Ex geri döner mi?
Ne olursa döner?
Ne olursa dönmez?
Seven gider mi giderse döner mi?
Ne olursa döner?
Ne olursa dönmez?
Seven gider mi giderse döner mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Adı üstünde eski efendim.. Geri dönse ne değişecek.. Önünüze bakın..
İnan bana o kadar çok şey değişir ki 5 senelik ilişkiydi 1.5 haftadır ayrıyız seviyorum dedi beni sevdiğini söyledi ama boş sebeptem ayrıldı
Biz kaç kere ayrılıp barıştık çocukken daha çoktu sonra azalmıştı kaç kere kendi ayrılıp döndü bu seferde döner mi acaba inşallah döner ya
Ç
Sebebi çok kavga etmiyorduk ana neymiş kavgalardan sıkılmış bizden olmazmış
Yine gider anlamında mı değişmez diyorsun
Kafasında niye biri olsun ki bana dediki ilişki de istemiyorum senide istemiyorum seni çok seviyorum ama bizden olmaz dedi
Yani bana göre de seven bırakmaz ama benim çok erkek kankam oldu ya da kız arkadaşlarımın çok erkek arkadaşı olan oldu veya en basiti kuzenlerim kimi görürsen göreyim bu çocuk gibi değil yani o kadar garip bir de ki türünün ilk ve tek örneği çok dengesiz korkak cesaretsiz ilgisiz arada ilgi gösteriyordu bazen ama ona da ilgi denirse işte
Ki arkadaşları bile bunu diyor böyle düşünüyor çocukluk arkadaşı bile böyle düşünüyor kızlarla konuşmayı bilmiyor yani en uzun şeyi benmişim ben dayanmışım inşallah her zamanda en uzun ben olurum bir de uyumsuz biri mesela dört kişi oturuyoruz dört kişi yani iki sevgili çift üçümüz oyun oynamıyor okey diyoruz ama o sorun çıkarıyor uyumsuzluk çıkarıyor ve ben orada ortada kalıyorum
Bu normalde böyle böyle bir insan ama onunla baş başa kaldığım çoğu zaman kimse ona nasıl olduğumu bilmiyor içimdeki çocuk içimde kız çocuğu ortaya çıkıyor iki güzel söz ettiğinde o kadar içim eriyor ki ben de bilmiyorum belki de yanlış kişidir ama ben onun pişman olup dönmesini istiyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum kendi sorunlarım da var güvendiğim tek daldı o da gittikendime zarar vermekten korkuyorum çünkü bunu yaparım biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, eski sevgililer konusu hep karmaşık, değil mi? Ex’in geri dönmesi tamamen duruma ve kişisel ilişkilerinize bağlı. Eğer hâlâ bir şeyler varsa ve aranızdaki bağ güçlü ise, belki dönülebilir. Ama unutma, bazı nedenlerden dolayı gitmiş olması da gerekiyor. İletişim eksikliği, güven problemi ya da başka sebeplerle... Giden gerçekten seven biriyse, bazen dönmeyi düşünür. Ama, bazen geri dönmemek daha sağlıklı olabilir, özellikle de problemler tekrar eder diye düşündüğün bir durum varsa.
Belki seninle aynı durumda olanlarla konuşmak, tecrübeleri dinlemek iyi olabilir, ama en önemlisi, ne hissettiğin ve ne istediğin 💖 İlişkiler karmaşık ve herkesin durumu farklı. Kendine ve kalbine kulak ver 😉