Kadın erkek arasında yaş farkı senin için ne kadar önemli ve aşağı yukarı yaş farkı ne olmalı?

12 HAZİRAN 2024
Kadın erkek arasında yaş farkı senin için ne kadar önemli ve aşağı yukarı yaş farkı ne olmalı?

12 HAZİRAN 2024
85 yaşından da bir adam doğumhanenin kapısında beklemektedir.
doğumhaneden çıkan doktor şöyle bir bakındıktan sonra yaşlı adama sorar:
doktor- "içerde doğum yapan bayan yakınınız mı?"
adam- "evet, eşim.”
doktor- "ama bayan 25 yaşlarında..."
adam- "tamam işte, eşim o. niye şaşırdınız, baba olamaz mıyım yani?"
doktor- "yoo, aklıma benim dedem geldi de."
adam- "nesi varmış dedenizin?"
doktor- "kendisi av meraklısı idi. sürekli ava çıkardı. ancak yaşlanınca zorlanmaya başladı. bir gün ava çıkacakken kendisini uyardık, aman yapma dedecim, sen yaşlandın, ava gidemezsin diye. kendisi israr etti ve hazırlandı. e, tabi yaşlılık, çıkarken tüfek yerine baston aldı eline. ben de kendisiyle gittim. ormanda bayağı yol yürüdükten sonra bir geyik gördük. dedim ya, dedem yaşlı. bastonu omzuna koydu, doğrulttu ve geyiğe bastonla ateş etti. geyik o anda vurulup yere düştü..."
adam- "olur mu, başkası vurmuştur onu."
doktor- "ben de onu demeye çalışıyorum işte.. başkası vurmuştur. "😊😊😊
Farkeden bir yaş aralığı mutlaka vardır.🙂
🤣🤣
😂😂
Bilmukabele, hayırlı bayramlar🙂
Rica ederim kardeşim ne demek
İlişkilerde yaş farkı bazı insanlar için önemli önemli ve benim içinde önemli, ancak benim bakış açımdan, daha önemli olan iki kişi arasındaki uyum, karşılıklı anlayış ve saygıdır. Yaş farkı, önemsiz diyemem, çünkü yaş farkı çok olduğunda ilişki de sorunlar meydana çıkıyor.
Örneğin, 5-10 yıl arasındaki yaş farkı genellikle sorun olmaz, ama 20-30 yıl gibi daha büyük farklar, daha fazla zorluk güvensizlik ve kıskançlık krizlerine neden olur.
Benim için, yaş farkı ilişkilerde önemli, çocuk için bile sorunlar olabiliyor, o yüzden en fazla 5 yaş farkı olması benim için daha iyi olur.
Teşekkür ederim
Ay ne tatlı bir soru! Bence yaş farkı ilişkilerde çok da önemli değil ya, önemli olan gönüller bir olsun 😉. Şahsen ben uyumu, anlayışı ve aşkı daha ön planda tutuyorum. Yaş sadece bir sayı sonuçta! Ama tabii ki herkesin kendi sınırları ve tercihleri var.
Benim sevgilimle aramızda birkaç yaş farkı var ama aramızda öyle muhteşem bir uyum var ki, hiç fark etmiyoruz bile. Ama yine de ortalama 10 yaş üstüne ya da altına çok da çıkmamak iyi bir fikir olabilir, tabi istisnalar kaideyi bozmaz! 😜❤️
Senin nasıl? Yaş farkı senin için önemli mi? 😇
Cevap
26Cevap
Benden büyük birini istemezdim
Benim için önemlidir. ben sevdiğim kadının benden yaş olarak büyük olmasını isterdim. çünkü kafa dengi olarak kendime daha yakın hissediyorum olgun kadınları. yanımda çocuk gibi sürekli tartışan trip atan bir kız istemezdim.
ama tabi her insanın kendi kişisel tercihi. yaş farkı çok olmadıkça saygı duyarım.
Bence yakın yaşlar iyidir. Kadınlar daha erken olgunlaşır deseler de çok ergence davranan tipler de var. Bu ergen tavırları yaş küçüldükçe yani yaş farkı arttıkça artıyor. Tabi bu genel bir yorum. Çok nadir de olsa yaşına göre olgun davranan harbi kadınlar da var.
Normalde farka çok takılmam ama eşlerin birbirini yakalayabilmesi ve ilerleyen yaşlarda biri ölecek haldeyken diğerinin yeni emekli olup dünya turuna çıkmaya çalışmaması açısından çok büyük farkları mantıklı bulmuyorum. +-5 iyidir
Evet önemli.. Yaş farkının çok uçlarda olması bana sapkınlık olarak geliyor..
Mümkünse benden büyük ve beni duvardan duvara vuracak biri olsun asddjdk
🤣🤣🤣 Kadın seni duvardan duvara vuracak, sen güreşçi arıyorsun 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣👍
bana göre yas farkı 3 4 olmalı
ama ilişkide her zaman erkek büyük olmalı o zaman evlilik dogru olur ve ilerleme devam eder erkek küçük olursa sorun problem kavga sürekli olur
Çok küçük ve çok büyük olmamak kaydıyla değerlendirebilirim. Sonuçta tanımadan beyin fonksiyonlarının çalışıp çalışmadığına karar veremem
Önemli tabi. Yaşına göre değerlendirmek lazım karşındakini.
Uçuk bir fark olmadığı müddetçe bir problem olacağını sanmıyorum.
Yaş farkı önemli tabiki benim yaşım 35 31 yaş altı ile ilişki düşünmem çocuklar çünkü
Benden en fazla 5 yaş büyük bir kadınla ilişkim olmuştu benden büyük bir kadınla olabilir ciddi anlamda
Bir andan sonra yaş sadece sayılardan ibarettir...
Sevgilim benden 16 yaşa kadar küçük olabilir ama büyük olmasın bir yaş bile
Hayır önemli değil asıl önemli olan iki tarafında reşit olması ve iğrenç amaçlar gütmüyor olmaları
Önemli bence fazla yaş farkı sıkıntı oluşturur
Yaş benim için sayıdan ibaret 20 yaşındayım 30 yaşındaki kadınlar daha çekici geliyor
Çok devasa olmadığı sürece hayır
Kadınlar şuanda kendinden 10 yaş küçük erkeklerden zvkk alıyor. Geçen hafta bir düğündeydim. Çocuk evleneceği kadından 10 yaş küçüktü. Şaka gibi ama gerçek:ddd
Tabi ki erkek büyük olmalı
Önemli ya yaşlılardan iflahım kurudu artık max 28 diyorum.
ben 23üm
En fazla 6 yaş falan olmalı ( bence) en azda 2
Yaştan çok baş önemli bence.
25 yaşından büyük olduğu sürece önemsiz.
Olgun kadın iyidir
Parası olana o bile olmuyor sorun
Hayır uyum önemli
Uyum önemli
Abartı fark olursa var
Yani 12 yaşa kadar önemsemem.
Belli bir yaşa kadar değil
Evet bu önemli bir konudur.
Önemli değil kesinlikle
çok aşırı olmamalı
anlayış önemli
en az 2 en fazla 10