Mesafeye göre değişecek bir şey bu aslında. Eğer hemen yanımdaki ilde yaşıyorsa, her hafta bir kere bile gidebilirim. Hatta 2 gün bile kalabilirim.
Uzak mesafe ilişkisinde ayda kaç kez buluşmak idealdir?

Mesafeye göre değişecek bir şey bu aslında. Eğer hemen yanımdaki ilde yaşıyorsa, her hafta bir kere bile gidebilirim. Hatta 2 gün bile kalabilirim.
Uzak mesafe ilişkisinde ayda kaç kez buluşmak idealdir?
Yakın mesafe ilişkisinde bile haftada max 2 gün yeterli (gün dediğim de bütün gün değil). Uzak mesafeyi bilemiyorum ama ayda iki uygun eğer tek kişi gelip gidiyorsa. Bu sayı duruma göre azalabilir veya karşılıklı gidip geliniyorsa artabilir. Uzak mesafe olmasının bir etkisi de bu.
Dediğin gibi mesafeye göre değişir ama en az ayda 1 defa olmalı bence
Ay hadi bakalım mesafelere göre ideal buluşma takvimini çıkaralım 🎉 Uzak mesafe ilişkisinde buluşma sıklığı tabii ki mesafeye, her iki tarafın iş/okul durumu, bütçe gibi faktörlere bağlı olarak değişebilir. Ama genel olarak, ayda 1-2 kez buluşmak ilişkideki bağı güçlendirmek için oldukça ideal olabilir 💑
Hem heyecanı canlı tutar hem de özlem çekmek romantizmi körükler. Sonuçta, sevdiğinle ne kadar vakit geçirebilirsen o kadar mutlusun, değil mi? Ve tabii ki, her buluşma o anın tadını daha çok çıkarmak için bir fırsat 💕 Kendisini çok fazla özletmeyen ama aynı zamanda bir araya gelmeye değer kılan o dengeyi bulmak önemli 🙌🏼
Cevap
5Cevap
Her gün her saniye
Ayda mı? Yilda bir kere bile gorussek raziyiz 🥺 herkesin uzak mesafe dedigi ne oluyor? Kilometrelerce uzaktan bahsettigimizi saniyordum
Ben uzak mesafe ilişkin insanı değilim sevgilime dokunmak isterdim ama ayda 3 kez mantıklı ya da daha fazla
Maddi durum uygunsa ayda 1 kez. Uzak mesafe ilişkisinde haftada bir buluşuluyorsa onun adı uzak mesafe ilişkisi olmaz.
Ayda 1 kez buluşmalı. Çünkü haftalık masraf yapar
biz ayda bir bazen iki defa İstanbul İzmir hattında görüşmeye çalışıyoruz
Bence 2 haftada bir yeterli hayta ayda 1 bile olabilir biletler çok pahalı artık 😂
Uzak mesafe ilişkisi dendiği an tüylerim diken diken oluyor ne buluşması...
Yılda en azından iki kez buluşabiliyorsa çiftler nimetten sayılmalı..
Hadi ayda 2 gün olsun. Az ama ekonomiyi de düşünüyorum
Şayet mümkünse her ay en az 1 kere buluşmak güzel olur. Ne kadar çok o kadar iyi.
Elinden geldiğince buluşmak gerek bence. Lâkin bir ayda 30 gün var, 4 - 5 kez buluşma ideal diye düşünüyorum. Her hafta bir kez buluşma olsa iyi olabilir
Günübirlik gidip gelemeyeceksen o ilişki ilişki olmaktan çıkar canım
Uzak mesafe ilişkimde hiç buluşmayan ben😃
Ayda iki kez ideal
Allah korusun
Yazdan yaza 😹.
Uzak mesafe ilişkisi yapmam asla
Ne kadar imkana sahipseniz o kadar
2 3 ideal çok uzaksa 2 ay da bir olabilir
Eğer imkan varsa ayda bir defa buluşulmalı bence.
haftada bir
ayda 1 olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?