Yıllarrr, yıllarrrr geçmesine gerek yok dimi..🤷🏻♀️😜 Okdr da değil ama bazen bazı insanları yıllarda geçse tanıyamazsın..☺️)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Bir insanı en iyi ENlerinde tanırsın. En sinirli anında sana davranışı, en üzgün anında sana davranışı, en mutlu anında sana davranışı gibi. Çünkü o onlar insanın içini en iyi yansıtan anlardır. Bu süreç ne kadar sürer bilemem 😂 belki de bir ömür yetmez
05 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılFarklı sorunlar.. olaylar.. koşullar karşısında gösterdiği tepkileri gözlemlemen gerek.. örneğin sinirlendiğinde nasıl davranıyor.. örneğin kafasına taktığı şeyler genelde neler olur.. örneğin trafikte araç kullanırken gergin mi olur yoksa sakin mi.. mesela ailesinden biriyle hiç konusurken tanık oldun mu.. nasıl konuşuyor.. gündemleri genelde ne üzerine atıyorum annesiyle konuşurken... gibi gibi..
00 Yorumla
+1 yılBazen tam tanıdım dediğin anda, aslında hiç bilmediğin şeyler çıkar...
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekleri tanımak 5 dk , kadınları tanımak 5 yıl
020 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBeyinlerimiz farklı çalışıyor ondan sanırım
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ama sizdeki bakış da fazla yönlü
Cevap sahibi+1 yılÖyle olmak gerek genelde ama her zaman değil
Cevap sahibi+1 yılKadınları Mutlu etmek tam da bu yüzden erkeklerden daha zordur
Cevap sahibi+1 yılEvet anlaşmamız biraz zaman alıyor ancak huylarımız değişmiyor maalesef genelde
Cevap sahibi+1 yılŞikayet olayı değil bu kendin söyledin yaradılış böyle. İki tarafın da kabullenmesi gerek yani
Cevap sahibi+1 yılBen şikayet etmem. Karşımdakini olduğu gibi kabul ederim. Onun da beni olduğum gibi kabul etmesini beklerim. İnsanlar değişir ama
Cevap sahibi+1 yılUzun bi sohbet oldu ama orta yolu bulduk sanırım🙂
Cevap sahibi+1 yılAma ben sana kaç kez haklısın dedim😏
Cevap sahibi+1 yılHaklısın🙂
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
39Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı tarafı, onun gösterdiği kadarını kısa zamanda tanıyabilirsin lakin gerçek anlamda problemler yaşamadan tanımak söz konusu değil..
13 Yorumla- +1 yıl
Şüphesiz.. Yaşananlar karşısında nasıl bir duruş sergiliyor.. Sergilediği duruş ile söylemleri birbirini destekliyor mu yoksa bambaşka bir insana mı dönüşüyor.. Çok fazla kriter var..
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılAylar geçiyor hala ben bilemiyorum yiaa taniyoruz henüz birbirimizi broo modunda olanlar var. Bir carpasim geliyor. 3 5 ay okey sonrası tanimak değil yaşamak için vardır ilişkiyi.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBunun belirli bir kuralı zamanı yok değişir o.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyni eve girmeden , arkadas ortamina sokmadan , onun arkadas ortamina girmeden , birlikte tatile gitmeden ve son olarak karsinda sarhos olana kadar icmeden taniyamazsin.
110 Yorumla- +1 yıl
Evet , kisinin sözlerinden ziyade davranışlarını gözlemlemelisin.
- +1 yıl
maalesef , tecrübeyle bu noktaya geliyorsun zaman içerisinde katılıyorum sana 😂
- +1 yıl
Hayatta en çok saf ve hicbirseyi farkedemeyen insanlar mutlu oluyorlar biliyormusun? Farketmekten ziyade hakiki bir a. ptal olabilmeyi yeğlerdim.
- +1 yıl
Evet empati yetenegin gelişmişse ve üstüne kalbin yerine aklınla görmeye başlamışsan dünyayı. Değişiveriyor her şey.
