Aşk İlişkileri Sevgilinizden neden ayrıldınız? Sıradan33 Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kızlar daha çok ayrılmış Sevgilinizden neden ayrıldınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Sevgilim olmadı hiç 1 0 Yorumla
BilgiMeraklısıbirkız Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. Hayatında ben varken bir başka kıza serseri gibi laf attığı için 1 4 Yorumla Sıradan33 +1 yıl Tam okuz**luk Yorumla BilgiMeraklısıbirkız +1 yıl Valla sorma Yorumla Sıradan33 +1 yıl Geçmiş olsun ne diyeyim Yorumla BilgiMeraklısıbirkız +1 yıl Öyle denecek bir şey yok, sağolun Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sabrımı zorladı fazla. Evlenmek için fazla bekletti. Canı cehenneme. 1 1 Yorumla Sıradan33 +1 yıl boş ver gitsin Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Ona karşı Bi sevgim yoktu ve bunaldım düne kadar sevgilim vardı şimdi yok xd. 1 5 Yorumla Sıradan33 +1 yıl Niye sevgin yokken sevgili oldun ki Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Hayır başlarda seviyordum sonra soğudum onunda diğer erkeklerden Bi farkı yokmuş. Yorumla Sıradan33 +1 yıl Nasil bir fark yani Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Neyi anlamadın o.. Evladı işte Yorumla Sıradan33 +1 yıl Hhshshhsh tamam şimdi anladım hgshshssh Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Aşırı kıskançti kendileri.. güzel sevmeyi bilmeyen insanlar ömür törpüsu 1 1 Yorumla Asiadam209 +1 yıl Seni ben bile kıskanıyorum seni kıskanmayan maldır Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok km oldu, yeni modeller güzeldi ben de değiştirdim jsjshshs 1 0 Yorumla
sigarakülüm Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Derslerini ve benim bazı hareketlerimi bahane ederek ayrıldı hiç beklemediğim anda yarım kaldım kafayı yemek üzereyim 1 2 Yorumla Sıradan33 +1 yıl boş ver sana kızmı uok Yorumla sigarakülüm +1 yıl Kız olmasının önemi yok etrafımdaki insanlara körüm zaten sadece o var benim için Yorumla
suisidferman Takip Et Xper 1 Yaş: 110 +1 yıl İnsan suretine girmis seytan oldugunu ogrendim. Yorumlarda da var 1 tane. Arada ortaya cikiyolar, yakaladikca ss alin 1 2 Yorumla Sıradan33 +1 yıl Nasıl bir şeytan bu Yorumla suisidferman +1 yıl Valla genelde guzel oluyolar. Obezse kolu bacagi yoksa seytan degildir. Kusursuz fizikli kadinlarin %90 i insan degil. Emin ol. Yorumla
15430180260 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 71% +1 yıl Pandemi dönemiydi okulda görüşüyorduk sadece üni nin son senesiydi mezun olduk araya zaman girdi öylece ayrıldık 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Canımı sıktı yol verdim. 2 15 Yorumla Sıradan33 +1 yıl Nasıl yani Yorumla SonSamuraii +1 yıl Bu ne özgüven Yorumla Gzz00 +1 yıl 2 kızla belki 3 belki 4 de olabilir aldattı ben özgüvenli olsam ne olmasam ne erkekler si... kimsonik varlıklar 😂 Yorumla Sıradan33 +1 yıl Erkekler demesek onu bir düzeltelim ya Yorumla SonSamuraii +1 yıl O zaman yol vermiş olmuyorsun ki seni iplememiş Yorumla Gzz00 +1 yıl Bana bak ilişkimi baştan sona anlatacak mıyım burada sana sinirimi bozma benim 😂 Yorumla SonSamuraii +1 yıl Başka yerde mi anlatmak istersin 😄 Yorumla Gzz00 +1 yıl Kurtulmak için avukatla konuşuyorum bile dedim o mala kim kimi iplemiyormuş 😂😂 Yorumla SonSamuraii +1 yıl Bu kişi eşin miydi ne avukatı hdhdhs Yorumla Gzz00 +1 yıl Önce terketti sonra aldattı sonra ben terkettim en son bela oldu ben de tehdit ettim. Pembe dizi gibi olmuşuz ya Yorumla Gzz00 +1 yıl Gündüz kuşağı Yorumla Gzz00 +1 yıl Ne eşi ya flörttü kendisi eski flört benim Yorumla SonSamuraii +1 yıl Hmm kötü bir süreç olmalı Yorumla Gzz00 +1 yıl Yoo zaman ilaç Yorumla SonSamuraii +1 yıl İlaç sevgidir bence Yorumla
