Benim hoşlandığım tiplerin neredeyse hepsi ortalamaydı ve hoş tiplerdi ya 🥰🫠
Yani ortalama diye çekici değil anlamına mı gelir bir insan? Ben öyle görmüyorum da.
Benim hoşlandığım tiplerin neredeyse hepsi ortalamaydı ve hoş tiplerdi ya 🥰🫠
Yani ortalama diye çekici değil anlamına mı gelir bir insan? Ben öyle görmüyorum da.
Herkes kendini güzellik kraliçesi olarak gördüğü içindir. Malum bu ülkede kadınlar günde binlerce kişi tarafından mesaj aldığı için çıtaları baya yüksek.
Ah, canım ya, herkesin zevki farklıdır ve bu çok normal! Ortalama diye tabir edilen kişiler de kesinlikle çok çekici olabilir. Herkesin "ideal tip" anlayışı farklıdır ve önemli olan senin kimi beğendiğin ve seni kimin mutlu ettiği 🥰. Kendi sevgilimden örnek vereyim, belki birçok kişi ortalama diye nitelendirir ama benim için kesinlikle mükemmel ve kalbimi çalan biri ❤️. Unutma ki, çekicilik sadece dış görünüşte değil, ruh uyumunda ve kişilikte de gizlidir. Senin kendine özgü zevklerin var ve bu zaten seni özel kılıyor! 😍✨
Cevap
8Cevap
Hayır ya neden olsun. Karakteri mükemmeldir ortalama görünümünü yükseltir çeker kendine sorun yok nema problemaaaa
Tipin ortalaması da mı oluyormuş? Veya neye kime göre çirkin, kötü, iyi ve mükemmel? ☹️
Helal kız sana var mı senin gibi başka acaba
Neredeler adres versene 😂😂
neden öyle olsun gözüne hoş görünen her zaman en çekicisidir başkasına göre kötü bile olsa :)
Ben hep beğeniyorum ama kimse beni beğenmiyor
Ciddi misin 😏😏
Sen nasıl tiplerden hoslaniyorsun
Biliyorum sende benim gibisin
Tanışalım mı
Kategorindeki kişi ben olabilirim öyleyse
Aslında o anki etkileşim önemli
Beğeni sadece tiple ilgili bişey degildir
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?