- +1 yıl
👍👍
Bu durum kesinlikle tanınmaya çalışılan ve onu tanımaya çalışan kişiye göre değişir... Hiç kimse buna standart bir süre veremez
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı taraf ne zaman tanıtmak isterse kendini o zaman tanırsın. kimi 2 günde kendini tanıtır kimi yıllara yayar
14 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle ama zorlu bir süreç
- +1 yıl
Maalesef öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılArtık yıllara gerek kalmıyor.
2. Soruda her şey ortaya çıkıyor.
Allahtan ileri sarıyorlar.18 Yorumla- +1 yıl
Anladım? Ne sorduğunu biliyor musunuz
- +1 yıl
Anlamamak isterdim ama maalesef
Genelin derdi para olmuş.
Sevginin varlığından haberi yok. - +1 yıl
Elbette...
Kesinlikle.
İyilerin olduğu kadar diye düşünmek istiyorum - +1 yıl
Kesinlikle...
Bir insanın hamuru iki günde belli olur
11 YorumlaKişiden kişiye değişir.
Çoğu maske takar çoğu kendini erken belli eder.
Maske takanı evlilik dışında anlayamazsın.
Erken belli eden safları ise maks 1 sene11 YorumlaUzun yıllar yan yana olup da hiç tanıyamadım insan da oldu kısa bir süredir konuşup da herşeyi bilecek kadar çok tanıdığım insan da sanırım bu biraz da karşındakine göre değişiyor o ne kadar isterse o kadarını biliyorsunuz hakkında
00 Yorumla
+1 yılTanımaya harcanan zamanı çok güzel şeyler için harcamayı tercih ederim. Çünkü eninde sonunda ikinci kez tanışmak durumunda kalır, gerçek yüzünü görürüm.
00 YorumlaTanımaya gerek yok, bazen öyle bir his gelir ki sanki bir birini yıllardır tanıyor gibi olursun. Ama o his ileride mutlaka bozuzlur çünkü zihninde yarattığın karaktere zıt özellikleri tanıdıkça keşfedersin
00 YorumlaBenim arkadaşım 5 yıllık sevgilisi tarafından aldatıldı birde kız nişanla nişanlıyken kız onu aldattı bu zamana kadar bile insan sevgili olsada tanıyamıyor
00 YorumlaKimisine göre 3 5 saat kimisine göre ay kimisine göre yıl bu kişilere göre değişir gözlemci ve detaycı olmak hemen tanımak için fırsat olabilir ya yalanı varsa çıkar ya da dürüstse sabreder
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBazen birkaç saatlik söhbet bile, artık ilk izlenimi veriyor.. anlayabiliyorsun daha çok tanımak için devam etmeye, zamanını harcamaya değer mi, değmez mi diye
00 Yorumla Birini, kısa zamanda o istediği kendini açtığı kadarıyla tanırsın. Uzun zamanda ise onunla ne kadar çok vakit geçirir, hayatına ne kadar çok dahil olursan o kadar iyi tanırsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Soru garib?
Karşı Cins genelleme bir başlık.
Tanımak isyedigin kişi o cinsden bir birey, bireyleri tanımakda kişiye özel bir şey.00 Yorumla
+1 yılYıllar dahil geçse tanıyamazsin. İnsanlar çok bilinmeyenli denklem gibiler.
01 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir. Bazı insanları tanımak imkansızda. Yıllarca vakit geçirerek olmaz ona eminim.
