Kaç gün oldu saymadım çok uzun bir süre ona yalvardım ama istemedi sürekli olmaz bizim ilişkimiz bitti olmaz diyip durdu bende ona rağmen belki ister diye yazdım her gün yazdım yalvardım düzeltiriz dedim olur dedim bizim ilişkimiz sağlıklı değildi felan dedi. Yapmadığım şey kalmadı her yolu denedim. Beraber üstesinden geliriz dedim eylüle kadar Antalya ya gitmiyorlardı tasinmiyorlardi beraber olabilirdik dedim sonrasında yine ayrilirmiydik bilmiyorum eski sevgilisine geri dönmüş onunla mutlumusun dedim mutluyum gayet iyiyim dedi bana kafamdan kaynar sular döküldü hiç mi geri dönmezsin dedim o da dediki sana karşı bir şey de hissetmiyorum demişti özür dilerim dedim hatam vardi geçmişi umursamadığını söylüyor senle bir olayım kalmadı dedi bana benim ne kadar mutlu olduğumu görmüyormusun dedi bana çok acıdı kalbim canım çok acıyor sizce geri donermi? birdaha hiç umut vermek istemiyorum hiç geri dönmem dedi bana ne yapacağım bilmiyorum gerçekten kalbim çok sıkışıyor nefes bile alamıyorum bazen. nasıl unutcam bilmiyorum
+1 yılSeni ısrarla net bir biçimde reddeden birinin peşinden koşmanın sebebini anlamaya çalış ve kendine odaklanmaya başla. Anne ve babanın ilişkisini mi aynalıyorsun? Özdeğerin içten içe düşük ve istenmeme hissi sana tanıdık ve güvende mi hissettiriyor? Kafanda bir problem oluştu ve çözümleyemediğin için mi takıyorsun? Hayatında daha ciddi sorunlar varken buna odaklanmak sana duygusal konfor mu sağlıyor?
aşkın yarısı alışkanlıktır, seni sevmeyen ve istemeyen birine karşı ısrarcı olman maalesef tacizkar bir tavır. O kişinin öncelikle somut varlığını hayatından arındır. Anılarınızı saklama, mesajları sil ve iletişim kurma. Bir sonraki aşamada da soyut kısmından arınmaya bak, kafanı meşgul et, kendi keyfine ve seni hangi tavırların mutlu ettiğine bak. Kendine olan saygın ve daha iyisini (istenmeyi, sevilmeyi, duyulmayı) hakettiğine dair inancını güçlendirdiğinde ve kendini sana kötü gelen yoran olay ve kişilerden uzaklaştırmayı öğrendiğinde karşına senin kendine olan saygına yakışır biri çıkacak zaten.
ha bir de sıfır iletişim ve asla stalklamayarak zaman geçir. Duygular ve takıntılar şıp diye kaybolmuyor, zamanla geçip gidiyor hatırlamıyorsun bile.
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen istemiyor zaten en sonda böyle bir mesaj atmıştı
Soran+1 yılİlla küfür ederek mi bağırıp çağırarak hayvan gibi mi abladayım
Soran+1 yılDedi
- +1 yıl
E adam istemiyor işte. Geride bırak, kendi hayatına mutluluğuna odaklan. Onun peşinden koştukça hem kendinden nefret ettireceksin hem de kendini yoracaksın sadece. Erkeklerin bizi darlamasını takmasını nasıl istemiyorsak aynı konularda onların da cevabına saygı göstermeliyiz. Beğenmediğin bir erkeği reddederken ona karşı hissettiğin hafif tiksintiyi düşün mesela. Şu an eski sevgilin de sana muhtrmelen benzer hisler besliyor ve bıkmış halde. Kendi yoluna bak
Soran+1 yılNeden kendini üzüyorsun dedi bu kadar süredir kabul etmediysem yine etmem dedi bana bende ona dedimki düzgün ayrılamadık bize yakışmadı bizim mahalleye gel konuşalım düzgünce dedim öyle ayrılalım dedim o da dediki neyi konuşcaz kafayımı sıyırdın gelmem dedi bana ne yapacam orada dedi bana bende gel konuşalım ne olursun dedim telefona bakmamış sende beni sil ben yeni bir sayfa açtım dedim bende ona demiştim eskileri silip yeniden sayfa açalım diye ama beni unut sende yeni bir sayfa ac dedi ben kimseyi onun kadar sevmedim ne yapacağım bilmiyorum 😔 ben birini zaten şu an hayatıma almak istemiyorum 😔 ben onu istiyorum
Soran1 yılDediki bana bana çok zarar verdin dedi benim mi hatam 😓 neyse uzatmanın anlamı yok dedi 😓
En İyi Cevaplar
+1 yıl"Her katil mutlaka olay yerine döner çünkü merak eder vurduğu insanin ölüp ölmediğini"
Sen onsuz yapamayacak bile olsan asla yazmamalisin, cunku o elbet 1 hafta 1 ay sonra veya bi kac ay sonra tekrsr sana yazip durumunu kontrol edecektir. Simdi sen yalvardikca cepte gorunuyorsun "ne de olsa benden gidemez o" dusuncesi var onun aklinda.
Bir sure ortalardan kaybol. Nasil yani kaybol soyle:
Sosyal medyayi fazla aktif kullanma, o yazarsa aninda cevap verme "benim yazmami bekliyormus" dusuncesi olusturursun.
Bu yuzden bi yarim saat sonra falan don mesajina. Ararsa acma sonra tekrar donersin "iste isim vardi sununla ilgileniyordum o yuzden yeni fark ettim aradigini" gibi cumleler kur ki onsuz yapabildigini goster.
Bak benim cok guzel bi iliskim vardi belirli sebeplerden dolayi ayrildik. Ayrildiktan sonra kahroldum her gun agladim yemek yeme duzenim bozuldu surekli aklimda falan her gun yaziyordum iste tekrar olalim ben yapamiyorum cok kotuyum diye. O ise surekli tersliyordu soguk davraniyordu benimde bi sure sonra aklim basima geldi yazmayi kestim. Unutma surecini baslattim. Yazmayi kestikten sadece 1 gun sonra bana "pist naber" diye mesaj atti.
Dedim oha nasil atabiliyor. Cunku hep ben yaziyordum ve o tersliyordu ben yazmayi birakinca merak edip bana yazdi.
Iste bende onun yaptiklarinin aynisini yaptim. Hep o yazmaya basladi ve hala da devam ediyor yazmaya ama ben yemini vermiyorum.
O yuzden guzel kizim asla kendini uzme ben mallik yaptim kendimi mahvettim sen yapma. Yazmayi kes zaten o sana elbet yazacaktir.
Not: bu soylediklerimi daha detayli dinlemek istersen youtubeden 'gurkan kecici' nin videolarini izle. Rahatlatacak ve iyi gelecektir.
