güzel,çekici..kime göre? karakterini gözden geçirdinmi? ya da belkide sende sorun yoktur bu erkeklerin güvensizliğidir.seni fazla yüksekte gördüklerinden yaklaşamıyorlardır.mesela şimdiki sevgilimde beni fazla güzel gördüğü için başta çekinmiş benim gibi çocuğu napsın o daha kaslı yapılı güçlü uzun boylu erkekleri seçer demiş ama öyle olmadı ben onu seçtim.belki sende de aynı şey mevcuttur.o yüzden daha sıcak ol senden kaçılmayacağını statü meselesini sorun etmeyeceğini göster ortam içinde.böylece karşı taraf daha rahat olsun sana karşı.ve bi de 4 aylık ilişkin neden bitmişti? belki sorunu burdanda anlayabiliriz diye soruyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılkendi ağzımdan güzelim demek biraz abes oldu ama beni anlatacak ikinci bir kişi olmadığı için böyle özet geçeyim dedim. yüzüne bakılacak bir kız olduğumu düşünüyorum. eski sevgilimle ayrılma nedenim ise ilgiszliği ve bana güven vermeyişi açıkçası. ilişkide hep o sucluydu diyemem kendime de özeleştiri yapmam gerekirse uzun zaman yalnız olmaktan kaynaklanan özgürlük ve birazda feministlik tavırlardan sorunlar yaşıyorduk.
- +1 yıl
hmm anladım canım.girdiğin ortamda biraz soğuk olabilirsin.ya da dediğim gibi statün yüksek olduğu için erkekler daha kolay kızları seçmekten yana.sen onlara biraz zor gözüküyo olabilirsin ama yapı olarak ama tarz olarak ama kişilik olarak ama görünüş olarak..bunu bi düşün derim
En İyi Cevaplar
Eğer çok çok güzel bir kızsan erkekler seni koluna takıp gezdirmeye çekiniyolardır.Çünkü güzel kızların peşinde çok fazla taliplisi olur ve erkekler bunlarla uğraşmak istemezler.Ben o kadar da güzel bir kız değilim.Ama arkadaşımın bi tanesi sana farklı gözle bakmamamın tek sebebi bu demişti.Sana anca teklif geliyo,sen kuyruk sallamadığın halde bulaşıyolar.Katil olmamak için sana kardeş gözüyle bakmayı seçtim demişti...
28 Yorumla
Soran+1 yılçok çok güzel demeyelim cnm yüzüne bakılacak kızım demek daha doğru olur
- +1 yıl
Ben de yüzüne bakılacak kadar güzelim.Öyle baktığında gözlerini alamayacağın bi kız değilim.Ama arkadaşım böyle düşünüyodu.Boşver 2 günlük 3günlük ilişkidense geç olsun tam olsun,ömürlük olsun.Deneme tahtası gibi bi onla bi bunla ilişki yaşayan insanlar çok yıpranıyo.Onun için takma kafana...
- +1 yıl
katılmıyorum. biz erkekler bikere bize göre güzel kızı seçeriz.hatta şunu belirteyim; kadının seçtiği güzellik yüzdesinden çok çok fazlasına önem veririz...etrafca dikkat çekilecek kadar güzel kızlara karşı düşüncemiz ise belirttiğin gibi çok taliplisi olmasından ziyade, güzel kızların genelde kendilerini kontes zannetmeleri ve dolayısıyla yüksek standarları altında erkeği boğmasıdır.
Soran+1 yılteklif yağdığına göre demekki çok sıcak içten samimi br insansın ya da sen daha iyi bilirsin neden bu kadar teklif oluyordu? bende uak da olsa ir tiyo alabilirim diye düşünüyorum
- +1 yıl
Yok yaşım küçükken teklif yağıyordu.Ama hiç birini ciddiye almıyordum.Çünkü teklifin çokluğu insanların bana farklı amaçla yaklaştığının göstergesiydi bana göre ve bundan acayip rahatsız oluyordum.Şuan peşimde dolanan kimse yok.Olsa belki değerlendirmeye çalışırdım bu duygusuz halimle:))
2 temel unsur var
1- fiziki çekicilik ( güzellik, kilo, bakım, şıklık vs..)
