SEVGİLİM BÜTÜN HAYATIM OLDU?

Bir yılı aşan güzel bir ilişkim var ailelerimiz biliyor aynı şekilde ailelerimiz birbirleriyle tanıştılar yani geçici bi ilişki değil ciddi bir ilişki ve birbirimizi çok seviyoruz sevgiliminde beni çok sevdiğini biliyorum ancak benim sevgim çok ayrı bir boyutta bütün hayatım o olmuş durumda maddi manevi varımı yoğumu önüne koyuyorum ondan başka hiçbir şey düşünemiyorum baska herhangi biriyle buluştuğumda (kız arkadaşlarım) hiç eğlenmiyorum mutlu olmuyorum sürekli onunla bulusmak görüsmek istiyorum sürekli ona bir şeyler almak onunla plan yapmak istiyorum ve bir çok insanın yapmadığı fedakarlıkları yapıyorum ve sürekli bir çaba içindeyim ona sık sık çok güzel yazılar yazar yollarım iltifat ederim dediğim gibi bütün hayatım o olmuş durumda ondan başka hiçbir şeye odaklanamıyorum kendi hayatım diye bir şey kalmadı ancak o doğru olanı yapıp kendi hayatınada önem veriyor ve ben ondan benim gibi olmasını beklediğim için sürekli ister istemez tartışma çıkarıyorum örneğin bi plan yaptıysa ben ona buluşalım dediğimde plan yaptım planımı bozamam diyor ve tartışma çıkarıyorum bu özelliğimden nasıl kurtulabilirim onunlada aynı sevgimle devam edeceğim ne olursa olsun ancak kendi hayatımada odaklanmak istiyorum onun gibi
Güncellemeler
1 yıl
Şunuda ekliyim kendim yıllardır 6 yılı aşkındır tiyatro ile uğraşıyorum 5 yaşımdan 15 yaşıma kadar dans ettim ve eğitimli bi şekilde ayriyetten yarışmalara gitmiş tonla şiirlerim kısa hikayelerim var sorun hobilerimin olmaması değil yetenekli olduğum ve hobilerimin olduğu çok fazla konu var ancak ben onu hayatımın merkezine koyduğumdan beri bunlara istesemde odaklanamıyorum istemsizce sürekli ama sürekli aklımda o var
SEVGİLİM BÜTÜN HAYATIM OLDU?