♡Sen herkesten degerlisin unutma :)21 Yorumla
Soran+1 yılAnladım bugün yazdım zaten yarın yazmayım deme ama eski sevgilisiyle birlikte şu an ondan ayrılamam dedi bana 😓 ne yapayım bilmiyorum o kızdan ayrıl benle ol dedim o kızdan asla vazgeçmem o kızı üzemem dedi bana 😓 ben daha kotu oluyorum ben yemek yemeye felan gittiğimde de timam felan dedi işte anlamadim o kızı aldatıyorsun dediğimde beni engellemeye çalıştı sonra ona dedimki o kıza kötü bir şey yapmıyorsun diye sonra neden böyle dedin ozaman dedi bugün zaten telefona bakmiyordu sizce o bana geri donermi net söylüyor işte kesin uzulceksin yine üzüleceksin dönersemde ben yine bahane bulup ayrılırım felan dedi yine üzülürsun net söylüyorum dedi ben o kızdan daha çok üzülüyorum yani 😓 onu üzemem ondan ayrılamam dedi bana netim dedi dün işte çok oldu yalvarali
+1 yılHayatın sadece bir kişiden ibaret olmadığını öncelikle kabul etmen gerekiyor. Psikoloji ne baktığım zaman daha çok toy bazı şeyler rayına oturmamış buda zamanla olacak. Eğer şu an da yokluğunda ölmüyorsan güçleniyorsun demektir. Sana tavsiyem hayatını dar bir pencereye sıkıştırıp ordan bakma hayata, hayatını en güzel şekilde yaşa kimseye muhtaçlık hissi ile yaşama bu hisle yaşarsan hayatının hiçbir alanında başarı ve mutluluk bulamazsın. Önüne bak yoluna bak kendine hedefler koy ve hedeflerine odaklan. Ne kadar hedefine odaklanırsan o kadar çabuk unutur ve mutlu olursun. Bir insanın üzerine ne kadar çok düşersen o kadar çabuk gider senden unutma. Sen dediklerimi yap umursamaz davran o sana geri dönecek bana güven 👍😉
114 Yorumla
Soran+1 yılPeki buna ne zamandan beri yazmamalıyım çok yalvardım artık bırakmak zorundamiyim
Soran+1 yılİstemediğini o kızla birlikte olduğunu kafayı yediğimi söyledi
- +1 yıl
Bu kabullenememe duygun normaldir olur. Onu pişman etmek istiyorsan duyarsız davranmalisin mesajına hemen cevap verme bekle. Öncelikle kendine deki bu hayatta benden daha değerli ne olabilir. Sağlığın gittiği zaman kimse ilgilenmez herkes kendi haline bakar. Takma kafaya yaraların zamanla kabuk bağlayacak iyileşecek ve daha iyisini hak edeceksin. Sana tavsiyem asla ve asla mutluluğu insanlarda arama mutluluk senin içinde her işini severek yap kendinle mutlu olmayı öğrendiğinde insanlar nazarında farkındalık yaratan biri haline gelirsin.
- +1 yıl
Bu saat itibariyle bu mesajı okuduğun an itibariyle artık yazmayı bırak kendini çok değersiz ve itici yapıyorsun onun gözünde böyle sürekli mesaj atıp ilgi alaka gösterirsen. Onu rahat kendi haline bırakmalısın. O aradığı istediği hiçbir şeyi bulamayacak ve sana dönecek. Bırak şu aralar seni biraz özlesin merak etsin ona bu fırsatı ver. Arama mesaj atma yazma çizme sadece bırak kendi haline. İnsanlar sevmek sevilmek ister, sevdiğinden emin olur ama sevildiğinden asla emin olamazlar belli zaman sonra senin gibi seven bir kalbe hasret kalıp seni yoklayacak ondan sonra artık geriisi sende ya öldürürsün ya süründürürsün ☺️👍
Soran+1 yılAnladım ama kendimi durdurmam gerekiyor çünkü istemiyor her yolu denedim resmen 😔 o kızla mutlu olduğunu söyledi ve onla birlikte olduğunu söyledi o kızdan ayrılması lazım benle olması için ama ayrılmıyor ki o kızı bırak beni al dedim ama olmadı. Bende pes etmek zorunda kaldım yani 😔 ama kendime hakim olamıyorum direkt yazmaya başlıyorum bunu nasil durdurcam bilmiyorum.
Soran+1 yılPeki ne zamana kadar yazmamalıyım
- +1 yıl
Anladığım kadarıyla sen boşluğa düşmüşsün bu boşluktan aklınla çıkabilirsin. Rehberden numarasını sil bir daha asla aramiyacam de bırak biraz o seni merak etsin o da senin kadar sevsin tek taraflı yürümez şu an sana çıkıp gelsede bunalıma girer senin yanında. Sana yukarıda belirttim ne yapacağını. Güvendiğin ve sevdiğin arkadaşlarınla vakit geçir bu aralar sevgili aşk muhabbetlerinden uzak dur. Kendine bir çiçek bahçesi yap toprak al çiçek al çiçek dik sula çiçekleri kafanı böyle güzel düşüncelere verirsen telefonu eline alacak vaktinde olmaz. Senin çok boş vaktin var ondan yazmadan duramıyorum diyorsun. 🌻🌼🌹🥀🌺🌷
Soran+1 yılSanki yalvarmazsam kaybederim gibi hissediyorum ben psikologa gidiyorum yeni basladım
- +1 yıl
Hayır sakın kimseye yalvarma kaybedecek korkusu yaşıyorsan zaten hiç senin olmamış demektir. Yeni derslerinde hayırlı başarılar dilerim.
Soran+1 yılİlişkisinden çok mutlu olduğunu söyledi onunla rüyada gibi hissediyorum daha ne diyim senin unutman için dedi medyumla bağlasam onu
Soran+1 yılÇok kötüyüm öyle dediği için çok kötü oldum ya 😔😔
Soran+1 yılBelki ister diye yazdım sizce istermi 😔
Soran+1 yılAnlıyorum da sırf kendi mutluluğun için başka birisinin mutluluğunu neden bozayim onu üzeyim ben onu çok seviyorum anla artık şunu dedi bana
Soran+1 yılNe demek istiyor
+1 yılVicdansız birine denk gelmişsin. Belki sorunlar vardı ilişkiniz ondan bitti olabilir bunu da bilemem. Ama sana tavsiyem kafa dağıtacak meşgul olacak birşeyler yapabilirsin. Oyun oynamak, doğa yürüyüşü gibi. Unutmayın ki ölümden başka herşeyin çaresi var. Yapman gereken, ben nerede hata yaptım? Sorusunu kendine sorman ve tecrübe kazanıp seninde farklı bir yolda ilerlemen. Onu unut kimseye yalvarıp kendini düşürme acı çekecek olsan bile...
14 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum da sırf kendi mutluluğun için başka birisinin mutluluğunu neden bozayim onu üzeyim ben onu çok seviyorum anla artık şunu dedi bana onunla rüyada gibiyim mükemmel bir ilişkim var dedi canım acidi ayrıl dedim ondan ayrılmadı zorluyorum olucak mi bilmiyorum farklı hesaplardan da yazma isteği geliyor bana
Soran+1 yılVicdansız derken kabul etmemesi mi 😔
Soran+1 yılAyrılık döneminde sen de böyleydin ne yapmamı bekliyorsun bende ona umursamaz davrandım o da bana aynı davranıyor 😔😔
Soran+1 yılBen mi suçluyum
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be canım, çok zorlu bir durumdasın, hislerini çok iyi anlıyorum 😢. Ama sanırım en iyi çözüm, onun kararını kabullenmek ve kendine odaklanmak. Her gün yenilenmiş bir kalp ve yeni fırsatlar demek. Onun geri dönmesi için sürekli uğraşmak yerine, kendini sevmeyi ve iyileşmeyi denemelisin 🧡.
Yeni hobiler edin, arkadaşlarınla vakit geçir ve kendine zaman ayır. Zamanla bu acı da dinecek ve sen daha güçlü çıkacaksın. Her gün biraz daha iyi olabilirsin, inan bana! 🚀
Şimdi bir kahve yap, derin bir nefes al ve güzel bir film aç. Bu dönem de geçecek. Kendine iyi bak! 🌈💪10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, aslında sizi çok iyi anlıyorum yani bu tavrı hak etmediğinizi düşünüyorsunuz ve zorunuza gidiyor. Karşınızdaki kişiyi her şeye rağmen sevmiş ve bu ilişkiye emek vermiş birisi olarak bunun böyle olmaması gerektiğine inanıyorsunuz ki haklısınız ama karşınızdaki kişi bunu istemiyorsa, değerinizi tam olarak kavrayamamışsa bence başka şeylere odaklanın yani hayat onsuz da devam edebilir sonuçta.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu kişi sana dönsede hayır etmez, belli ki sizi eski sevgilisini unutmaya çalışmak için sadece yara bandı gibi görmüş. Kendinize saygınız varsa böyle yalvar yakarışla kimseyi döndürmeye çalışmayın. Bırakın ne hali varsa görsün...
23 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş umrumda değil kinli değilim sana karşı ama yaptıklarını unutamam beni ne kadar üzdüğünü ne kadar hayal kırıklığına uğrattığını o yüzden asla senle olmam bundan sonra ve şu an gayet mutluyum hayatıma devam ediyorum dedi Mümkünse benle konuşma bana yazma
Soran+1 yılDedi
Soran+1 yılBeni engelle dedi yoksa ben engellicem dedi bende engelleyemem dedim elim gitmiyor dedim 😔😔
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Dönmesin yine aynısı olur, başka birini bul zamanı geçince
00 YorumlaBu gerçekten zor bir durum, ama unutmak için zaman ve biraz da kendi iç yolculuğuna odaklanman gerekebilir. Eski sevgilin geri dönmek istemediği için, kendini zorlamadan önce duygularını kabul etmek önemli. Hem üzülmek, hem de kendini iyileştirmek bir süreç.