yavrupenguen Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ayrılmadım birlikteyim 1 1 Yorumla Sıradan33 +1 yıl Umarım hep mutlu olursun Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl boş ver simdi açma eski sayfaları 1 1 Yorumla Sıradan33 +1 yıl Sen bilirsin anlatırsan dinleriz Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çünkü karaktersiz narsist manyağın tekiydi 1 2 Yorumla Sıradan33 +1 yıl Kavun değil ki koklayıp alasın Yorumla _infinitum +1 yıl maalesef Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O benden ayrıldı 2 4 Yorumla Sıradan33 +1 yıl Uzüldum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir de engelledi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her yerden Yorumla Sıradan33 +1 yıl boş ver değmezmiş Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evlenmek istedi 🤣 o yüzden ayrıldık 1 10 Yorumla Sıradan33 +1 yıl Niye evleneydin işte genelde tam tersi olur:))) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlenmek istemiyorum ben Yorumla Sıradan33 +1 yıl Oda bir tercih saygı duyulur Yorumla Gzz00 +1 yıl Evlenmeyi hiç düşünmeyen biriyle olmak yerine neden evliliği isteyen biriyle olup ümit verdin ki insanlık kötü bir varlık Yorumla Gzz00 +1 yıl İnsan*** Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgili olurken böyle biseyi konuşmadık çünkü.. ciddi bi iliski başlangıcımıź ypktu. Evlensem bile onla evlenmezdim 🤣 Yorumla Gzz00 +1 yıl Ciddiyet düşünülmeyecek birine ciddiyet düşündürmen tuhaf olmuş 🤔 Yorumla Gzz00 +1 yıl Senin maharetin diyelim ona da 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düşünürmek diye bisey olsaydi o da bana düşündürebilirdi.. dimi cok bilmis Yorumla Gzz00 +1 yıl 😂😂 tamam ya bananeydi ki Yorumla
Mafia_Princess Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Beni hak etmiyordu 1 1 Yorumla Sıradan33 +1 yıl Sikaydin topuğuna Yorumla
siinneeemmmmm Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 80% +1 yıl yanlış kişi 1 3 Yorumla Sıradan33 +1 yıl Niye yanlış yani Yorumla siinneeemmmmm +1 yıl Erkeksi davranmıyordu Yorumla Sıradan33 +1 yıl Hımm size erkek değil madam denk gelmiş Yorumla
umay22411 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çok sıktı 1 15 Yorumla Sıradan33 +1 yıl Çok mu üstüne düstü Yorumla umay22411 +1 yıl Evet kıskançtı fazla karıştı Yorumla Sıradan33 +1 yıl Sevdiğindendir o Yorumla umay22411 +1 yıl Sevgi şiddet gerektirmez Yorumla Sıradan33 +1 yıl Zaten öyle bir şey asla affedilmez Yorumla Sıradan33 +1 yıl Doğru karar Yorumla umay22411 +1 yıl Aynen Yorumla Sıradan33 +1 yıl Eğer kinin bitmediyse gideyim iki fiske de ben atayım 😅😅 Yorumla umay22411 +1 yıl Olurrr Yorumla Sıradan33 +1 yıl Nerde yaşar bu adam Yorumla umay22411 +1 yıl Ankara Yorumla Sıradan33 +1 yıl Hımm biz mersin nasıl yapsak Umay hanim Yorumla umay22411 +1 yıl Teşekkür ederim düşünmen yeterdi❤ Yorumla Sıradan33 +1 yıl Rica ederim bir tebessüm ettirdiysem size yeterli zorbalara hiç yüz vermeyin onların nesli kendi kendine tükenir Yorumla umay22411 +1 yıl Aynen öyle 😊 Yorumla
TheNorthRememberss Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Keyfi 1 1 Yorumla Sıradan33 +1 yıl Nasil keyfi Yorumla
Aydan_04 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı. ... bazen vazgeçmek gerek. 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. karaktersizliginden 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Saygısızlık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sevgilim olmadı hiç
Hayatında ben varken bir başka kıza serseri gibi laf attığı için
Tam okuz**luk
Valla sorma
Geçmiş olsun ne diyeyim
Öyle denecek bir şey yok, sağolun
Sabrımı zorladı fazla. Evlenmek için fazla bekletti. Canı cehenneme.
boş ver gitsin
Ona karşı Bi sevgim yoktu ve bunaldım düne kadar sevgilim vardı şimdi yok xd.
Niye sevgin yokken sevgili oldun ki
Hayır başlarda seviyordum sonra soğudum onunda diğer erkeklerden Bi farkı yokmuş.