00 YorumlaNe kadar zaman geçerse geçsin insan bulunduğu mekana bulunduğu zamana ayak uyduruyo değişiyor yani.
Tanımak zor..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılkişiden kişiye değişir ama genelde 5 yıl yeterlidir dışarıdan tanıyamazsın beraber kalmalısınız yani ev olmasa da okul olur iş yeri olur
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir açık sözlü dürüst biriyse 2-3 ay yeterli sahtekar sinsi biriyse yıllar geçsede yeterli olmaz
00 Yorumla
+1 yılKarşımdaki insan düzgün ise 1 ayda belli olur zaten
014 Yorumla- +1 yıl
Aslında değişmeyen tipler biraz düz sıradan ve net olanlar sinsilik gözlerinde olmaz zaten mimikleri ele verir insanı az cok
- +1 yıl
Sen biraz temkinli ilerliyorsun anlaşılan
- +1 yıl
Biraz ders aldık diyorsun
- +1 yıl
Üzüldüm adına
- +1 yıl
Allah daha mutlu etsin o olsun da insan emek verip bir süre karsı taraf yüzünden olmayınca içinde burukluk kırıklık olur yoksa çok şükür işinde gücünde herkes😁
- +1 yıl
En iyisi birazda aileler arası uyumda önemli biraz kültür kafa uyumu olarak yoksa kavgalar çıkıyor ileriye yönelik
- +1 yıl
Öylede aileler arası sıkıntı varsa o ilişkiye de yansır
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. hiç bir zaman tamanlamıyla tanımayabilirsin...
karışındakini tanımak onun kendini ne kadar tanımanı istdiğinle alakalıdır00 Yorumla
+1 yılYıllardan ziyade olaylar gerek. Kavgadan sonra başışma şekli, güzellikleri paylaşma biçimi, dar zamanda tepkisi, yatak matak işlerine girmiyorum ☺️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Dışını tanıyabilirsin ama içini tanıyamazsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yani zaman geçirmek lazım farklı durumları yaşamak gerek kızgınlık çaresizlik vs anlari
00 YorumlaAslında ilk 5 dk diyebilirim maalesef hiç yanılmadım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılMillet 10 yıllık kocasının gay olduğunu öğreniyor bence hiçbir zaman tam olarak tanıyamayız
00 Yorumla Değişir. Kimini 5 günde su gibi tanırsın kimi yıllar geçse bile hala yabancı gelir
00 Yorumla
+1 yılBir ömür yetmez inan🤣
12 Yorumla- +1 yıl
👍
6 ay 6 gün 6 saat 6 dakika 6 saniye..
116 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar zaman verirsen ver sen tanıdıkça o değişecek
05 Yorumla- +1 yıl
Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir :)
- +1 yıl
Daha realistik söz duymadım desem
Gizli Üye(18-24)+1 yılEn az 6 ay flort
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle ilk 6 ay önemli
Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Kimisine gün yeter kimisine ömür yetmez
11 Yorumla
+1 yıltanımak için bir gün de yetebilir bir yıl da lakin anla/ş/mak için bazen ömür bile yetmeyebilir
00 Yorumla
+1 yılKarşı cinsi tanımak için sinirli anını yakalayıp size nasıl davrandığını iyi ölçmeniz lazım işte o zaman iyi tabırsınız
00 Yorumla
+1 yılEvlenince bile yeni huylarını kesfediceksin, standart süre cok sık vakit gecirdigini varsayarak cevaplıyorum 6 ay idealdir
00 YorumlaYa yola gideceksin ya da alış verişe
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıl6 ay.
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle bir insanı bir haftada da taniyabilirsin ki benim için çok zor olmadı bu hiç bir zaman.
+1 yılAynı evde bir sure yasaman gerekir
00 Yorumla24 saat birlikteysek 3 ay
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu değişken bişi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı.
+1 yılSeneleri de harcasak boş çünkü kişi değişir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl3 ay kâfi bence..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yıl5, 6 ay yoksa pek rahat olmam
00 Yorumla
+1 yıl2 günde tanıyorsun
00 Yorumla
+1 yılvalla bazen yıllar bile yetersizdir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yıllar geçirdiğin insanı bile tanıyamayabiliyorsun
00 Yorumla
+1 yılBir ömür
02 Yorumla- +1 yıl
Bu sebeple tanımak yerine olduğu gibi kabullenmek önemli ilişkilerde.
+1 yılEvlenmen lazım
03 Yorumla- +1 yıl
Evet ve coğu zaman donk ediyor
10 saniye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yıl6 ay
00 Yorumla
+1 yılKimseyi tam anlamıyla tanıyamazsın
00 Yorumla
+1 yılMinimum 1 sene
00 Yorumla
+1 yılTam tanıyamazsın
00 Yorumla1-2 ay
00 Yorumlaİlk şiddetli kavgadan sonra tanırsın zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. 3 ay
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 yıl güzel sur3