İlk olarak, kendine biraz zaman ver. İlişkiyi bitirdiğinizi kabul etmek ve duygusal olarak toparlanmak zaman alabilir. Duygusal olarak boşlukta hissettiğin anlarda, sevdiklerinle vakit geçirmek ya da yeni şeyler yapmak seni rahatlatabilir.
Bir diğer önemli adım, eskiye dair her şeyi silmek ya da uzak tutmak olabilir. Sosyal medyada takibi bırakmak, eski mesajları silmek ya da fotoğraflara bakmamak, yeniden bir şeyler hatırlamak yerine iyileşme sürecine odaklanmana yardımcı olur.
Yavaş yavaş yeni bir rutine girmeyi deneyebilirsin. Yeni hobiler edinmek, kişisel gelişimine yönelmek ya da bir yerlere gitmek seni hem o eski ilişkiyi unutmaya hem de kendini yeniden tanımaya yönlendirebilir.
Ve en önemlisi, bunun geçici bir süreç olduğunu kabul et. İyi hissetmediğin zamanlar olacak ama unutmak, bir gün gerçekten kendiliğinden daha kolay olacak. Şu an hissettiklerin, zamanla azalacak ve daha güçlü bir şekilde devam edeceksin.00 YorumlaBöyle yapmaya devam edersen tabiki geri dönmez sen böyle yaparak onun daha çok cebine girmiş oluyorsun sebebi ise çok üstüne gitmişsin sensiz yapamıyorum havalarına girmişsin çocuğunda bir yerleri kalkmıştır böyle durumlarda hiç üstüne gitmiceksin Bunun en önemli kuralı Umursamamaktır karşı taraf umursanmadığını gördüğünde der ki ne oluyor buna bu kız bana mesaj atardı yazardı sakın arayıp sorma kendi hayatına odaklan Buda onu görsün sosyal medyada paylaşımlar yap Ve mutlaka Adil Yıldırım♥️ izle Bu adam ilişkilerden çok iyi anlıyor 30 gün kuralını uygula sonra gör bak sana geri dönüyor mu dönmüyor mu Bu dediğim kanala mutlaka bak
19 Yorumla
Soran+1 yılBana geri dönmeyeceğini beni sevmediğini söyledi eski sevgilisine geri dönmüş onla mutlu olduğunu söyledi ondan ayrıl benle ol dedim ama olmadı istemedi 😔 sonra en son sana karşı hiçbir şey hissetmiyorum dedi sana karşı hislerim olsa çoktan belirtmiştim dedi bana netim dedi illa küfür mü etmem lazım anlaman için dedi istemiyorum dedi sürekli onunla mutlusun dddim evet onunla mutluyum onu seviyorum dedi
Soran+1 yılO artık geri gelmez deme
Soran+1 yılOnunla mutlu olsgini söyledi hayatından beni çıkarmış beni sevmiyor
Soran+1 yılBana karşı bir şey hissetmediğini söyledi
Soran+1 yılLAN SAKA YAPMIYORUM ANLA ARTIK GERİ DONMEYECEM dedi
Soran+1 yılZaten biz ayrılalı dedi 4 ay oldu
Soran+1 yıl30 gün kuralı ozamana kadar geri dönmedi
Ya olan olmuş artık kendini bu kadar hırpalamanın inan hiçbir yararı yok. Tamam çok zor bir süreçten geçtiğini farkındayım. Fakat ne olursa olsun. Ne duruşundan ne de karakterinden ödün vermemen lazım. Bu bir süreç ve zamanla geçecek. Birazcık sabırlı olman gerkeiyor sadece. Kendini bu kadar üzmenin hiçbir anlamı yok gerçekten de.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Zor bir süreç... Ama insan nisyana müptela bir varlıktır... Unutursun... Hatta gün gelir, olsun diye gecelerce göz yaşı döktüğün bir şeyin olmadığına belki göz yaşları içinde şükürler esersin.
Beni dinlersen, yakasını bırak derim bu işin. Belli ki olduğu yerden oldukça mutlu o arkadaş.
Ve ilişkilerde yalvarmak yapılabilecek en büyük hatadır. Çözümcül olmaktan, yapıcı olmaktan bahsetmiyorum. Ya da nazik olmaktan bahsetmiyorum.
Kapak fotoğrafında olduğu gibi; ölümden sonra bile hayat varken sensiz neden olmasın 😊
Kendini birşeylerle meşgul etmeni öneririm...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Eski sevgilini unutmak zor olabilir, ama zamanla bu acı azalır. İlk adım olarak, kendine zaman tanı. Ona sürekli yazıp yalvarmak yerine, kendine odaklanmaya çalış. Arkadaşlarınla zaman geçir, hobilerine yönel, yeni şeyler denemek için fırsatlar ara. Bu süreçte duygularını kabul etmek önemli; acı hissetmek doğal. Ama zamanla bu duygular hafifler ve kendine olan güvenin yeniden artar.
22 Yorumla
Soran+1 yılPeki yalvarmayı tamamen birakmalimiyim
Soran+1 yılKendisi onunla olduğunu anlamami istiyor artık
+1 yılSenin durumunu ben yaşadım severek nişanlandık ve bir anda ayrıldık. 4 sene boyunca onu bekledim yalvardım köpek gibi peşinden koştum. O gününü gün etti ben ise yıllarımdan oldum. Aynı senin gibi bizden asla olmayacağını söylerdi çok büyük konuşurdu bak bizim kadar imkansız olamazdı. Sonra bir şey oldu 4 sene sonra biz barıştık bir anda
Keşke barışmasaydık. Şu an evliyiz 2 senelik. Her günüm diğerinden kötü 2 güldürse ağlatıyor. Diyeceğim o ki hayatı akışına bırak
Eğer o senin kaderinde yazılıysa eninde sonunda seninle olcak ama sen o gelecekmiş gibi yaşama bak keyfine29 Yorumla
Soran+1 yılAma şu an o onla mutlu olduğunu söyledi
Soran+1 yılCinsel ilişkide yaşadım onla nasıl unutcam bilmiyorum
Soran+1 yılBilmiyorum bende yalvarıyorum
Soran+1 yılEngellicek beni artık
Soran+1 yıl4 sene boyunca yalvardiniz mi
Soran+1 yılCinsel ilişkide yaşadım onla ama sana karşı hiçbir şey hissetmiyorum dedi bana zaten sana karşı hislerim olsa çoktan belirtmiştim dedi bana
Soran+1 yılNetim dedi
Soran+1 yılEngellicek daha fazla yazarsam
Çünkü o hayata geri dönmüş sen orada kalmışsın bu artık takıntılı bir durum psikiyatriden randevu al kendine daha başka şeyler bul biriyle tanışırsan zaten kesin unutursun. Önemli olan ondan ne aldıgını neyi sevdigini bulman aynı insandan inan çok var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKural çok basit. Onsuz çok daha mutlu olursan otomatik olarak döner. Sen onun gözünde kendini çok küçültmüşsün, bir an önce iletişimi kesmelisin. Onu tamamen hayatından çıkar, sonra zaten merak duygusu başlayacaktır. Gerisi kendiliğinden gelir. Yalvar yakar moddan çıkıp cool davran yani.
133 Yorumla
Soran+1 yıl5 ay oldu ayrılalı istemediğini soyledi ilerde geri donecekmisin dediğimdede dönmem dedi bana
Cevap sahibi+1 yılTatlım bir insana “şimdi bana dönmüyorsun ama seneye kararın değişir mi?” gibi saçma soru sorulur mu? O şu an senden bıkmış ve kurtulmaya çalışıyor. Eğer sen bir anda ilgini ondan çekersen, işte o zaman seni merak eder. Onu bir anda kalbinden silip atmış gibi davran. Bak çok basit bir şey söyledim sana. Böyle kendini paspas yaparsan, gerçekten seven adam bile kaçar gider. Kendi davranışlarının farkında değil misin?
