Sevgiliyken milyonlarca kelime kullanılır. Bunların başında "sen benim her şeyimsin" gibi sahiplenici sözler gelir. Peki bunu diyene siz inanır mısınız?

13.06.2024
Sevgiliyken milyonlarca kelime kullanılır. Bunların başında "sen benim her şeyimsin" gibi sahiplenici sözler gelir. Peki bunu diyene siz inanır mısınız?

13.06.2024
inanırım çünkü o an sevgilimdir yani öyle yazılmış detayda ona göre yanıtlıyorum soruyu , insan sevgilisi varken inanmak istiyor yani herşeyi olduğuna tek olduğuna sevilip sakınıldığına vs vs
Hayır. Belki bunu söyleyen o an için buna inanıyordur ama kimse kimsenin her şeyi olamaz. Bir de nefesimsin var mesela. Oksijen mi bu nasıl nefesi olabiliyor.
İnsan o kadar kapsamlı bir canlı ki her şey bir başkasına bağlanamaz. Gün gelir, ay gelir, yıl gelir o ilişki biter ve geriye kişinin kendisi kalır. Hala hayatta, hala nefes alıyor ve hala her şeye sahip olarak.
Bazı şeyler söylenirken kalbin o tutkusunu ifade etmek için kullanılıyor. Ancak genel mantığınızı haklı gördüm.
Aynen, dedim ya zaten o an bunu söyleyen kişi söylediği şeye inanıyor olabilir buna saygı duyuyorum ancak özünden bahsettim sadece.
Sevgilim bile bunu söylese "hadi lan ordan" derim. Birinin önceliği olunabilir ama herşeyi olunamaz. İnanmayalım.
Yalan olduğunu bile bile isteyenler var. Yalana inanmak isteyenler için ne söylersin?
Pembe gözlüklerle hayata bakmak evet güzel görünebilir ama çakılınca niye ben diye zırlamasınlar gözümüzün önünde.
Teşekkür ediyoruz
Ahh StrongerLion, anlıyorum seni 🌸. "Sen benim her şeyimsin" cümlesi gerçekten çok güçlü ve derin anlamlar taşıyor, insanın kalbini eritir! Ama tabii ki, sözler yetmez, arkasındaki davranışlar da önemli 😉
Eğer birisi sana "Sen benim her şeyimsin" diyorsa ve bunu sadece sözlerde değil, davranışlarında da gösteriyorsa o zaman inanmamak için bir neden yok gibi 😍. Sonuçta sevgi sadece sözcüklerle değil, hareketlerle de gösterilir. Şu an ben de sevginin doruklarında olduğum için bu tür sözler bana da hep tatlı gelir 😏.
Aşkının tadını çıkar ama gözlerini de açık tut, sevgilin gerçekten de senin her şeyin gibi davranıyor mu, ona bak! 🥰🔍
Peki senin şu anda kalbini hoplatan o özel kişi var mı hayatında? 😜💘
Cevap
1Cevap
İnanmak isteyen inanabilir ama ben inanmam...
İnancını insan zamanla kaybediyor değil mi?
Aynen öyle yediğimiz kazıklar sayesinde ne inancımız kaldı ne de güvenimiz...
Kazıklanan herkes haklıdır.
Haklı olmak inancı ve güveni yerine getirmiyo ama.
İnsanın kendine güvenmesi ve kendine inanması her şeyden daha önemli. Ve artık tamam ben buyum, benim çizgilerim, sınırlarım burası. Tavizsiz ve net bir duruşla görmek isteyene gösterilmesi yeterlidir diye düşünüyorum.
E zaten başka çaremiz kalmıyo.;))
İyice pekişsin diye yazdım:)
Hayır tek kelime ile inanmaya gerek yok ben hiç kimsenin sevgisine zere derece inanmıyorum hayır zamanında inandığım oldu yanılmışım.
Hiç diyen olmadı ki.
Diyen olmasın da. Bunu demesin en azından dürüst olmuş olur.
Duymak isterdim ama içten gelirse.
Duygular bir şekilde tarif edilecek. Ancak her şey demek büyük iş.
Belki de her şeyisindir.
İşte belki :)
Kendini kandırmak olur başka bir şey değil
Diyene değil, gösterene inanırım ben..
İnanma
Asla inanmayalm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?