2- sosyal çekicilik ( iletişim kurma yetenekleri, bilgi, kariyer vs..)
24 yaşında gelmiş bir kadın ve sadece 4 aylık 1 ilişki. üstelik sosyal ortamlara girmesine rağmen.
biraz daha bilgiye ihtiyaç var aslında o 4 aylık ilişki neden ve nasıl bitti ?
BU zamana kadar sana bir çook erkek yanaştı ama sen reddetiysen birşey demem lakin erkekler bana yanaşmadı diyorsan..
O zaman senin farkedemeyip bizlere aktaramadığın bir sorun var..
kesin var...05 Yorumla
Soran+1 yıl4 aylık ilişki arkadaş aracılıgıyla basladı. ben birbirimizi tanıma sürecindeyken ilk günde evlilikten bahsetti ilk bir ayda butun ailesi akrabaları ile tanısırdı.aklı sıra evlenicek kıs buldugunu düşündü kacırmak istemei sanırım beyfendi. hedeflerim nedeniyle kısa vadede evlilik düşünmediğimi ilk gunden beri söyledim. ilişkimiz bir şekilde iyi kötü gitti. sonra birden soğukluk başladı onun tarafından ilgisizliği nedeniyle ayılmak zorunda kaldım.ilişki yaşamadım yaklasmsının nedeni bu değil
Soran+1 yılhayır sadece onun bakış açısını kısaca özetlemeye çalışmıştım.ilk günden evlilikle yaklaşması ve yaptıkları bana garip gelmişti açıkçası. ama kişiden kişiye göre değişir bilemem. kendisine çok güvenen bir insan değilim belki neden bu bilemiyorum.ama herkesin hayalinde düşünce yapısına uygun biri yatar. ama mükemmeli beklemek saçma tabiki.
- +1 yıl
Ben de de aynı problem var kimseyi bulamıyorum
Güzel kızlara erkeklerin cogu yaklaşmakta güclük ceker. Cesareti vardır ama bu kızın kesin sevgilisi vardır diye düşünürler. Bir de bazen kendilerini begenmeme durumu olmasına karşı korkarlar.
Sen etrafa fazla sıcak yaklaşırsan yada cok soguk yaklaşırsan sevgilin var imajı yayabiliyorsun bazen. Orta kıvamda yaparsan belki tutabilir. Ama hoşlandıgın biri vardır. O kişiye kendini belli edebilirsin.
Ama sevebilecegin ve seni sevecek birini bulmanda yarar var.
Ayrıca iç güzellik de öneml bir konu. İç güzelligin iyi midir?14 Yorumla
Soran+1 yılöyle çok çok güzel bir kıs değili yüzüne bakılacak bir kızım işte. sanırım benim yaklaşım tarzım biraz soğuk oluyo.ilk adımı karşıdan bekliyorum ve böyle durumlarda kendimi kasıyorum.iç güzelliğe gelince insan kendisi hakkında ne kadar fikir sunabilirse o kadar objektif olur bilemem ama öyle kendini begenmiş burnu havada bir tip değilim
- +1 yıl
Yok ic güzellik söyle zaten biriyle tanıştıktan sonra birşeyler hissetmek gerek birine karşı ve karşı tarafında elektrigi alması lazım. Bu durumda işte zamanla seni tanıyacak sen de onu tanıyacaksın.Ama nasıl olacak diyorsan acele etme bence biraz bekle bakalım cıkar biri. Kızların peşinde cok erkek olur ama erkeklerin pek olmaz. Kendini sanslı hisseden vardır tek tük
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
+1 yılkolayca sevgili bulmak biraz zor bence türkiye'de hatta erkekler için baya bi zor diye düşünüyorum. yakın arkadaş çevresinden insanlar sevgili buluyor genelde. o yüzden arkadaş çevreni geliştirmeye çalış bence. bir kaç tane düzgün erkek kankan olursa emin ol aradğın kişiyi bulabilirsin. kızlar ve erkekler genelde kendi aralarında dolaşmayı seviyorlar. düzgün erkek yok kalmadı diye sitem eden kızlara hak veriyorum çünkü onlara yanaşanlar genelde fırlama oluyorlar. tanıdığım nerdeyse tüm düzgün, yakışıklı v.s adamlar hep yalnız.