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılAma o eski sevgilisine geri dönmüş yapamıyorum çok zor istemiyor galiba anla artık ne kadar ciddi olduğumu anla artık dedi küfür mü etmem lazım dedi ila anlaman için dedi sana karşı bir şey hissetmiyorum dedi bana
Cevap sahibi+1 yılÇoğu kadın senin durumunda. Ama akıllı davranıp erkeği kendilerine bağlıyorlar. Umarım anlamışsındır ve çok mutlu olursun…
Soran+1 yılPeki bunu yaptıktan sonra ne zaman geri gelirli ne yapmam lazım engelleyimi
Soran+1 yılSana karşı bir şey hissetmiyorum dedi bana zaten 😔 o ne olacak peki
Cevap sahibi+1 yılZamanını kimse bilemez ama sen gözünü saate dikip onu bekleme. Hiç mi filmlerde görmüyorsun erkeği peşinden koşturan kadınları? Onlar gibi davran. İt muamelesi yap ona. Engellemene gerek yok ama yazma da. Asla üstüne gitme ve senden hiçbir adım görmesin. Ortak tanıdıklarınıza da her şeyi geride bıraktığını ve çok mutlu olduğunu anlat. Asla kimseye onunla ilgili içini dökme. Unutmuş gibi yap. Kendini şımart, güzelleş, güzel giyin, bakımlı ol. Kendine yatırım yap. Gör bak herkes peşinden koşacak.
Soran+1 yılAnladım da sana karşı hiçbir şey hissetmiyorum demişti bana bu doğru yani 😔 eski sevgilisine geri dönmüş zaten mutlu olduğunu hayatımdan mutlu olduğunu söyledi
Soran+1 yılNe kadar mutlu olduğumu görmüyormusun demişti ban
Cevap sahibi+1 yılOnun sana söylediklerini boş ver. Doğru söylüyor, senin davranışlarına karşı etki-tepki gibi düşün. Onu bu hale sen getirmişsin belki de. Sana fal açayım istersen.
Soran+1 yılşu an eski sevgilisiyle birlikte
Soran+1 yılYani şu an ilişkisi var
Soran+1 yılEngelledi beni yanic
Cevap sahibi+1 yılLütfen aynı şeyleri yazıp durma. Olacağı varsa olur, yoksa olmaz zaten. Hayırlsıı neyse o olsun. Eğer ikinizin bir şansı varsa bu senin eylemlerine bağlı artık
Cevap sahibi+1 yılBana ikinizin isimlerini yazarsan bir fal bakayım
Soran+1 yılİlknur Mehmet
Soran+1 yılBeni engelledi zaten
Soran+1 yılBoşuna bekleme üzüleceksin dedi
Cevap sahibi+1 yılBak sen benim yazdıklarımı iyice oku ve uygula, 1 ay içinde sorun düzelecek. Gerçekten inanırsan o çocuk sana gelir. Ama karamsar düşüncelerden sıyrılacaksın ve ikinizi mutlu günler yaşarken hayal edeceksin. Dua et en önemlisi. “Beni engelledi, çok mutluymuş, eski sevgilisine dönmüş” gibi lafları da unut, kullanma. Sonra gerçekten mutlu olursun bana güven.
Soran+1 yılBunları mi
Soran+1 yılBilmiyorum kendisi ben umursamazsam geri döneceksin dedim o da bana alla alla öyle bir şey olmayacak dedi
Cevap sahibi+1 yılBak canım o çocuğun ağzından çıkan sözleri Allah’ın emri gibi görme. O an ne hissediyorsa onu söylüyor. Sen değişirken onun algısı da değişecektir. Söylenen sözleri aklında tutup da kendine yük etme yani. O sana döndükten sonra muhtemelen onu istemezsin, çünkü o zamana kadar gözün açılır ve onun ne mal olduğunu görürsün. Yine de senden özür dilemesi, değerini anlaması için bu taktikleri uygulamalısın.
Soran+1 yılTaktiklerinizi soylermisiniz kesin olarak beni reddiyor geri döneceğini hiç geri dönmem ya da kararını degistiremezmiyim sizce 😔 sana karşı hislerim olsa çoktan belirtmiştim dedi yani çoktan yazmıştım sana dedi yani yani ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok zorlasam geri gelirmi bilmiyorum ama sürekli zorlamazsam geri gelmicek gibi bir şey oluyor sanki ugraşmazsam kaybolup gidecekmiş gibi.😔 Kafam çok karışık yani ne yapsam bilemedim o kızı bırak beni al dedim istemedi kafasında o kız olduğunu düşündü gerçekten onla birlikte şu an benle olması için ondan ayrılaması lazım beni engelledi yani net bir şekilde reddediyor
Cevap sahibi+1 yılBence senin okuduğunu anlama problemin var. Önce bir psikoloğa görün. Sonra sana yazdıklarımı tekrar oku, taktikleri yazdım zaten. Canın isterse yaparsın. Her yere acıklı acıklı yazma şunları. Dışarıdan bakılınca sülük gibi çocuğa yapışan biri olarak görünüyorsun. Bunu kendine yapma. Aşırı derecede alçaltmışsın kendini. Onur, gurur, şeref nedir tekrar öğren ve sana söylediklerimi de yaparsan bu iş olur.
Soran+1 yılDediğim gibi ama kendi asla dönmeyeceğini söyledi bana ne yapcam ya unutcam zorla güzellik olmuyor çünkü 😔
Soran+1 yılDediğim gibi ama kendi asla dönmeyeceğini söyledi bana ne yapcam ya unutcam zorla güzellik olmuyor çünkü 😔 o kızla ilişkini kes dedim asla kesmem dedi
Cevap sahibi+1 yılPapağan gibi aynı şeyleri yazmışsın. Zeka sorunun olduğundan şüphelenmeye başladım. O kadar şey yazdım hiçbirini anlamamışsın.
Soran+1 yılPeki beni şu an o istiyormu sizce
Soran+1 yılBenim kafam çok karışık çünkü o istemiyor ısrarla red alıyorum bir yandan bunları yaparsam geri gelmezse necolacak diyorum kafam çok karışık sanki ben yalvarsamda sanki isticek yani
Cevap sahibi+1 yılBir insanın sana yapabileceği max yardımı yaptım. Gerisi senin kapasitene kalmış. Hala bu soruları soruyorsan senden hiçbir halt olmaz. Yazık valla
Soran+1 yılİlişkiyi kafasında bitirdigini söyledi
Soran+1 yılPeki bu durumda ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Dönse de sevgi yok neden istiyorsun ki unutmalısın o üzülsün sen degil
019 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş umrumda değil kinli değilim sana karşı ama yaptıklarını unutamam beni ne kadar üzdüğünü ne kadar hayal kırıklığına uğrattığını o yüzden asla senle olmam bundan sonra ve şu an gayet mutluyum hayatıma devam ediyorum dedi bana
Soran+1 yılMümkünse yazma dedi bana kaç aydır yalvardım yakardım ama istemedi ne yapayım daha 😔😔
Soran+1 yılBen mi suçluyum
Soran+1 yılKendimi affetirmeye çalıştım benim hatalarım başta beni bırakıp uğurlamadan gitmesinden ayrildim sonra geri döndüm sonra da yazın ayrıldık arkadaşımin evine gittik arkadaşımınin teyzesinin kocası benim halime üzülüp onun babasını arayıp küfür etti bunu ben yapmadım.😔😔 Ben o sırada sarhoşken ailesi sonrada beni istemedi. Sonrada en son ilgisizlikten dayanamayıp burama kadar gelmişti ayrıldım o da sen bilirsin dedi bana bende çektim gittim başka bir yere sen bilirsin diyince sonrada tekrar geri döndüğünü öğrendim ayrıldıktan 3 hafta sonra ona geri dönmüş olduğunu duydum arkadaş olarak konuştuklarıni söylemisti bana ozaman kafamdan kaynar sular dökülmüştü birde eski sevgilimle olan cinsel ilişkim bu kadar o da geçmişte olan bir yasantiydi
Soran+1 yılSen bilirsin demesine rağmen yalvardım yakardım yine olmadı pişman oldum ayrıldığıma pişman oldum istemedi beni olmaz dedi bende mecbur bırakmak zorunda kaldım 😔 ayrıldıktan sonra bile ona yalvarmistim aslında ozamandan bu zamana geri dönmedi hiç 😔 sonra yine yalvardım yine istemedi şu an
