Karşı cinsi ne kadar sürede etkileyebilirsin?

#DeliMavi
2 EYLÜL 2022
Karşı cinsi ne kadar sürede etkileyebilirsin?

#DeliMavi
2 EYLÜL 2022
Öyle bir isteğim yok.
Etkilenmesinler defolsunlar kafam rahat olsun. Genel olarak tiksinti duyuyorum. Yokluklarında kafam rahat. Geldiklerinde huzurum bozuluyor. Suratlarına bakarken bile yemin ederim içten içe her hareketleri tiksinti veriyor ve ben buna neden katlanıyorum diye kendimi sorguluyorum.
Ne için? Ne.. Etkilemekmiş peh..
En alası bile gözümde o kadar değersiz o kadar değersiz ki. Etkilemek için bırakın kılımı; en ufak bir hücremi dahi kıpırdatmayı layık bulmuyorum. Onların sirklerindeki hareketlerini izliyorum sadece. Kurumuş yüreğimle.
aslında dünyanın en becerikli erkekleri dünyanın en kolay dize getirilen kadınını bile etkileyemez bu kadınlarada aittir çünkü sizin davranışlarınızın karşınızdakını etkileye bilmesi için ilk önce karşınızdakı insanın beyninde tasarladığı o erkek ve ya kadın siz olmalısınız mesela diyelim bir kadın beyninde soprcu deyil ama cool bir erkek tasarlamış bide romantik olsun eyer bu şeyler sizde yoksa zaten o etkilenmeyecektir çünkü o sizin karşınıza çıktığı zaman artık beyninde istediyini tasarlamış ve o şeyler sizde yoksa etkilenme olayıda olmicaktır ama o kadının istekleri değişmezse tabi yani ani değişim istisnadır
mesela diyelim ki bir partidesiniz ve bir kadın size kenardan bakarak sizden etkilendi bunu sebebi ise o kadının bekletileri sizde olduğu için sizden etkilenmiştir yani bu aslında sizin becerikli olduğunuz anlamına gelmez çünkü zaten kadının aradığı özellikler sizde var yani siz bir fark yaratmadınız sadece o kadın aradığı şeyin sizde olduğunu fark etti ama fark yaratmak bir kadının beklentilerini deyiştirmektir işte becerik budur
Yok be nerde ufaktefek bir adamız işte gördün biz kim etkilemek kim
Gördüğüm en uzun erkeklerdensin ve yaşını asla gostermiyorsun🤣🤣 dünya ahiret uzay falan filan bacımsın 🤣🤣 neyse uzatmayalım @Illecebrous ile maşallah size..
Bacım ne yaaa bacım ne 🤣🤣🤣🤣
Sorry 🤣🤣 sorry 🤣🤣🤣 dostum arkadaşımsın olacakti 🤣🤣🤣
Ne mütevazi sevgilim var :)
@Illecebrous evet onun yerine ben ego kastim😝
Çok utangaç oldum şu an 🙈🙈🙈
Teşekkür ederim canım
Rica ederim
Şimdi düşündüm de, kendi hayatımdan, ilk göz göze geldiğindeki o an karşılıklı etkilenme oluyorsa etkisinde kalıyormuşsun. Bu da özellikle bir çabayla olmuyor, kendiliğinden öyle gelişiyormuş. Yani saniyeler içinde de olabilir, karşılıklı sohbet arasında da gelişebilir, duruma göre değişir.
Cevap
80Cevap
Herhangi bir çabam yok karşı tarafın istikrarına bağlı
Dakika değil hiç etkileyemiyorum
Sana bakış atma dersi vereceğim 🤣🤣🤣😝
Snndsidğkdpcf
Benim sevdiğim var
Amin teşekkürler
Karşı cinsi etkilemek gibi bir hedefim yok.
Cebimden bir tomar dolar çıkarıp koyuyorum masaya. 1 dakika içinde çoktan sevişmeye başlamış oluyoruz.
Şaka değil Türkiye'de karaktersiz sayısı daha fazla olduğu için denedim oldu. Karı paran varsa seninle yatarım dedi ve gerisi geldi. Ne canım paçoz karılar var ya. Biri bir gün o karıyla helalim diye evlenecek ben paçavra gibi kullanıp attım 😂
Dünyanın en kolay işidir bu. Yumurta yapması bile bundan daha zor. Hemcinslerimin şunu bilmesinde yarar var, özellikle güzel, zeki ve karakterli kadınları etkilemede görüntünün etkisi sadece % 10’dur. Geri kalan kısmı başka şeyler oluşturuyor. Sadece görüntü ile etkilenen kadınlar da var, onlar zaten ergenlikten çıkamamış tipler olduğu için onlarla zaman kaybetmeye gerek yoktur.
Niye ekiliyor diye soracaktım 😂
Ben hepsine dünya ahiret appim olarak bakıyorum 😃 etkilemiyorum kimseyi.
