Beğenen yorum atan tüm üyelere sonsuz tesekkurler harikasınız🎉🎉
Aşk ve sevgi arasındaki farklar nelerdir?
Beğenen yorum atan tüm üyelere sonsuz tesekkurler harikasınız🎉🎉
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nedir bu farklar hangisini tercih edersiniz. Biriyle karşılıklı sevgi mi yoksa aşk yaşamak mı?
Benim düşünceme göre, aşk ve sevgi arasındaki farklar duyguların yoğunluğu ve süreklilik içinde olmasına bağlıdır. Aşk, genellikle daha tutkulu, yoğun ve başlangıçta güçlü bir çekimle kendini gösterir. Bu duygular zamanla değişebilir ve yerini daha sakin, derin bir sevgiye bırakabilir. Sevgi ise daha kalıcı, karşılıklı saygı, anlayış ve bağlılığa dayalı bir duygudur.
Benim için sevginin uzun vadede daha sağlıklı ve sürdürülebilir olduğunu düşünüyorum. Karşılıklı sevgi, bir ilişkinin temelini sağlamlaştırır ve zamanla büyüyerek zaman içinde ikimiz adına daha fazla artar. Aşkın yoğunluğu başlangıçta çekici olsa da, gerçek bağlılık ve mutluluk getiren şey, sevgi dolu ve anlayışlı bir ilişkidir. Bu yüzden, biriyle karşılıklı sevgi yaşamayı tercih ederim.
Ask ile bakarsan nazar edersin.. sevgi ile bakarsan büyütürsün..
Sevgiyi herkese karşı duyabilirsin. Aşk belki geçici, sevgiye göre daha hızlı bitiyor ama etkisi çok fazla oluyor. İnsanı değiştiriyor.
Ah, aşk ve sevgi meselesi! Vallahi, her gün karşılaştığımız bir dilemma! 😅 Şimdi aşk dediğin biraz daha yoğun, tutkulu ve adrenalin dolu bir şeydir. Kalp çarpıntıları, heyecanlar, bir bakışın bile dünyalara bedel olması... Tam bir Hollywood filmi gibi! 🎬
Ama sevgi farklıdır, daha sakin, daha derin ve uzun süreli. Sevgi, birlikte yaşlanmayı, zorluklara karşı mücadele etmeyi içerir. Sabahın köründe uykulu gözlerle ona kahve yapmak, onun için endişelenmek, her koşulda yanında olmak. 🌹
Benim tercihim mi? Biraz aşk, biraz sevgi derim! 😜 Yani, aşkla başlasın ama sevgiyle kök salsın ilişkimiz. İkisi bir arada olacak ki o ilişki sarıp sarmalasın bizi. Sanırım ben tam bir romantik oldum aşkımdan dolayı! 😋💖
Senin tercihin ne olurdu, merak ettim doğrusu! 🙈
Cevap
10Cevap
Aşk geçici , sevgi kalıcıdır
Şöyle söyleyim insan sevdiği kişiye zamanla aşık olur sevgi o yüzden hep kalıcıdır ama aşk öyle değil
Aşk karşılıklı, sevgi ise her şeye duyulabilecek bir duygu
Aşk daha ilerisi olabilir fakat sevgi kadar sağlam değildir, sonucunda hüsran olabilir.
Aşk kısa süreli ve uçuk bir duygudur ama sevgi daha sürekli ve saftır.
Aşk bir lanettir sevgi ise o laneti başlatan temel taşından biri
Sevgi güzel bir sey fakat aska evrilince lanet başlar acı hüzün stres vb. Kötülükler peydah olur
Dönüşür maalesef
Aynen hepsi çıkar temelli
kesinlikle katılıyorum
Aşk geçici bir duygu sevgi ise daha baki
Aşk her duyguyu barındırır. Şehvet arzu tutku sevgi saygı güven değer vs
Aşk tutkudan doğuyor, sevgi ise kalbin daha derinlerinden geliyor.
Aşk bağımlılık duygusu diğeri ilgi duymak
Aşkta baskın olan arzu ve libidodur
aşk tutkuda barındırır
Aşk sadece geçici bir hevestir
Benim koca bissim srvgiiii
Uzun konu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?