Soran+1 yılOkudunuz mu ama ona rağmen ben hatalı myim sizce 😔 sizce bama artık geri donmez mi sizce şimdi beraber olma fırsatıni da mı kacirdik 😔
Soran+1 yılBöyle yaparak
Soran+1 yılBeni engelle dedi yoksa ben engellicem dedi bende engelleyemem dedim elim gitmiyor dedim 😔😔
Soran+1 yılNe yapcam bilmiyorum engellicek beni 😔
Soran+1 yılEngeliicem dedi istemiyorsan beni engellememi dedi ozaman yazma artık dedi
Soran+1 yılLAN ŞAKA YAPMIYORUM ANLA ARTIK BİR DAHA DÖNMEYECEM
Soran+1 yılBöyle dedi
Soran+1 yılBeni artık sevmiyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Onu hatırlatacak herşeyden uzak dur kendine vakit ayır hayatta en değerli SENSİN unutma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiten bir ilişkinin dönüşü zaten olmamalı kendi yoluna bakmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyor daha ne yapayım ki yazma yazma dedi rahatsız etme de ne yaparsan yap dedi
+1 yılkafasında senle olan ilişkisini bitirmiş zaten muhtemelen senle de eski sevgilisinin yarasını kapatmak için çıkmıştı üzülmeni istemem ama böyle gibi sanki
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki en son bana şöyle dedi İlla küfür ederek mi bağırıp çağırarak hayvan gibi mi anlatayım ben onu seviyorum felan dedi onunla mı mutlusun dediğimde evet gayet mutluyum hayatımdan felan dedi birdaha geri donmucem diye büyük harflerle yazmıştı en son mesajıma görüldü atmış
Soran+1 yılPeki birdaha ne yapmalıyım yazmayım deme
+1 yılFarklı şeylerle ilgilen ve bırak. Farklı hobiler edin kendinin en iyi görünümünde olmaya bak, yeni eşyalar al. Ve bence ortamları değiş gezdiğini oturup kahve içtiğim mekanları değiş eğlencene bak
050 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu galiba yazma isteği oluyor bende kendimi durduramıyorum ama yazmıcam kendimi tutuyorum çünkü beni sevmiyor
Soran+1 yılİstemiyor yine aynı şeyleri dicek çünkü
- +1 yıl
Askim çıtırsin bırak gez toz eğlen hayatını yaşa doğru kişi olsaydı gitmezdi zaten
Soran+1 yılEvet zaten yazsamda aynı şeyleri söylerdi beni sevmemiş yani istemiyor daha ne yapayım o bir daha beni aramaz mi
- +1 yıl
O durum şöyle gerçekleşir; bı zaman geçer ararsa arar bu farklılık gösterebilir. Erkekler için kız unsuru önemlidir bu inkâr edilmez. Eğer yazarsa dönmek isterse bırak boş ver yaşattığı şeyi yaşasın
Soran+1 yılAnladım ama geri dönmesini çok istiyordum geri dönmüyor zaten birdaha aramaz bana dediki İlla küfür ederek mi bağırıp çağırarak hayvan gibi mi anlatayım bir daha geri donmucem anla artık şaka yapmıyorum dedi büyük harflerle
- +1 yıl
Sadece egosunu tatmin etmeye çalışıyor senle. Çünkü rahatsız olsaydı ciddi anlamda, direkt engellerdi. Sen yazıyorsun okuyor hoşuna gidiyor egosunu tatmin ediyor ve görüldü atıyor ya da üzülmen, daha çok yazman için cevap veriyor. Bırak şu zehiri
Soran+1 yılZaten engellicekti ben engelletmedim
- +1 yıl
Seni sevmeyen bı insan lafına takılmaz. Yaptığı şey küçük manipüle tekniği. Psikolojiden anlarım genellikle ve yaşadığım durumlar da var onlara değinerek bilgi veriyorum
Soran+1 yılPeki ne yapmaya çalışıyor bu
Soran+1 yılBeni seviyormu sizce
Soran+1 yılZaten eski sevgilisiyle mutlu olsgini söyledi
Soran+1 yılEgonumu tatmin ediyorum diye sorunca madem öyle yapıyorum neden yazıyorsun dedi
Soran+1 yılBen yazdigik için o yaziyor
- +1 yıl
Seni sevmiyor sevse üzmez. Eski sevgilisiyle mutluysa senle birlikte iken o kızı düşünüyor, onla konuşuyordu. Ayrılır ayrılmaz sevgili olamaz. Ego meselesine gelecek olursak adam kabullenmiş inkar yok. Sen yazdiginda rahatsız oluyorsa fakat yazip engellemiyorsa egosunu tatmin etmekten başka bişey yapmıyor
- +1 yıl
Ayrıca barissaniz bile onca şey yaptı eskisi gibi olamazsınız. Ki barisacagin adam eski sevgilisiyle birlikteyken senle konuşuyor hala
Soran+1 yılKabullenmiş derken
Soran+1 yılGeri dönmüyor ki barisayim ama istemiyor işte
Soran+1 yılNeye kabullenmiş
Soran+1 yılNeyi kabullenmiş peki daha yazarsam fikri değisirmi aslında engellicekti ama ben engelletmedim lütfen beni engelle dedi yoksa ben seni engellicem dedi engelle dedim sana dedi
Soran+1 yılBirdaha o yazarmi sizce benle barışırmi kabullenme olayı ney peki
Soran+1 yılNeyi kabullenmiş ki
Soran+1 yılKendime hakip olamayip yazıyorum sürekli bu bağımlılık olmuş durumda sanki yalvarmazsam onu kaybedermişim gibi bir oluyor ve sanki ugraşmazsam neden uğraşmadın der gibi ama bana yalvar demedimki ben sana dedi sana karşı hislerim olsa çoktan belirtmiştim dedi bana netim dedi zaten
Soran+1 yılSana karşı hiçbir şey hissetmiyorum dedi bana nötr yani
Soran+1 yılBunlar doğru deme sizce
Soran+1 yılNasıl barisacagiz ki
Soran+1 yılMadem benle konuşuyor ondan ayrılıp benle olmasını istedim o kızı bırak benle ol dedim o kızı bırakamam işte senin canının yanmaması için başkasını üzemem dedi
Soran+1 yılBiz cinsel ilişkiye girdik aramızda müthiş bir ten uyumu vardı canım yanıyor hala peki hala istermi? İlişkiye girdiğimiz gunleride unutamadagim icin mi acaba diye düşünüyorum. Ben kendisini çok seviyordum birdaja başka birini nasıl sevicem bilmiyorum.😓 Keşke geri gelse barissak ama olmuyor istemiyor işte daha yazsam istermi sizce benle olmayı
Soran+1 yılEvet dedirtmeye çalışıyorum ama olmadı kaç aydır yalvardım yakardım olmadı birazdaha zorlasam olmazmi istemezmi sizce 😓
- +1 yıl
Afedersin de kullanmış oluyor seni. Ve en başta yazdığın şeye gelecek olursak senin canin yansın eski sevgilimin yanmasın demiş saçmalık
- +1 yıl
Ve cinsel ilişkiye ilk onla girdiysen unutmak zorlaşır bu doğal
- +1 yıl
Ve yazma bırak cidden birak
Soran+1 yılBırakmak zorundamıyım ya 😓
Soran+1 yılİşte ondan evet dedirtmeye çalıştım ama olmadı
Soran+1 yılBenle olması için çok uğraştım İnanınki kimse bu kadar uğraşmaz kaç aydır ama istemiyor peki sonradan istermi beni
- +1 yıl
İstemez. Erkeklerin amacı bu cinsellik yasa kızın ilgisini al kendine bağlandır yeni tatlar almaya başla. Veya kızları yara bandı olarak kullan
Soran+1 yılHiç mi istemez geri dönmez peki kendi de ağzıyla soyledi zaten bana birdaha geri dönmem diye anla artık diye illa küfür mü etmem lazım dedi
Soran+1 yılAsla dönmem dedi
Soran+1 yılKüfür edecek daha yazarsam yoksa
- +1 yıl
Yazma cidden yazma zarar sadece
Soran+1 yılYani bosuna mı yazmış olurum küfür edicek çünkü yazarsam birde engeller üstüne zaten bende diğer hesaplardan felan yazarım diye düşünüyorum Allah'ım ya
