Güncellemeler
1 yıl
Ateizme tapiyosa o da ters bana..
Güncellemeler
1 yıl
Ben kendimi bildim bileli dinsizim hicbir zaman da sempati besleyemedim hatta birkac kez muslumanligi anlamaya calistim acaba bende mi sorun var diye. Denedim olmadi yani dine uygun bi insan degilim😌 o sebeple dinden cikmis biri de bana samimi gelmez
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bende asla bir dinle ilişik olan biriyle yapamam ilk sorduğum şey de bu olur
D mi... dinini cok seviyosan benimle neden konusuyosun derim mesela... neden bir kadina ihtiyac duyuyosun derim
Bdhfjff onu da ayetlerle açıklarlar bak
:D kadin tarlaymis onlara gore
Bakara 223 de mi djfjf
Kodunu bilmiorm xd
Dedigin gibiymis bakara 223 😁
Dhdhdh senin işin zor ama
Niye
Zeki kızlar çok seçici olur ve yalnız kalır çoğu zaman biz yine güzellik vs vi şekilde idare ediyoruz dhdhhd
Siz erkekler kabul ediliyosunuz biz kadinlar kabul ediyoruz o yuzden sanirim
Yemek yemek gibi aslinda... kotu bi yemek tum keyfini kacirir o yuzden sadece doymak icin yersin ama daha iyisini bulmak zorundasin
Güzel kadın aptsl olsada çekilir de yakışıklı erkek aptl olunca cekilmez ya dhdbdj
Ewt 🤭
Neys bol şansss
Thanx🙂
Ben hiç o konulara bile girmiyorum girmemeye çalışıyorum
Evet ama o din vibe'ini aliyosun yine de..
Sorunca da dusundugun gibi cikiyo :d
Yok o anlamda değil hani bir dine inanıyor inanmıyor falan ilgilendirmiyor beni, ha çok dindardır ve söylediği bazı şeyler inandığı dinden de öte bir şey ise o zaman durumlar farklı oluyor
Ewt aslinda oyle... yine de neye inandiginin pek bi onemi yok diyemiyorum cunku zihninin isleyisini gosteriyo
Dediğin mantıksız değil mantıklı lakin din ve kendi beynini ayırt edebilen insanlar var onlar mükemmel işte o yüzden pek ilgilendirmiyor diyorum
Oyle insan var mi cjdjd
Var var karşında duruyo fkldlfkfkdkf
Senin inancin ne peki
Normal de Müslümanım ama araftayım diyeyim
O isler bence 3-4 yasinda falan belli olmali... ben o zamanlardan beri dinlerle anlasamiyorum yani hatirladigim en erken yaşlar..
3-4 yaş mı jfkfldkfl
Ben 3-4 yaşında bırak dini abu buguyu yeni bırakmıştım 3-4 yaş ne abart kfkdlflldlflf
Abartmiorm ya hadi 4 diyelim
Hâlâ ısrar ediyor fllflglg
Bir insanın bu tür konuları düşünebilmesi için en olgun yaşı dinle alakalı söylüyorum 18-20 dir. 4 yaşında ki çocuk daha yeni tuvalete gitmeyi öğreniyor dinle ne alakası olacak. 15 li yaşlar desen ergenliğine verirsin çünkü hayatı yeni tanımaya başlıyor ideali 18-20 arasıdır sorgulamaya o zaman başlar gerçekten mantıklı düşünerek ama
Yok be ben cocukken hatirliyorum allah her seyi ve herkesi goruyo ama biz onu goremiyoruz bu sacmalik falan diyodum... ve neden hep yasli adam yani noel baba gibi zihnimde kodlardim sonra cinsiyetsizmis gibi dusunsem de insanlar hep allah baba falan dediklerine gore erkek derdim. Ve gercekten bu dusunce beni sinir ederdi. Ki peygamberin erkek olmasi da hosuma gitmezdi.
Kendime bir kere daha teşekkür ediyorum kafamı o yaşlar da o tür şeylere yormadım diye flfşşglbppg
Gerçi sorsan o yaşlar da ne yapıyordum onu da hatırlamıyorum ya fkdllflfkf
Eh yani istemsizce dusunurdum zaten... ki baska seyler de dusunurdum ama neyse...
Ne gibi başka şeyler?
Sardı senin muhabbetin devam et kfldkgkfk
Kotu seyler 😁 cinsel icerikli degil
Cinsel olarak bahsetmedim zaten merak etme fkdkkfıf
Ne anlam da kötü şeyler onu soruyorum
Ya duvarlarda kocaman kafalar ve devler oldugunu dusunurdum... nedense biraz korkutucuydular
Duvar da mı khfdfhj
Ne değişik hayal gücün varmış senin ya
Evet duvara biraz uzun bakinca duvarin icinde kipirdaniyo gibilerdi 😁 bir de yerde micir olunca basmayi sevmiyodum hic
Bence senin küçükken psikolojik sıkıntıların falan vardı galiba 😅
Hayir yoktu :D köy tarla falan sevmezdim hic.. hala da sevmem. Teknolojinin olmadigi yerler bana hep korkutucu gelir.
Tam bi Z kulağı yaaahhh clldlflflflkg
Kafir yani gerçeği gizleyen birisiyle sorun olur sadece
atın bu atayizi buradan
Ateistim demedim, inancimdan da bahsetmedim. Sizin beyin 1-0 olarak calisiyo heralde.. inaniyosa musluman inanmiyosa ateist :D
bence sen fazla ciddiye alıyorsun başkan dalga geçmiştim :D
Kesin oyle olmustur xd
profilimdeki görüşleri okusan böyle düşünmezsin ama yine de sen bilirsin öyle olsun seni mi kırıcam
Din akıl tutulmasıdır
Bana fark etmiyo
Çok şey ifade eder