Nasil bir fark yani
Neyi anlamadın o.. Evladı işte
Hhshshhsh tamam şimdi anladım hgshshssh
Aşırı kıskançti kendileri.. güzel sevmeyi bilmeyen insanlar ömür törpüsu
Seni ben bile kıskanıyorum seni kıskanmayan maldır
Çok km oldu, yeni modeller güzeldi ben de değiştirdim jsjshshs
Derslerini ve benim bazı hareketlerimi bahane ederek ayrıldı hiç beklemediğim anda yarım kaldım kafayı yemek üzereyim
boş ver sana kızmı uok
Kız olmasının önemi yok etrafımdaki insanlara körüm zaten sadece o var benim için
İnsan suretine girmis seytan oldugunu ogrendim. Yorumlarda da var 1 tane. Arada ortaya cikiyolar, yakaladikca ss alin
Nasıl bir şeytan bu
Valla genelde guzel oluyolar. Obezse kolu bacagi yoksa seytan degildir. Kusursuz fizikli kadinlarin %90 i insan degil. Emin ol.
Pandemi dönemiydi okulda görüşüyorduk sadece üni nin son senesiydi mezun olduk araya zaman girdi öylece ayrıldık
Canımı sıktı yol verdim.
Nasıl yani
Bu ne özgüven
2 kızla belki 3 belki 4 de olabilir aldattı ben özgüvenli olsam ne olmasam ne erkekler si... kimsonik varlıklar 😂
Erkekler demesek onu bir düzeltelim ya
O zaman yol vermiş olmuyorsun ki seni iplememiş
Bana bak ilişkimi baştan sona anlatacak mıyım burada sana sinirimi bozma benim 😂
Başka yerde mi anlatmak istersin 😄
Kurtulmak için avukatla konuşuyorum bile dedim o mala kim kimi iplemiyormuş 😂😂
Bu kişi eşin miydi ne avukatı hdhdhs
Önce terketti sonra aldattı sonra ben terkettim en son bela oldu ben de tehdit ettim. Pembe dizi gibi olmuşuz ya
Gündüz kuşağı
Ne eşi ya flörttü kendisi eski flört benim
Hmm kötü bir süreç olmalı
Yoo zaman ilaç
İlaç sevgidir bence
Ayrılmadım birlikteyim
Umarım hep mutlu olursun
boş ver simdi açma eski sayfaları
Sen bilirsin anlatırsan dinleriz
Çünkü karaktersiz narsist manyağın tekiydi
Kavun değil ki koklayıp alasın
maalesef
O benden ayrıldı
Uzüldum
Bir de engelledi
Her yerden
boş ver değmezmiş
Evlenmek istedi 🤣 o yüzden ayrıldık
Niye evleneydin işte genelde tam tersi olur:)))
Evlenmek istemiyorum ben
Oda bir tercih saygı duyulur
Evlenmeyi hiç düşünmeyen biriyle olmak yerine neden evliliği isteyen biriyle olup ümit verdin ki insanlık kötü bir varlık
İnsan***
Sevgili olurken böyle biseyi konuşmadık çünkü.. ciddi bi iliski başlangıcımıź ypktu. Evlensem bile onla evlenmezdim 🤣
Ciddiyet düşünülmeyecek birine ciddiyet düşündürmen tuhaf olmuş 🤔
Senin maharetin diyelim ona da 😂
Düşünürmek diye bisey olsaydi o da bana düşündürebilirdi.. dimi cok bilmis
😂😂 tamam ya bananeydi ki
Bayadır manita yok kafa rahat
Beni hak etmiyordu
Sikaydin topuğuna
yanlış kişi
Niye yanlış yani
Erkeksi davranmıyordu
Hımm size erkek değil madam denk gelmiş
Çok sıktı
Çok mu üstüne düstü
Evet kıskançtı fazla karıştı
Sevdiğindendir o
Sevgi şiddet gerektirmez
Zaten öyle bir şey asla affedilmez
Doğru karar
Aynen
Eğer kinin bitmediyse gideyim iki fiske de ben atayım 😅😅
Olurrr
Nerde yaşar bu adam
Ankara
Hımm biz mersin nasıl yapsak Umay hanim
Teşekkür ederim düşünmen yeterdi❤
Rica ederim bir tebessüm ettirdiysem size yeterli zorbalara hiç yüz vermeyin onların nesli kendi kendine tükenir
Aynen öyle 😊
Keyfi
Nasil keyfi
... bazen vazgeçmek gerek.
Saçmalıklarından
İstemediğim şeyde ısrar ettiği için
karaktersizliginden
Saygısızlık
Aldattı
Yak yak yak
Aldattı ve terketti
Kötü olmuş