Soran+1 yılBunu bırakmam lazım bağımlılık oldu bende kendimi durduramıyorum 🥺
Soran+1 yılİstemicek deme sonrasında yine evet demez yani aynı şeyleri söyler yani
- +1 yıl
Bak emin ol ki istemez. İsterse seni sadece kullanır hem cinsel hem duygusal. Kanma
Soran+1 yılBilmiyorum ki başından beri böyle bir amacinin olmadığını ilişki içersindeyken beni sevdiğini söyledi
Soran+1 yılYani istemez yani daha yazarsam
Soran+1 yılMedyumlar geri döndürebilir mi bunu
Soran+1 yılPeki sizce
Soran+1 yılSordum da
Soran+1 yılBelki bir gün ister diye yazmıştım ama istemez artık degilmi
+1 yılBende dönmek istemiyorum cnkü birseyler birkere yaşatılınca birine veya sogunca yanlış anlama güneşi getirsen gereksiz ısınılmaz kafanı dagıtıcak seyler yap iş olur gezmek olur zamanla geçmişe bakıp bumuydu diyceksin
00 Yorumla
+1 yılbüyük ihtimalle seni gerçekten sevmemiş aklının bir köşesinde eski sevgilisi varmış sende çok değer verip şımartmışsın artık onu unutmalısın başka insanlarla iletişime geçmelisin
033 Yorumla- +1 yıl
@benbilmem0 daha güzelini bulmuş
Soran+1 yılOna geri dönmüş zaten 3 hafta sonra daha yazarsam engellicek hem
Soran+1 yılOnu çok seviyord
Soran+1 yılOnu çok seviyordum canımı verirdim
Soran+1 yılHer yolu denedim hep olmaz dedi
- +1 yıl
böyle düşünmemelisin önce kendine değer ver seni sevmeyen umursamayan biri için neden canını veresin önünde daha güzel bi hayat seni bekliyo olabilir ondan daha fazla seven seni umursayan biri elbet çıkar
Soran+1 yılO kızdan ayrıl benle ol benle ol dedim ama istemiyor işte
- +1 yıl
bırak artık onun pesini ondan sana hayır gelmez
Soran+1 yılNasıl birakicam inan bilmiyorum engellicek daha yazarsam
Soran+1 yılOna başka yerlerden ulaşmak istiyorum ama ölmüyor
Soran+1 yılOnu gerçekten kalbimle sevdim sadece istemistim ne yapacağım bilmiyorum
- +1 yıl
onu unutmak için ilk sen engelle daha sonra başka seylere yönelmeye çalış kendi hayatına bak baska erkeklerle takil bu sana iyi gelir unutturur
Soran+1 yılSadece onunla olmak istemiştim
- +1 yıl
bence sen ilk cinsel birlikteliğini bu cocukla yaşadığın için cok bağlanmışsın onunla güzel bi gelecek falan planlamışsın ama herseyde bi sıkıntı çıkabilir hayatı akışına bırak cinsel ilişki o kadar anlam yüklenecek bisey degil
Soran+1 yılKaç kez denedik olmadı dedi olmuyor yapamıyoruz dedi istemdi
Soran+1 yılDaja oncede biriyle yaşadım ama onu o kadae sevmedim bile
Soran+1 yılBunu gerçekten kalpten sevdim
Soran+1 yılTen uyuyumuz vardı çok güzeldi 😔
Soran+1 yılBenle beraberken sevdiğini söylemişti ama
Soran+1 yılSana karşı bir şey hissetmiyorum deido bana
Soran+1 yılEngellicek birazdaha yazarsam lütfen beni engelle dedi bende engelleyemem dedim yoksa ben engellicem dedi bende engelleme dedim
- +1 yıl
Engeller
Soran+1 yılBilmiyorum onu ne yapcam ya madem cinsel ilişki yaşadık çok ten uyuyumuz vardı hani madem unutmak istediğini söylüyor neden geri dönmüyor
Soran+1 yılO kız belki acı ceker ama sonra hayatına devam eder ben acı çekiyorum o kızı bırakıp benimle olmasını istemiştim
- +1 yıl
Daha güzelini bulmuş
Soran+1 yılOnunla alakası yoktur onu üzdüm 1 yıldır boş ver bunları dedi bana
Soran+1 yılHala yazıyorum vazgeçmedim 😔 o kızı biraktirmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Nasılsın
Soran+1 yılKötüyüm Artık uğraşma beni de kendini de üzme dedi
Soran+1 yılMadem üzülüyor neden geri dönmek istemiyor
+1 yılNe kadar süre birlikte oldunuz?
Seni çok iyi anlıyorum ben de flortume 4-5 ay sonra yazdım benimle resmi konustu :(028 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıldır eski sevgilisine geri dönmüş kafamda bitirdim anlamiyormusun dedi bana Instagraminiz var mı size atarım ssleri
Soran+1 yılOnlayım anlamiyormusun dedi bana kafayi sıyırmışsın dedi bana
Soran+1 yılPeki yalvardiniz mi
- +1 yıl
Yalvarmadim nasılsın napiyorsun diye mesaj attım 6 ay sonra bana iyiyim sağolun siz nasılsınız dedi ben de o sizli konuşunca bahaneyle bir şey sordum da o yüzden attım gibi yaptım cevapladı soğuk bir şekilde anladım rahatsız ettim kusura bakmayın dedim iyi geceler size dedi cevap yazmadım ama keşke yazmasaydim
- +1 yıl
Bence sen de daha fazla yazma ona çünkü erkeklerin cidden döneceği varsa da dönmüyor egoları şişiyor bence uzaklaş hayatına don..
Soran+1 yılÖyle yapmaya calişcam da zorlanıyorum yalvarmadan edemiyorum
- +1 yıl
Yalvarma döneceği varsa da dönmez
Soran+1 yılPeki nasıl kendimi durdurcam sanki yalvarsam birazdaha ister yani
Soran+1 yılBirazdaha yalvarsam isticek gibivbir his oluyor bende engelledi beni sevmiyorsan engelle dedim engelledi sonra başka bir hesaptan yazdim ben ona
Soran+1 yılAma o kızla mutlu olduğunu söyledi
Soran+1 yılDonermi sizce
- +1 yıl
Yaşlar kaç bu arada
Soran+1 yıl18 yaşındayım
Soran+1 yılBirazdaha yalvarsam geri donermi
- +1 yıl
Valla eğer böyle yalvarmaya devam edersen dönmez tam tersi seni gurursuz görür şöyle düşün biri var ve sürekli sana yalvarıyor ne hissedersin ayyy ne yapışık bu ya dersin o insanı basit görürsün çaresiz görürsün
- +1 yıl
Yasin daha çok küçük ilk sevgilin mi bu
Soran+1 yılHayır ama çok seviyorum onu ne yapacağım bilmiyorum inanın
- +1 yıl
İnan bu sevgi değil başkası gelince hayatına unutacaksin
Soran+1 yılNe peki bu şimdi yalvarmayı kessemi sizce yalvarirsam bir şey değişmez mi onunla mutlu olduğunu söyledi bana
- +1 yıl
Kes tabi ki yalvarma çocuk sana açıkça gelme diyor
- +1 yıl
Gelse de sen kabyl etme
Soran+1 yılEvet gelme diyor onla mutlu olduğunu söyledi bana onlayim anla artık dedi
Soran+1 yılSen kafayı yemişsin dedi
- +1 yıl
Ee daha ne demesini bekliyorsun
Soran+1 yılPeki beni istemez bunu diyen bir kişi bırakmak zorunda mıyım
- +1 yıl
Bırak gitsin allahaskina ya
Soran+1 yılİlişkinden çok mutlu olduğunu rüyada gibi hissediyorum dedi başka nasıl unutman icin yardım edeyim dedi çok kötü oldim ne yapacağım bilmiyorum yazmaya devam ediyorum ya medyuma gdio geri dondurse onu bana gerçekten çok kötüyüm öyle böyle değil asla dönmem dedi bana ama ben yazmaya devam ediyorum işte evet diyine kadar istiyorum diyene kadar
Soran+1 yılDurduramıyorum kendimi
Gizli Üye(25-29)+1 yılben emin olsam şöyle bi aptallaık etse keyfime bakardım insanlık namına s. et onu
00 YorumlaSeni istemeyene yapacak bir şey yok be yoluna bak bışverı
02 Yorumla
Soran+1 yılKafasında bitirdiğini söyledi
Soran+1 yılKafasında bitiren biri ben ne kadar umursamaz davransamda geri gelirmi 😔
+1 yılNe kadar çok ısrar edersen sevgilin o kadar çok senden uzaklaşır. Tecrübeyle sabittir!