30 Yorumlaİlk kez bir hatun kişiden böyle bir şey duyuyorum. Bence etrafındaki insanlara tavırlarınla birazda olsa açık bir kapı bırak. Etrafına bakmıyorsan, insanlara açık kapı bırakmıyorsan, dışarıdan " benden uzak durun, ilgilenmiyorum " gibi bir izlenim yaratıyorsan, böyle düşünmekte haklısındır. Yeni beraberliklerin, yeni ayrılıkların ve yeni yaşanmışlıkların şerefine...
20 Yorumlabende 27 yaşıma gireceğim hayatıma giren çıkan çok kadın oldu ama hepsi sonunu göremediğim mantıksız insanlar. yani bana yaşıma ve aile kültürüme uygun olmayan insanlar hal böyleyken neden hayatınıza soktunuz o zaman diyeceksiniz belki bende hep bu soruyu soruyorum kendime neden soktum tek bir cevap geliyor aklıma uygun olanı bulamadığım için. bende sevgili bulmakta zorlanıyorum.çok fazla sosyal takılmıyorum gerçi insan içine karışabileceğim pek ortamım olmuyor evden araba ile işe gidiyorum toplu taşımada tanışabileceğim belki yeni fırsatları bu şekilde kaçırıyorum iştede mesai bitimine kadar mesai arkadaşlarımın dışında insan yüzü görmüyorum. tipim konusunda küstahlık etmek istemem ama etrafımdan aldığım pozitif düşüncelere dayanarak yakışıklı biri olduğuma inanıyorum giyimime kuşamıma da dikkat ederim ve romantik bir adamımdır :) ama gelin görün ki siz nasıl erkek arkadaşı bulamıyorsanız bende kız arkadaşı bulamıyorum. :(
23 YorumlaBen bu ilişki konusunda bu sitede ilk sorumu bu konu üzerinde sordum. Bu tamamiyle erkek tarafının reddedilme karşısında düşeceği pozisyonla ilgili. Ben bile olsam beğensem dahi gelmeye çekinirim muhtemelen çoğu kişi de benim gibi düşündüğünden yanına yanaşmıyodur. Sorumda belirttğim gibi anca tanıdık biri olcak öyle hanımefendiler tanışma eyleminde bulunacak. Burda böyle yürüyo sen daha iyi bilirsin :)
16 Yorumla
Soran+1 yılreddedilmekten bu kadar mı korkuyorlar erkekler ?
