Nerdeyse 4 ay oldu ayrılalı hatta 5 ay 2 aydır ona yalvarıyorum yakardım ama istemedi olmaz diyip durdu sürekli bizim ilişkimiz bitti bitti diyip durdu üstüne basa basa eski sevgilisine geri dönmüş mutlu olduğunu söyledi bana gayet mutluyum iyiyim dedi ben mutlumusun onla dedim o kızı bırak beni al dedim mutlu olucaktik ikimiz de çok seviyorum dedim ama olmadı istemedi Sen acı çekme diye başka birinin mi acı çekmesine izin vereyim dedi bana en çok acı çeken benim ama 😔 o kız belki acı çektikten sonra devam eder ben psikoloğa gidiyorum psikiyatride gidiyorum ilaç kullanıyorum. Canım çok yanıyor sonra ilerde belki karşılaşırız dedim o da dediki bilmiyorum onu dedi benimde yine kafam karıştı istiyormu diye 😔😔 sana karşı bir şey hissetmiyorum demişti önceki mesajlarda özür dilerim felan ama geçmişe bakmıyorum dedi artık geri dönermisin dedim o da dediki Ümit vermek istemiyorum hiç dönmem dedi bana ama şimdi bilmiyorum dedi ilerde belki karşılaşırız dediğimde kafam karıştı onu gerçekten çocuğum gibi sevdim sizce geri donermi? Bekleyimi sizce ne yapmalıyım lütfen beni engelle dedi bende engelleyemem dedim yoksa ben engellicem dedim dedi engelleme dedim yazmazsan engellemem dedi bende yazmaya devam ediyorum ne yapacağım?😔😔çok ayrı sevdim onu sadece o olsun istedim sadece onu sevdim 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Onla cinsel ilişkiyede girdim ten uyuyumuz da vardı 😔 çok iyiydi bende unutamıyorum dedi ama unutcam dedi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil