Eski sevgilim bana geri dönmek istemiyor. Nasıl unutacağım?

Kaç gün oldu saymadım çok uzun bir süre ona yalvardım ama istemedi sürekli olmaz bizim ilişkimiz bitti olmaz diyip durdu bende ona rağmen belki ister diye yazdım her gün yazdım yalvardım düzeltiriz dedim olur dedim bizim ilişkimiz sağlıklı değildi felan dedi. Yapmadığım şey kalmadı her yolu denedim. Beraber üstesinden geliriz dedim eylüle kadar Antalya ya gitmiyorlardı tasinmiyorlardi beraber olabilirdik dedim sonrasında yine ayrilirmiydik bilmiyorum eski sevgilisine geri dönmüş onunla mutlumusun dedim mutluyum gayet iyiyim dedi bana kafamdan kaynar sular döküldü hiç mi geri dönmezsin dedim o da dediki sana karşı bir şey de hissetmiyorum demişti özür dilerim dedim hatam vardi geçmişi umursamadığını söylüyor senle bir olayım kalmadı dedi bana benim ne kadar mutlu olduğumu görmüyormusun dedi bana çok acıdı kalbim canım çok acıyor sizce geri donermi? birdaha hiç umut vermek istemiyorum hiç geri dönmem dedi bana ne yapacağım bilmiyorum gerçekten kalbim çok sıkışıyor nefes bile alamıyorum bazen. nasıl unutcam bilmiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
O bana geri donermi sizce
Eski sevgilim bana geri dönmek istemiyor. Nasıl unutacağım?