- +1 yıl
Bende yakışıklı boyu posu olan renkli gözlü biriyim. Bir kızı beğensem bile konusamam sapik yerine koyuluyosunuz bazen iyce gözüm korktu. Ciddi bir ilişkim olsun istiyorum ama yok yok kız yok. Buraya yazan kızlar bence yalan söylüyor. Sevgili bulma gibi bir derdi olamaz bir kızın elini sallasa ellisi cünkü. Ben dürüst yakisili birisiyim. Tanışmak isteyen olursa. Instegram. Mrkoca57 ekleyin birbirimizi beğenirsek konusalim. Ama eminim kimse eklemicek çünkü ben daha raslamadım düzgün kişilikli bir erkek arkadaşı olsun isteyene
10 Yorumla
+1 yılKonuya sonradan dahil oluyorum ama bu konu benide çok sıkıyor , akrabalarımla en fazla 5 yaş farkım var herkes evlendi benim daha 1 kez olsun hiç sevgilim olmadı , sanırsam bölümüme çok odaklandım sosyal alanım çok zayıf şuanda birileri ile etkileşime girmek istiyorum fakat ya utanıyorum ya da onlarla aramda uçurum farkı oluyor benden çok farklı hissediyorum. Daha doğrusu şu son 2 yıldır çok yanlız hissediyorum. :(
00 Yorumlaeğer dediğin gibi çok güzel biriysen, beğendiğin kişiye iyilik yap, mütevazi davran. senin aslında o kadar güzel olup o kadarda zor birisi olmadığını hissetsin. böylelikle, o kişiye kalbini açacak cesareti vermiş olursun. yalnız o erkeğin yerinde olmak isterdim, ne uçar şimdi, kanatlanır resmen :)
01 Yorumla
Soran+1 yılben çok güzelim demedim abartmayalım olayı lütfen yüzüne bakılacak kdar güzelim işte:)yorumunu tekrar alayım şimdi :D
Bende aynı durumdayım neden bir sevgilim olmuyo anlamıyorum çirkin değilim fiziğim yerinde kötü bir huyum yok öğretmenlik bitirdim baika bir mzel şirkette çalışıyorum ılımlı biriyim ama görüştüğüm insanlara olumlu bile davransam sessizce uzaklaşıyolar benden bende anlamıyorum neden böyle oluyor 😌
10 Yorumla
+1 yılBiz erkekler güzel kızlarala gidip konuşamıyoruz çünkü utanıyoruzz bu genel bir sorun biz kız ile nasıl tanısacağız nelerden hoşlanır hiç bilmeyen biri için cevaplayın yaşım 20 yemin ederim şu zamana kadar 1 tane sevgilim olmadı. 2 kere çikma teklifi ettim 2 side kabul etmedi intihar etmeyi düşünüyorum lütfsn yardım edin
00 YorumlaBağlanıyor o basiret öyle ara ara..
Üstüne gittikçe de zorlaşıyor.. Akışına bırakmalısın. Kısmetin bir yerlerde seni bekliyor zaten.13 Yorumla
Soran+1 yıl25 oldu be gökhan daha ne kadar bekliyeyim :(
Biraz agresif olabilir misin? Yani biraz dominant bir karakter şu şöyle olsun bu böyle olsun diyen birisisindir belki. Erkekler komut almaktan pek hoşlanmazlar sizi erkeksi gösterir bu tavırlarınız doğruya doğru
03 Yorumla
Soran+1 yılewt olabilir. agresif tarafım biraz var :( nokta atışı yaptın :)
Soran+1 yılama şunu yap şunu yap diye insanlara komut vermekten nefret ederim
korkuyorlardır,böyle bir güzelliğin(sen öyle söyledin)yanlız olmayacağını düşünüyorlardır,genelimiz yani erkekler çok girişken değiliz,oysaki en fazla hayır dersiniz,birde çok kendini beğenmiş dıruyor olabilirmisin?
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki erkeklerin ilk adımı atması için nasıl bir yol izlenmeli ?
oluruna bırak diycem ama doğru mu olacak bilmiyorum..ben oluruna bıraktım ve şimdi 27 oldum.
14 Yorumla
Soran+1 yıl:D bende bu zamana kadar öyle yaptım ama gerçi bundan sonra ne yapacaksam :(
Soran+1 yılbir cevap arayışı içinde olduğum için size soruyorum ya
- +1 yıl
cevaplamaya kalkacak olursam ;bu erkek millleti ilk başta dış görünüşe dikkat ederler(gerçi büyük birçoğunluğu var ki onlar hiç bir sosyal sınıf ve dış görünüş gözetmezler.onlara denk gelmediğin için zaten kendini şanslı saymalısın)acaba kıyafetlerinle ilgili bir değişikliğe mi gitmelisin?mizaç ta önemli tebessüm herzaman etkilidir diye düşünüyorum.
demek ki sogukluk var erkeklerle aranda ya da sen begenmiyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılalternatif olsa begenmemezlik yapacağım da karşımda hiç şık olmayınca öyle bir ihtimal de olmuyor malesef :(
Soran+1 yıl1 kişi. gerçi ortamda da erkek oldugu pek söylenemez.
insanlara daha sıcakkanlı davran, biraz soğuk duruyor olabilirsin diye düşündüm.
