Aşk İlişkileri 1 ay 30 saniyede karşı cinsi nasıl etkilersin? u lotus-patra Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Karşı cinsin çarçabuk dikkatini çekmek için ne yaparsın? 30 saniyede karşı cinsi nasıl etkilersin? Görüş Yaz 34 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
_Maidetta_Fenomen Takip Et Master Yaş: 36 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,1b görüş paylaştı. Gözlerinin içine baktığım 30 saniye bir ömrüme bedel.. Yok bu söze ben bile etkilenme. Jsjdk Elendim ben siz devam edin. :// 1 2 Yorumla lotus-patra 1 ay Sesli güldüm : ) Yorumla _Maidetta_ 1 ay 😅😅 Yorumla
ibooo1Fenomen Takip Et Master Yaş: 25 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,7b görüş paylaştı. Bakışlar dicem de bazıları 30 saniyede baksan 40 saatte baksan anlamıyor😂 1 0 Yorumla
u Redamancy-4Fenomen Takip Et Master Yaş: 20 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 21,4b görüş paylaştı. İmkanı yok etkileyemem 1 0 Yorumla
s ikizterazi Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,3b görüş paylaştı. Ben bu arada baya iyi bir şey yaparım ama şimdi vayy terazi hızlı çıktın denilmesini istemiyorum bende kalsın 😂😀 1 1 Yorumla lotus-patra 1 ay Yap👏 yap👏 yap👏😂😂😂 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Yoda Yaş: 40 , eig 98% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 656 görüş paylaştı. Bakışlarım. Bakamam yeter. Bende çözemedim şu bakışlarımda ne var. Kime baksam peşime takılıyor.🙄 😂 1 0 Yorumla
Tinti Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eig 98% 1 ay 30 saniyede anca siyasetçiler etkiler 30 saniyeye etkilemek yda etkilenmek mi olur yav 1 0 Yorumla
Dopaminx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 97% 1 ay Karşısında ciddi bir iyilik yapmak yeterli olacaktır. 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 50,6b görüş paylaştı. Karşı cinsin dikkatini çekmek için extra bir şey yapmazdım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Söylerdim ama sabah yaşama doğan güneşle beraber müzik eşliğinde yavaş yavaş,,, 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 28 , eig 98% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,7b görüş paylaştı. Engel atarım :) 2 2 Yorumla lotus-patra 1 ay Umarım engellediğini fark eder : ))Benim gibi anlaması aylar alırsa bekle dur işin yoksa : ) Yorumla Akrep-Bir_Adam 1 ay Valla kendi bilir :D beni kaybeder sjsjjs Yorumla
quantuum Takip Et Yoda Yaş: 36 , eig 63% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,6b görüş paylaştı. Aslında her şey beş saniyede olup bitiyor 1 8 Yorumla lotus-patra 1 ay Nasıl peki? : ) Yorumla quantuum 1 ay Aura sayesinde Yorumla lotus-patra 1 ay Bu tehlikeli olan bir etkilenme bence...Teşekkürler 🌸 Yorumla quantuum 1 ay Tüm etkilemeler böyledir. İlk beş saniyede karar verirsiniz zaten. Gerisi prosedür kısmı Yorumla lotus-patra 1 ay Böyle olmayanlar da söz konusu ve en sağlıklısı.Dilim yandı o yüzden aniden etkilenmeleri tehlikeli buluyorumKaçıyorum aynı bu emojideki adam gubi🏃 : )) Yorumla quantuum 1 ay Bu bir yöntem değil hatta elinizde olan bişey değil Yorumla lotus-patra 1 ay Ne yapmalı o zaman?🙄 Yorumla quantuum 1 ay Doğru bildiğiniz yanlışları bulup düzeltmeniz gerekir. Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 45 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 7,9b görüş paylaştı. Öyle bir kabiliyetim yok.. 1 2 Yorumla lotus-patra 1 ay Bence sen nezaketinle 10 saniyede halledersin bu işi 😀 Yorumla johnyx 1 ay Teveccühünüz.. :D Yorumla
erhan3416 Takip Et Xper 1 Yaş: 35 1 ay İnsan alim olsa etkilemez kişi etkilenmek isterse bir saniyede bile etkilenir 1 0 Yorumla
Minikgamzeler Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 ay Gülümseyerek konusarak ya da bakış atarak ve mimiklerimle olabilir sanirim 1 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 99 , eig 44% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 14,1b görüş paylaştı. Para ve seks her seyın ılacıdır. 1 0 Yorumla
TeslaDaVinci Takip Et Yoda Yaş: 46 , eig 96% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,6b görüş paylaştı. Gözgöze gelerek belki gülümseyerek. 1 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 31 , eig 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,9b görüş paylaştı. O kadar başarılı değilim 1 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 844 görüş paylaştı. Hepsine yürüyorum ben 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
23Görüş
Gözlerinin içine baktığım 30 saniye bir ömrüme bedel.. Yok bu söze ben bile etkilenme. Jsjdk
Elendim ben siz devam edin. ://
Sesli güldüm : )
😅😅
Bakışlar dicem de bazıları 30 saniyede baksan 40 saatte baksan anlamıyor😂
İmkanı yok etkileyemem
Ben bu arada baya iyi bir şey yaparım ama şimdi vayy terazi hızlı çıktın denilmesini istemiyorum bende kalsın 😂😀
Yap👏 yap👏 yap👏
😂😂😂
Bakışlarım. Bakamam yeter. Bende çözemedim şu bakışlarımda ne var. Kime baksam peşime takılıyor.🙄 😂
30 saniyede anca siyasetçiler etkiler 30 saniyeye etkilemek yda etkilenmek mi olur yav
Karşısında ciddi bir iyilik yapmak yeterli olacaktır.
Karşı cinsin dikkatini çekmek için extra bir şey yapmazdım
Erotik dans ederek güzel bir kifayetle ve kokuyla
Söylerdim ama sabah yaşama doğan güneşle beraber müzik eşliğinde yavaş yavaş,,,
Engel atarım :)
Umarım engellediğini fark eder : ))
Benim gibi anlaması aylar alırsa bekle dur işin yoksa : )
Valla kendi bilir :D beni kaybeder sjsjjs
Aslında her şey beş saniyede olup bitiyor
Nasıl peki? : )
Aura sayesinde
Bu tehlikeli olan bir etkilenme bence...
Teşekkürler 🌸
Tüm etkilemeler böyledir. İlk beş saniyede karar verirsiniz zaten. Gerisi prosedür kısmı
Böyle olmayanlar da söz konusu ve en sağlıklısı.
Dilim yandı o yüzden aniden etkilenmeleri tehlikeli buluyorum
Kaçıyorum aynı bu emojideki adam gubi🏃 : ))
Bu bir yöntem değil hatta elinizde olan bişey değil
Ne yapmalı o zaman?🙄
Doğru bildiğiniz yanlışları bulup düzeltmeniz gerekir.
Öyle bir kabiliyetim yok..
Bence sen nezaketinle 10 saniyede halledersin bu işi 😀
Teveccühünüz.. :D
İnsan alim olsa etkilemez kişi etkilenmek isterse bir saniyede bile etkilenir
Gülümseyerek konusarak ya da bakış atarak ve mimiklerimle olabilir sanirim
etkilemeye çalışmıyorum
Para ve seks her seyın ılacıdır.
Gözgöze gelerek belki gülümseyerek.
O kadar başarılı değilim
Hepsine yürüyorum ben