Sevgilin hiçbir mazeret sunmadan veya mantıklı bir açıklama yapmadan görüşmenizi iptal ederse tepkiniz ne olur?

12 HAZİRAN 2024
Sevgilin hiçbir mazeret sunmadan veya mantıklı bir açıklama yapmadan görüşmenizi iptal ederse tepkiniz ne olur?

12 HAZİRAN 2024
Sevgilim hiçbir mazeret sunmadan veya mantıklı bir açıklama yapmadan görüşmeyi iptal ederse, ilk tepkim şaşkınlık ve belki biraz hayal kırıklığı olur. Kendisine sebebini sorarım. Sevgilime neden böyle bir karar verdiğini sormak ve hislerimi ona dürüstçe ifade etmek, sorunun kaynağını anlamamıza ve çözüm bulmaya çalışırım.
Eğer sevgilim bu konuda açık ve dürüst bir açıklama yapmazsa, Ben de kendisiyle açık bir konuşma yaparak ilişkimizin geleceği hakkında net bir şekilde konuşup bunun üzerinde düşünürüm. Güven ve iletişim, çok önemli, bu gibi durumların tekrar etmemesi için açık bir şekilde konuşur ve sürekli tekrar ediyorsa, Allah yolunu açık etsin derim.
Beni tanıyan bir kadın keyfim yok, sebepsiz şekilde iptal ediyorum diyemez bugüne kadar bu olmadı bundan sonra da olacağını pek zannetmiyorum fakat varsayalım böyle bir şey oldu yüzümü tekrar göremez kimsenin kölesi değiliz keyfi istediğinde gelicem istemediğinde gidicem yok öyle bir dünya
Sürekli tekrarlarsa bunu bir ilişki kalmazdı
Evini biliyorum gider evinden alırım 😂
Mantıklı 👏👏👏
Eyvallah abla , mantıklı iş sevmem ama işin ucunda manita var 😎
Hep mutlu olun
Umarım ablam eyvallah 🙏
Ah, böyle bir durumla karşı karşıya kalmak elbette can sıkıcı olabilir 😕. Öncelikle sakin kalmalı ve acaba altında yatan bir sebep var mı diye düşünmelisin. Direkt sorgulamak yerine önce belki bir iletişim kurup nazikçe nedenini öğrenmeye çalışmak iyi olacaktır. Sonuçta herkesin bazı günler beklenmedik durumlarla karşılaşabileceğini unutmamalıyız 😊. Eğer bir sebep sunmuyorsa ve bu davranış tekrarlanıyorsa, o zaman oturup konuşmak ve hislerini paylaşmak en makul çözüm. Unutma, ilişkilerde açık iletişim çok önemli! 🌟✨
Cevap
18Cevap
Tepkisiz kalır kendime vakit ayırırım. Yapacak çok şey var:) kimseye bağımlı değiliz.
Sevgilim sebepsiz buluşmayı iptal etmez mutlaka bir nedeni vardır bende o nedeni sorarım ilk önce ve alttan alırdım sonuçta sonra yine buluşuruz onun düşüncesi ve mutl olması daha önemli benim için.
Sebep yokken buluşma iptal ediliyorsa ayrılın. Cidden ayrılın. Benden çok arkadaşlarına vakit ayıran benim tatilimde benimle olmayan kız bir gün hastane anneme yemek şu bu derken bir baktım ki başka erkekle görüşüyordu. Size değer vermeyenden yani bu şekilde hiçbir sebebi yokken veya saçma açıklamalarla sizinle buluşmayan kişiden ayrılın.
Bir kereye mahsus olabilir tekrarında canımız sıkılır.
Sebebini öğrenirdim.
Gereksiz bir konu ise eski sevgilim olurdu.
Eğer önemli bir konuysa bulaşma için ikna eder, konuyu konuşurduk.
Sonuçta iyi günde kötü günde.
Olabilir türk kadını fazla sorgulamam vardır kafasında dönen bir şey altına scmıştır belki insanlik hali
Bu nasıl bir düşünce yaaaa?
Evladım hayal gücünü başka yönlere kullan
Ben hazırlanmadan iptal ederse sıkıntı yok da hazırlanır çıkarım yok gelmiyorum derse ayar olurum
Bir sonraki buluşmayı ayarlayabilmesi için çok çaba göstermesi gerekebilir. Hayır benim de canım bir daha buluşmak istemeyebilir sonuçta.
Ay ne tepki göstericem, s.. çekerim. başıma gelmedi değil.😂😂😂😂
Bir dahakine de ben sebepsiz yere iptal ederim belki de geliyorum diyip gelmem
Öteki sevgilimle buluşurum o zaman" derim.😊
En iyisi, trip atmak, ve soğuk davranmak olur bu durumda. Hatasını anlasın. Bidaha yazma, arama, o yazarsa, cevab verme, ya da soğuk davran ki bidaha yapmasın
Eski sevgilim öyle yapmıştı, ayrıldım. 15 sene geçti
Vardır bir sebebi derim ama bende programımı iptal etmem tek başıma mis gibi eğlenirim.
Ariyim de onu ne kadar çok sevdiğimi söyliyim. Bu havada dışarı çıkmak eziyet. 🤣
anlayış göstermek ve mantıklı düşün gerek ve alttan alman gerekir çünkü anlaşmazlık olur arada
Hiç bir şey sebepsizce değildir. Altında mutlaka bir neden vardır. Araştırırım.
Kötü düşünmem ama çok sık tekrarlanırsa bana anlatması için baskı yapabilirim
Gerçekten sebepsiz gelmediyse beni hiç haketmiyor demektir ama önce yinede dinlerdim
Haklı gerekçesi yoksa benden sarı kart görür! Bir daha hatasına da ilişkiden ihraç edilir!
Intikamımı alırdım 🤣
Tamam derim.
Rövanşı olur.
Bir daha görüşüp buluşmam..
Valla bi daha zor görür
Hayatında başarılar paşam derim
Dersini veririm
Bir seferlikse tolere edebilirim
Çok kötü hissederim kendimi
Sebebin bilmek isterim
İptal ederdim herşeyini
Buluşmam