04 Yorumla
Soran+1 yılbazen sıcak bazen soğuk olabilirim ewt ama yineden hoşlanan biiri şansını denemez mi cnm?
Soran+1 yılişte onu hayatta yapamam önce karşı taraftan bekliyorum :(
kısmetin mi kapalı acaba bir de bu taraftan bak olurmu..ve şu da var illaki bir yerlrede biri vardır senin için ama doğru zamanı bekliyodur...
10 Yorumla
+1 yılSevgili bulamaman için geçerli sebepler değil. . . Maneviyatin guclumu kibar zarif sadık birimisin. . . Bence bunlar daha ön planda benim. gorusumde
00 Yorumla
+1 yılBenimle tanışmak istermisin? benimde hayatimda biri yok
00 Yorumla
+1 yılkızım yazıyoruz bakmıyorsunuzki size illaki brad pitt gerekiyo
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen ben de bulamadım kızlar sikintikinsanki behlulle cikacaklar
Alın yazısı... Elden ne gelir... Sabır...
15 Yorumla
Soran+1 yılsabırtası oldum
başka çözüm önerin yok mu?:D ne olmus bu erkeklere yahu.herkes de bir kadercilik anlayısı var- +1 yıl
Yahu kızsın, güzelsin, elini sallasan ellisi. :)
İllaki ilişki mi yaşamak istiyorsun sen?
Sitede kız delisi onlarca erkek var. İster beynini kullananı seç, ister karın kası yapmışları seç, ister cool takılanı seç, ister parası olanı seç... Gönlüne göre... Açık büfe gibi oh. Seç beyen al. Kim sana hayır diyecekmiş? ( Bu yazımı farklı algılayıp bana teklif getirme de...)
Soran+1 yılhahaha:D
- +1 yıl
Herkesin morali bozuk unv okuyorsun kendi işini yapamıyorsun evlenmek istiyorsun ya evlenip ayrılıyorsun ya bulamıyorsun ülke viran hee şey bozuk gelecek karanlık iste
+1 yılAllah tan umit kesilmez... :D dualarım seninle :D
21 Yorumla
Soran+1 yılumarım duaların kabul olur :D
+1 yılhoslandıgın bi tip olursa acılmayı dene :)
22 Yorumla
Soran+1 yılo konuda çok ketumum karsıdan bekliyorum malesef hep :(
- +1 yıl
Ama hata yappıyosun bence. Yada ilk arkadas ol yakınlasn birz. :)
Desti izdivacına talibim hanfendi.
10 YorumlaAllahın sevilen kuluymuşsun ne diyim :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D yalnızlık da bir yere kadar ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı sorun bendede var neden oluyo bu :(
12 Yorumla- +1 yıl
elbise mağazalarında çalışın konuşmaktan çekinmeyin içinizde ne varsamantıklı şeyler söyleyin mağazadaki bayan personellerle konuşun biraz sohbet edin ilginizi gösterin gerisi kolay zaten tek başına yapılacak işlerde çalışmanızı tavsiye etmem ben öyle bir işte çalıştığım için kendime kız arkadaş bulamıyorum kız arkadaşım canım sıkılıyor zaten aynı durumda olan kız varsa bana numarasını göndersin tanışalım
- +1 yıl
kız arkadaşım yok canım sıkılıyor zaten
+1 yılTipsiz olabilirmisin acaba
00 Yorumla
+1 yılBence tanismaliyiz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem