Olabilir. Bu gibi durumlarda değerlendirilmesi gereken şey karşınızdaki insanın size olan genel tutumudur. Eğer size değer veriyor ve hayatında olmanız için çabalıyorsa bazı tersliklere anlayış göstermek gerekir. Bu şekilde denk gelmesi imkansiz değil, olabilecek durumlar için ilişkimi zedelemem
Üst üste her zaman randevuyu iptal ediyorsa ilişkiyi çokta ciddiye almıyor demektir. Çünkü ilişkiyi ciddiye alan insan a 'dan z' ye her şeyi düşünür ve ona göre işlerini halleder ve randevuya da erkenden gelir. Bu tarz bir durum olsa görmezden gelmem, o an sert bir üslupla kişiyi uyarırım ya da muhatap olmam, ilişki bitebilir de...
Ya bir defa olur insanlik hali ama ikinci defa cok ciddi birsey degilse erteleme nedeni gercekten kirilir ve incinirim bu yüzden de iliskiyi gözden gecirmeme neden oluer
Sürekli iptal edilen randevulara tepkim tepkisizlik olurdu. Anında düşünüp yok saymaya başlardım onu. Hele birde saçma sapan sebeplerden iptal ediliyorsa zaten onun için bir anlam ifade etmiyorum demektir. O dakikadan sonra o da bende anlamını kaybetmeye başlar.
Öncelik vardır insanda. Kimi kendine kimi çevresine kimi de sevdiğine öncelik verir. Mantıklı bir sebep varsa susarım sakinliğimi korumaya devam ederim. Ama önceliği ben değil de saçma sapan şeyler ise ben de ona göre değer veririm.
Niye iptal ettiğine bağlı, çok önemli bir durum varsa zaten yanında olurum ama eften püften bir durumdan dolayı ekiyorsa zaten önceliği olmadığımı anlar mesafemi koyarım. Öncelik verip göremediğim kişiden soğumak gibi güzel bir huyum var..
Ekici peyniri diye birbirimizle dalga geçiyoruz n'apalim? Hayat bu. Bazen çok istediğin şeyi yapmana izin vermiyor maalesef. O da istememiştir ekmek ama yapacak bişey yok. Bazen ben bazen o ekici peyniri oluyoruz 😂
Üst üste bir insanın randevulaştığı gün de işi çıkmaz böyle bir tesadüf olamaz. İlkini hoş görürüm tamam olabilir dersin, bu tekrar ederse artık konuşmam görüşmem.
Eğer çok önemli bir sebebi varsa hastalık vb saygı duyarım ama keyfinden gelmiyorsa ya da başkalarını bana tercih edip randevuya gelmiyorsa bir daha onla işim olmaz