Erkekler asla ilk adımı atmıyor. Nasıl daha ilgi çekici olabilirim?

Boyum uzun, kaliteli giyinirim, şeklim şemalim düzgün ama biraz etime budumayım maalesef. Saçlarıma bakarım, makyajıma kişisel bakımıma dikkat ediyorum. Zekiyimdir, komiğimdir, okumayı severim, vizyonum açıktır, ağzım laf yapar empati yeteneğim yüksektir. Bunları sadece kendimi övmek için yazmıyorum, çevremden duyduğum ve kendimde gördüğüm şeyler. Yakın erkek arkadaşlarıma sizce neden kimse yanaşmıyor dediğimde çekiniyorlardır falan diyolwr ama çekinilecek güzellikte değilim, dışarıdan soğuk durmamla alakası olabilir belki. Artık güzel keyifli düzgün bir ilişki istiyorum ama maalesef ben ilk adımı atmazsam erkekler gelip tanışmıyor vs. İlk adımı ben atınca da tadım kaçıyor, biraz çaba ve ilgi istiyorum. Hiç öyle takılmalık mevzum olmadı, 19-20 yaşlarımda bir iki kişiyle öpüştüm o kadar, onun haricinde de ne zaman kendim adım atıp biriyle konuşsam beklediğim ilgi ve çabayı görmedim. Aman neyse. Sizce neden bana yanaşan hoşlanan açılan kimse yok? Çok mu şey bekliyorum? İyi yanlarımın farkındayım ama bu durum bana artık ben adım atmazsam bakılmayavak kadar çirkin olduğumu düşündürüyor ve üzülüyorum. Bu arada yaşım 22, siteye üye olurken tanınmayayım diye farklı girmiştim ne alakaysa. Lütfen tavsiye verin çok kötü ve istenmemiş hissediyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada şu ana dek bir tane adı koyulmuş ilişkim oldu onda da kıskançlıklarla kavgalarla aşağılamalarla çok yoruldum, siteye de kafam karıştığında soru sordum bi kaç kez merak ederseniz bakın. Ondan sonra da konuştuğum bi kaç kişi oldu ama kendime güvenmiyorum, sanki boyum uzun diye güzelliğim eksikmiş gibi geliyor ve değişik bir utanç duyuyorum. Dertlendim ya
Erkekler asla ilk adımı atmıyor. Nasıl daha ilgi çekici olabilirim?