045 Yorumla
Soran+1 yılAz kaldı yani engellicek engelleme dedim çok istedim onu ne yapacağım bilmiyorum o kızdan ayrıl benle ol dedim ama acını başkasını üzerek geciremem dedi bu ne demek
Soran+1 yılBak mutlu olacağız dedim
Soran+1 yılNe yapacağım hiç bilmiyorum eski sevgilisiyle gayet mutluyum iyiyim dedi bana netim dedi
- +1 yıl
Senin acı çekmeni istemiyor ama yeni ilişkisini sana tercih ediyor demektir!
Soran+1 yılPeki bu durumda ne yapmalıyım madem acı cekmemi istemiyor neden geri dönmüyor
Soran+1 yıl
Bunu ona söyledim
Soran+1 yılEngellicek birazdaha yazarsam lütfen beni engelle dedi bende engelleyemem dedim yoksa ben engellicem dedi bende engelleme ne olursun dedm 😔😔
- +1 yıl
Dediğim gibi tercih meselesi.
Bazen birisinin seni çok sevdiğini düşünürsün ve bunu itiraf da eder ama başka sebeplerden ötürü bir başkasına yönelir. İnsanları tercihleriyle bırakmak lazım. Sen elinden geleni yaptın ama olmadı. Bu yüzden zorlama. Çünkü ısrarcı olmaya devam edersen eski sevgilin için hatırlanmak istenmeyen kadına dönüşürsün. Bazen yeniden doğmak için ateşte (Aşk acısında) kavrulmak lazım gelir. Öyle yapmalısın! Bana sevdiğini söyleyen kadın, ailesinin baskısıyla gitti babası yaşında zengin bir adamla evlendi; anlaşamadı bir 1,5 yıl sonra boşandıktan sonra bana geri dönmek istedi, bu sefer de ben onu istemedim! Bunun için yoluna devam et!
Soran+1 yılKeşke banada geri dönerse gelirmi sizce
Soran+1 yılBoşuna umitlenme dedi hiç dönmem dedi neden döneyim dedi
Soran+1 yılKeşke donsede 😔
- +1 yıl
Aşağıdaki yorumları da şimdi okudum! Onunla cinselilk yaşamışsın, senin acı çekmeni istemiyor kelimesini geri alıyorum; sana o cümleleri kullanan kişi zaten seni gerçek anlamda sevmemiş yalnızca arzulamış demektir. Bu yüzden eski ilişkini kafanda bitirmelisin! Sana geri dönse bile sana bir kadın olarak değil bir metres olarak bakacaktır! Ama geri döneceğini pek sanmıyorum! Üzgünüm!
Soran+1 yılEvet ama bende istedim zorla olan bir şey olmadı en çok ben istedim hatta
Soran+1 yılBaşlarda
Soran+1 yılGeri dönmüyor ne yapsamda
- +1 yıl
Onu sana hatırlatan şeylerden kurtul.
Spor yapmıyorsan spor yap.
Yeni hobi ve ilgi alanları bul.
Yeni insanlarla tanış.
Hatalarından ders al. (Bardağın dolu tarafından bak!)
Yeniden doğmuş bir insan gibi hareket et! Geçmiş geçmişte kaldı, geçmiş için geleceğini heba etme, ilerle! - +1 yıl
Son olarak terk edilen değil terk eden ol, seçilen değil seçen ol! Yazacaklarım bu kadar.
Soran+1 yılYani dediğim gibi ben
Soran+1 yılZorla yapmadım onla cinsel ilişki yine dediki sen acı çekme diye başkasının acı cekmesini istemiyorum dedi.😔😔
- +1 yıl
Sana söylediği cümlenin onun peşini bırakman için ortaya attığı net bir bahane olduğuna kanaat getirdim. (Tüm yorumlar, bilgilendirmeler ve empati sonucunda.) Bu yüzden sana iyi günler dilerim!
Soran+1 yılAnladım en sonda demişti Sen acı çekme diye başka birinin mi acı çekmesine izin vereyim diye ama onu canım gibi sevdim kendi çocugum gibi sevdim bir ten uyuyumuz vardı hani madem unutmak istiyorum onları dedi onlari bende unutamıyorum dedi madem neden kendisi bana geri dönmek istemiyor ya 😔 kafam karıştı ben onla kendi isteğimle oldum aslinda en çok da ben istedim zaten ilişkiye girme konusunda o da istekliydi.
Soran+1 yılAma benim kadar değil ona ben ogretmistim
Soran+1 yılÖpüşmeyi felan
Soran+1 yılO kız belki acı çeker ama hayatına devam eder bense çok acı çekiyorum o kızdan ayrılmasını istemiştim
- +1 yıl
Güzel bir kadınsan yeni bir ilişkiye başlama konusunda sıkıntı yaşamazsın. Çivi çiviyi söker mantığıyla hareket et! Başka bir erkeğe aşık olursan öncekinin tesiri senin üzerinde yavaş yavaş azalır ve kaybolur. Bir sonraki her daim bir öncekinin etkisini yerle bir eder. Tecrübeyle sabittir! Geçmişte çok sevdiğime inandığım ve onsuz nasıl yaşayacağım dediğim kadınlar, hakkında şu an ne hissediyorum! Hiçbir şey.
Soran+1 yılşu an ilişki istemiyorum yani ya kendime odaklansam iyi olur 😔
Soran+1 yılKarşılaştırma yapıyorum cunki
Soran+1 yılOnu unutmadan başkasıyla olmak istemiyorum
Soran+1 yılSizce unutmalimiyim yoksa geri dönermi
- +1 yıl
Unutma konusunda iyi şanslar! Ama bir tarafa çekilip acı çekmen karşı tarafın umurunda olmayacak. Zaman su gibi gelip geçecek , sen halen acı içinde kıvranırken o hayatını sürdürmeye devam edecek. Bu yüzden yeniden bambaşka evrimleşmiş bir sen olmak veya bir kenara çekilip acı çekme konusunda tercih senin. Her ikisini de denedim. İkincisi zaman kaybı, değmiyor. Giden gidiyor.
Soran+1 yılNe yapacağım artık bilmiyorum inanın Allah'a sığındım
Soran+1 yılZamanla her şey geçer diyorlar ama 😔
- +1 yıl
Arada bir sohbet etmek için bana takip isteği yollayabilirsin, bana geçmişimi hatırlattın. Yaşanılanlar tıpa tıp aynı olmasa da (Benim ilişkilerimde genellikle kötü adam ben ilan ediliyordum) duygusal anlamda az çok seni anlayabiliyorum. İlginç olabilir. Kendine iyi bak, görüşürüz!
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim peki onu unutmalimiyim sizce geri donermi
Soran+1 yılBen 18 yaşındayım
- +1 yıl
Yaşın baya küçükmüş. (23 - 24 olsaydı daha iyi bir sohbet çıkabilirdi.)
Belli bir yaşa geldiğinde bu tür olaylara gülüp geçeceksin. Aşk dediğimiz şey aslında hormonların devreye girip bir kişiyi çok arzulayıp onu saplantı haline getirmemizden ibaret. Bir düşün, aşık olduğunu düşündüğün kişiyi uzun süre görmedin, ama ona ikizi kadar benzeyen birini gördün; çok benzeri duyguları hatta aynı duyguları tekrar hissedeceksin! Bu yüzden yoluna devam et. Reelde sosyalleşebileceğin yerlere git. Oralarda yeni kişilerle tanış! İyi şanslar!