Uzayda da mı?🤣🤣
Manitam yanımda mı? 😂 Onu bir bakışım ile etkilerim 😎
🤣🤣🤣🤣🤣 Bu çok iyiydi sesli kahkaha attim🤣🤣🤣
Ahahah 😂
Yüz yüze yarım saat sürer. Sanal ortamda değişiyor. Çünkü araya zaman giriyor, sohbet baltalanıyor falan filan.
Balataları kırıp atalım.
Mesaj kutusuna bir çok kişiyi alan kızı fark edince zaten sohbeti kesiyorum. Orada balata kalmıyor 😄
Nasıl anlıyorsun bunu?
Sosyal medya da takipçi sayısı artmasından, mesajlara dönüş hızı vs stalk ile çözülmeyecek hiç bir şey yok 😄
Vayyy beee
Devir çok değişti abla. Bir erkeğe selam veren kız sayısı çok azaldı. Şimdi genel öyle sırf sohbet için bile konuşanlar var. Neler gördük, duyduk falan filan
Canim sizde size sadık kalsa konuşmayı sürdürüyor olsa soguyorsunuz
Napalim artık bir karar verin
100 tane erkekle kıskandırmak mi gerekiyor
Birincisi benimle canımlı konuşmayın. Samimiyetimiz bir şeyimiz yok.
İkincisi siz, sizin gibi düşünenlerle bu konuyu tartışın. Düşünce yapılarımız çok farklı iyi günler
Ay çok da umrumdaydi 😬
Etkilemek mi?🙈🙉🙊 sıradan biriyim ben kendi halimde…
kaçırmakta daha iddialıyım… 😱😂
Kaçırmada bende iddialıyım.
Haklisin.
Ay hiç beceremem öyle şeyler bak utandım
1 yılı bulur ya
Bence bir bakışın yeter..
Yetmiştir belki :)
Yetmiş bence
Hiç öyle iddialarım yok zaman kaybı bence birisini etkilemek için çaba göstermek, bu içten gelen bir şey etkileneceği varsa yürüyüşün bile etkiler karşı tarafı ekstra bir şeye gerek yok.
Kadınların görüşüne bakın şu an diyorlar ki ben kolay etkilenmem etkilenince red yersem kudururum diyorlar 😅😅 erkeklere gelince de comar olmayın diyolar 😅😅konudan alakasız oldu kbakmayin
karşı cinsin etkilenmeye ne kadar msait olduğuna göre değişir. dünya güzeli 10/10 kızın çat diye gelip dudağıma yapıştığıda oldu. 5/10 kızın yüzümüze akmadığıda
Kıyafetime makyajıma ve ruh halime göre değişir, hepsi iyiyse çok uzun sürmez :D
Etkileme gayem yok kimseyi. Olduğum halimle biriyle enerjim uyarsa ne ala. Diğer türlüsü bana ters
Dakika olarak bilemem
2. buluşma da.
Tabi onunda bende gönlü olmalı.
Tek taraflı hiçbir zaman olmaz.
Maşallah herkes "hemen etkilerim" demiş
Aynen çok etkilendikleri için ondan ona geçiyor kadinlar ve erkekler 😂😏
Ön planda düzgün fizik varsa etkilenir başka türlü kimse etkilenmez hele ki sevdiği olan seveni olan
Fiziği ile etkileyen kız yatağa atmalık kızdır
Çok doğru diyorsun başıma çok geldi biliyorum erkekleri sezgilerim kurtarıyor beni
Ne demiş atalarimiz bazı kadınlar dişiliği ile bazı kadınlar da kisiligi ile dikkat çeker
Bence bende her şey var da her erkek bir değil işte
Fizigim ile etkiliyorum diyen sensin ama ablacım
Ya evet de zaten benim sosyal hayatım yok belki olsaydı ikisi olurdu bilmiyorum
Cinsel ilişki yaşıyorsun o halde
Diye tahmin ettim
Yuh hayır kimseyle olmadım ben sadece dersler aldım imitihanlar sezgilerim çok kuvvetlidir yemem bu numaraları zaten de yemedim
O zaman fizik ile dikkat çekme sebebin ne
Ya sabır bende var ne yapayım doğuştan güzel doğdum benim mi suçum o beyindeki düşüncede saklı hem bazı erkekler de ön planda düzgün fizik oluyor
Erkekleri etkilemek için fiziğini sunuyorsun onlara
Ya sabır ne alaka
valla bi 5 6 yıl sürer herhalde hiç etkileyemem.
aslında bugüne kadar 2 sevgilim oldu ama nasıl oldu nasıl etkilendiler anlamadım.
