nedenle çok faydalı olabilir. Mesela ben ona ne vermiştim ki o bana ne sağlamaya çalışıyor? Neyin karşılığı acaba bu? O yüzden her şeyin başına dönmelisin. İlişkiler bir sonuçtur. En başa döndüğünde kişinin sana aslında bir şekilde saplantı duyduğunu görüyoruz. Sen onunla daha önce bir arkadaşlık kurmadın. Sen onunla daha önce bir yerde ortaklıklar geliştirebileceğin bir yerde bulunmadın. Ya da onunla, kendi kendine yapmaktan sevdiğin bir şeylerin arasında, onunda seninle benzer şeyler yaptığını farkettiğin noktada tanışmadın. Dikkat et lütfen. O buldu bir şekilde ve ısrar etti. O istedi. Onun isteği ve ikna çabalaları ile başladı. Yani başından beri tek taraflı başladı. Ve sen de onun tek taraflı başlattığı sürece katılmış oldun.

Yorumla
    • Uga915
      Uga915
      +1 yıl

@mosyne- Karşılıklı ilişkiler kendi bulduğumuz ve amaçladığımız tek taraflı isteklerimizle başlamazlar. Birbirinizin hobilerini, zevklerini, yaşam şeklini paylaşmaktan hoşlandığınız yerde başlarlar. Birbirimizi tanımanın, anlamanın ortakça kesiştiği yerlerde başlarlar. Birbirinize verdiğiniz, aldığınız kattıklarınızla başlarlar. Sen ilişkin süreci içinde zaten tüm bunların eksikliğini farkettiğin bir ilişkiyi onun istediği, beklentisi ve düşünceleriyle sürdürmeye zorlandığını ve buna sürekli ikna edildiğini görüyorum. Bu tür kişiler zaten narsisttir ve ısrarcıdır. İkna ederler ama seninle sürdüremezler. Hayatlarında da zaten çoğu zaman başka ve başkaları vardır. Yani aslında birini bir şeyler için ikna ve elde ederler sürekli. O nedenle ortak değerler paylaşamaz ve sürdüremezler. Er ya da geç nasıl başladıysa öyle biter. Kız arkadaşını aldatarak başlamış, seni aldatarak bitirmiş. Hepsi bu. Böyle bir kişiliğin her hangi bir süreci sadakatle sürdürebilmesini ise zaten beklemiyoruz.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

2

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Aldatıldım

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Geçmiş olsun reis. Peki aranız mı kötüydü yoksa cinsel olarak memmun mu olmuyordu? Neden? Yani anlatmak istersen.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

her şey yolunda hiç bir sorun yoktu insanın kalbi o. rr p.. olursa yapacak bir şey olmuyor maalesef

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neyse reis, kurtulmuşsun diyelim mi? Belki de hiçbir zaman haberin olmadan bunu hâlâ devam ettirecekti. Allah sana mutluluk ve huzurun kralını versin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Amin kardeşim saol Allah sanada iyilerini nasip etsij

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eyvallah reis.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bu seni hiç ilgilendirmez😉

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Niye yorum yazıyorsun o zaman?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Seni ilgilendirmeyeceğini bildirmek için
      Sevgililer neyse
      Evlilerin eşinden neden boşandığı seni ne ilgilendirir kardeşim
      Bir yaşanmışlık vardır aynı yastığa baş koymuşlardır sana niye anlatsın hadi o midesizlik etti anlattı sen ne yapcaksın gerimi barıştırcan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden sorduğum seni ilgilendirmez. Öyle soru sordum işte. İsteyen anlatır, istemeyen zaten soruma yorum yazmaz. Benim ne yaptığım, ne merak ettiğim seni ilgilendirmez.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sizin gibi midesizler yüzünden toplum iyice genişliyor zaten
      Kolay gelsin sana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sanki adam öldürdüm, milletin ırz*na geçmişim gibi ne konuşuyorsun sen! Hayırdır?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Millet burada saçma ve senin itham ettiğin şekilde sorular soruyor, ul*n soruya s*kini atan var l*n! Onlara niye kimse laf etmiyor?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İşine bak lan soru sordun bende güzel bir uslupla seni ilgilendirmez dedim hayırdır felan asıl sana hayırdır kaybol

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Cevaplarına katlanamayacagın soruları sormayacaksın 👍

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Begenmedigin cevabıda görmek istemiyorum butonu var basarsın görmezsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok kalsın. Neyse Evyallah.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

*Eyvallah

Yorumla

Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.

Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilinizden/eşinizden neden ayrıldınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Son ayrıldığın sevgilinden neden ayrıldın? 39 cevap verildi
EEski sevgilinizden neden ayrılmıştınız? 20 cevap verildi
Sevgilinizden neden ayrıldınız? 5 cevap verildi
Sevgilinizden neden ayrıldınız? 27 cevap verildi
Sevgilinizden neden ayrıldınız? 17 cevap verildi
Sevgilinizden neden ayrıldınız? 37 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İnsanların gözlerinin içine bakabilir misin?
  • El emeği iğne oyası sever misiniz?
  • Su ıslak mıdır, yoksa dokunduğu şeyleri mi ıslatır?
  • Aşka yürek mi gerek, maddiyat mı?
  • Bir oturuşta kaç adet hamburger yersiniz?
  • Herhangi bir hayvanın saldırısına uğradın mı?
  • Diş çürüğünüz var mı?
  • Orta çağdaki Dark mizah hakkında ki düşünceleriniz neler?
  • Şu an en çok kime güveniyorsun?
  • Yıkılan bir hayaliniz oldu mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