Soran+1 yılAnladım neden bekliyon dedi bana ben seni beklerim dedim geri dönmesi için dedim 😔
Soran+1 yılÖyle diyince neden bekliyon dedi bana neden öyle dedi ki zaten o kızı bırakıp benimle olsa o kız üzülürdu tamam da ama sonra hayatına devam ederdi 😔 ben çok kötüyüm yani akışına bırak diyor şimdi 😔Allah'ım ya ben ölüyorum acıdan o akışına bırak diyor 😔 bırak diyorum onu beni dinle diyorum 😔 olmuyor ama bırakmadı o kızı ne diyim ki ben bırakmaz mi sizce? Şimdi birakmayan sonrada bırakmaz mutlu olduğunu söylemişti iyiyim gayet benim ne kadar mutlu olduğumu görmüyormusun demişti mesajlarda canım acımıştı 😔
Soran+1 yılOnu 1 yıldır üzdüm boş ver bunları dedi
Soran+1 yılCinsel yoldan ilgisini çekmeye çalışıyorum ya 😔
Soran+1 yılBelki geri döner diye
Soran+1 yılSonuç olarak olmadı bitti dedi Artık uğraşma beni de kendini de üzme dedi
Soran+1 yılNe demek istiyor
Soran+1 yılGeçmiş umrumda değil kinli değilim sana karşı ama yaptıklarını unutamam beni ne kadar üzdüğünü ne kadar hayal kırıklığına uğrattığını o yüzden asla senle olmam bundan sonra ve şu an gayet mutluyum hayatıma devam ediyorum dedi Mümkünse benle konuşma bana yazma.
Soran+1 yılDedi suçlu hissettim
+1 yılSana yemın ederım abım eğer istersen onu kapına köle etrafına pervane saana baglı sadık olur
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl onla mutlumusun dedim onla mutluyum dedi
Soran+1 yılEngellicek daha yazarsam
Soran+1 yılDenemediğim yol kalmadı
- +1 yıl
Ya kardeşim
Soran+1 yılNe yapmalıyım sizce
- +1 yıl
Bnım xper yetmiyor
Soran+1 yılBurdan yazsan
Soran+1 yılBurdamiosn
Gizli Üye(36-45)1 yılEkstra bir şey yapmana gerek yok zamana bırakman yeterli olacaktır.
00 YorumlaKendinlen ilgilen, degerini bil kiz arkadaslarlan disariya cik
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUnutmana gerek yok, sadece alışacaksın ve hayatına devam edeceksin, kendin için.
016 Yorumla
Soran+1 yılPeki yalvarmayı kesmelimiyim
Cevap sahibi+1 yılEvet. Yalvarırsan iyice gözünden düşersin ve kendine olan saugın da kaybedersin
Soran+1 yılZaten engellemiş
Cevap sahibi+1 yılBen de benzer bir durum yaşadım. Başta çok acıyor ama emin ol görmeyince konuşmayınca geçiyor
Soran+1 yılZaten engelledi yine istek attım yine kabul etmedi öyle yani yine engellicek kabul etmiyor yani istemiyor işte 😓 umarım benimki de geçer şu an ilişkisi var ve mutlu olduğunu söyledi o kızdan ayrıl benle ol dedim ama istemedi kaç defa dedim ama yok yapacak bir şey yok
Soran+1 yıl3 aydır yalvardım yakardım ama olmadı istemedi ne yapayım daha yani en sonda engellemis zaten
Cevap sahibi+1 yılOlmuyorsa zorlamamak en iyisi. Ben de daha önce sevgilisi olduğunu öğrenip yalvarmıştım ve engellenmiştim. Şimdi beni gerçekten seven biri var hayatımda. Senin de olur yeter ki geçmişe dönük yaşama
Soran+1 yılOlmadı ne yapayım ki daha onla mutlu olduğunu söyledi istek atıyorum ama bakmiyor zaten engellendiğinde ne yaptın peki 😓 ben defalarca farklı hesaplardan yazmaya devam ettim ama onlarda engelledi işte en son istek attım kabul etmedi ben ondan başkasını istememiştim dua edicem artık ne yapayım namaz kılmaktan başka çarem kalmadı onu unutmak zorunda mıyım sizce
Cevap sahibi+1 yılEngellendiğimde pes ettim. Yeni insanlarla tanıştım, kendime odaklandım. Emin ol dünyadaki tek erkek o değil herkesin bir alternatifi var. Onu unutmasan bile önüne bakmak zorundasın yoksa mutlu olamazsın
Soran+1 yılBende etmek zorundayım galiba 😓 evet unutamam belki ama ilerde unuturum ya bilmiyorum önüme bakmak zorundayım artık ben canım gibi pes etmeyim yazdığım için engellenmeme rağmen ama artık pes etmek zorundayım çünkü Karşımdaki kişi beni istemiyor ilişkisi var onu seviyor en son da zaten vay arkadaş ne saplantı bu ya dedi. Birde sevgilim olmama rağmen hala yaziyorsun ya pes demişti artık yazmamalıyım zaten yazamıyorum engellendim küfür raddesine gelmek üzereydi benimki ama bana yüzsüz felanda demisti
Cevap sahibi+1 yılOnu neden bu kadar vazgeçilmez görüyorsun? bir şey mi yaşadın?
Soran+1 yılCinsel ilişki yaşadım ama onu seviyordum vazgeçmek zorunda mıyım
Cevap sahibi+1 yılBen de yaşamıştım dünyanın sonu değil. Başkasını da sevebilirsin ama önce bu takıntıdan kurtul yoksa hasta olursun
Soran+1 yılMesela kaçan kovalinir diye bir şey var onu kovaliyorum ya bir anda onu biraksam ilgiyi çeksem üstünden geri dönermi sizce o bana o bana geri donermi ama onu çok seviyorum onin bana geri dönmesini çok istiyorum ne yapacağım hiç bilmiyorum ya 😓 canım çok yanıyor sadece onu sevdim başkasını sevemem 😓 ben istecona yemeğe gidiyorim dediğimdede timam dedi işte dün oldu bu neden böyle ki sevgilisi var aldatıyorsun dediğimdede tamam engelleyorum ozaman dedi o kıza bir şey yapmıyorsun dediğimde ee neden böyle dedin ozaman demişti bilmiyorum ya 😓 sence o bana geri dönermi 😓 onu daha fazla üzemem dedi işte anla artık felan dedi ben daha kötüyüm yani 😓 o kiz hayatına devam ederdi en azından ben ilaç kullanıyorum 😓 derecede kötü bir durumdayım
Cevap sahibi+1 yılOnu kafanda çok büyütmüşsün
Soran+1 yılKuzenim bile barıştı bende barışmak istiyorum ama o kızdan ayrılmıyor ya 😓 barışmam diyen insan barıştı yani
Aşkı aşk söndürür
011 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım peki istemiyor en son bunu söyledi
Soran+1 yılDedi
Soran+1 yılBirdaha geri donmucem böyle büyük harflerle yazmış
Soran+1 yılBende yazmayı kesmelimiyim
Soran+1 yılEvet yazmicam ama kendimi zor tutuyorum ama yazmıcam istemiyor çünkü
Soran+1 yılEvet bırakmak zorundayım istemiyor çünkü
Soran+1 yılİstemiyor zaten ne yapayim daha
Soran+1 yılBırakmak zorunda mıyım belki fikri degisr diye yazmak istedim
Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı. zamanla geciyo
08 Yorumla
Soran+1 yılBeni rahatsız etme de ne yaparsan yap demiş
Soran+1 yılSizce yazmaya devam etmeliymiyim
Soran+1 yılYazdım ama istemiyor kaç kere yalvardım ama olmadi
Soran+1 yılYanix
Soran+1 yılEski sevgilisiyle mutlu olduğunu söyledi
Soran+1 yılYazma yazma niye yazıyon dedi iki aydır yalvardım yakardım ama olmadı yani istemiyor kararını değiştiremedim ne yapmalıyım? Sizce
Soran+1 yılOna rağmen hala yazıyorum istemiyor ama yazıyorum ne yapcam nasıl durdurcam kendimi bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılyenisini bulmalısın
03 Yorumla
Soran+1 yılO kızdan ayrıl benle ol dedim ya abi neden yenisi bul diyon kolay sanki
Soran+1 yılAma istemedi
Soran+1 yılKaç kere yalvardım ama istemei
+1 yılEskici misin?
00 YorumlaYeni birisini bul bence
00 YorumlaVaxdiken oral yamişsan iyi Z qaydar
00 YorumlaYeni biri
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026