Öyle bir amacım veya isteğim yok. Etkilenmek isteyen zaten her türlü etkilenir, çaba içine girip birini elde etmek saçma geliyor bana.
etkilenmeye gönlü varken hemen etkilerim kocamı. ama gönlü yoksa, yani kafasına bir şey takılmışsa, bunalmışsa ağzımla kuş tutsam fayda etmez.
Bana göre süre vermek doğru değil. Kimisi hemen etkilenir. Kimisi bir süre sonra. Kimisi uzun sürer
bu her karşı cinste değişir. kimisini saniyede etkilersin kimisini asla etkileyemezsin. bu o andaki çekim ile ilgili bi durum.
İddialı konuşmam bu konuda.
Her insan farklı çekim alanlarında. Bazıları hemen bazıları hiç etkilenmez.
Bana bakmalarını istemediğim halde bakıyorlar yapacak bir şey yok
Kimseyi etkilemek için uğraşamam etkilenen etkilenir 😬
Karşı cinsi etkilemeye çalışmıyorum. Olduğum gibiyim. Etkilersem erkek arkadaşımı etkilerim.
O istemedikten sonra istediğin kadar uğraş...
İddialı değilim. Şartlar olgunlaşmışsa uzun sürmez.
Dakika mı hakaret mi bu?
Saniye yap şunu ablam :)
Karşı cinsin beğenisine hitap edebilmek önemli bence
Bunu hiç düşünmedim desem yeridir 😃 galiba bu konuya çok fazla önem vermiyorum
Öyle bir kabiliyetim yok..
Zamanla oluyor bende.
Bazen 1 dakika bazen 5 dakika. En fazlası 10 dakika.
Bilmiyom ki etkilenmeyen gelmesin yanıma 😄 sonra etki göremeyşnce üzülüyom
Anında etkilerim iki gözümü beraber açıp kapatıyorum hemen etkileşim sağlanıyor😂😂😂
Sorulur mu bu?
Tabii ki de hiç dakikada 😏😏
ona bir hareket yaparım bir daha karşıma çıkmaz :D
Hiç bir fikrim yok 😅😅 kişiye göre değişir bu durum bence.
Guines rekorlar kitabına girmek için yazmıyorum kadınlara
Eskiden hemen ama şimdi artık güvenmiyorum eskisi kadar kendime 😊
Bir kadin beni kolay kolay etkilemez çok zor yanı çıkarım olur öyle davranırım ama aşk meşk çok zor
Dakika mı HKDZUJYASGHAS
Şaka bir yana sevgilimden başka kimseyi etkilemek istemiyorum
@Hayatİstanbul77 o islerde pek alakam olmaz..
Etkilenen. Uğraşmam yani. Etkilenen kendi kendine etkilenir.
Açarsın belli yerlerini 2 saniye
O zaman kullan at olmaz mi?
Valla süre bilmiyorum ama bazıları ile bakışıyoruz ama yanına gidemiyorum 😅
Erkekler neyle etkileyecek ki 😂 Sadece bakışlarla olabilir belki
Öyle bir derdim yok:))
Günümde olup olmadığına bağlı olarak değişir. Etkilendiğim biriyse elde edemesem de etkilerim bir şekilde.
Merve Boluğur ablamız der ki 2 dakikamı almaz hatta saniyemi almaz elimi sallasam ellisi ahshahhsa
82829017178291861919191526681948535199191836737291001927373682991917
Dakika gibi kısa bir sürede etkileyebiliyorum💅
Etkilemem ben abla :)
Etkileme zaten, senin manita var.
O’nu etkıledım yeter bana. Başkalarını etkılemeye gerek yok
Kesinlikle👍
Herkes konusuyor ) soyle yaparim boyle kacarim isin asli hic belli olmaz. Ama yeterince denendiginde her kez etkilenebilir.
Yaşlandım abla geçti bizden o iş 😃
En çok geçti bizden diyenlerden korkacaksın 🤣
Elma da mı yemeyelim 😂
Ye kardesim ye🤣🤣
15 bilemedin 20 en fazla 30 yıl içinde
Yok artık..
Karşıdaki kişiye bağlı olur 5 olur 30 olur hiç olmaz
Bakışlarımla kızlar tabi etkilemede daha şanslı
Okulun en güzel kızıyla göz göze gelmiştik aşık oldu.
Tatilde de yabancı kızla el sıkıştık o da cildimi falan çok beğendi..
O ilk çekim önemli
İstediğim erkeği saniyeler içinde etkilerim 😘
Aynen knk etkilersin🤣🤫
Bunun için asla çaba göstermem
Coffee burdaki herkes 2 saniyede etkilerim diyor
Ondan mı bu erkekler aldatıp gidiyor 😂
İşde böyle feraseti insanlar bize ders vermeli. 30 dk da etkilerim falan
Çocuk cümlesi gibi geliyor ya 😂😂🤣
Aynen öyle karşılıklı değil ve getirisi yoksa Boş bir yatırım 😂 etkileyecem diye kendimi tükedemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?