Sevgilinize, sizin istediğiniz yerde yaşamasını teklif eder miydiniz?

Sevgilinize, sizin istediğiniz yerde yaşamasını teklif eder miydiniz?
Bence şöyle de olabilir, sevgilime sadece benim istediğim yerde yaşamasını teklif etmek yerine, ikimizin de mutlu olacağı bir yer bulmayı söylemek olabilir. Her ikimiz içinde karşılıklı anlayış ve fedakarlık gerekiyor. Ama evlilik boyutu söz konusu olursa, bu nedenle ortak bir karar alarak, her ikimizin düşüncelerimizi göz önünde bulundurmak ortak bir noktada buluşmak daha sağlıklı olur.
Bunu ikimiz aynı zaman da ettik hsjskks o yılın yarısını yurtdisin da geçiriyordu ben istanbul-ankara arası... onu değiştirmek gibi olmasın diye sadece sormuştum olur mu gibi o da öyle yaptı ortak karara vardık eğer birimizin işi varsa burdayız ama ikimiz de aynı zaman da izin aldiysak oraya gidiyoruz. Problem olmuyor yani
Evet, teklif edebilirim ama tartışarak ortak bir nokta da buluşmak daha önemli. Sonuçta bir adaptasyon süreci var. Huzuru birlikte bulmalıyız. Mutsuz olacağımız bir yerde yaşarsak, birbirimizi de mutsuz ederiz.
Hayır, evlendiğimizde nerede yaşamak mantıklıysa orada yaşardık
Cevap
6Cevap
Soru niye böyle farklı bir hissiyat verdi birlikte yaşamayacak mıyız :D ederim tabiisi
Zorunlu olarak orada bulunmam gerekiyorsa mecbur teklif ederdim
Evet ederdim. Bencillik olarak değil ancak hoşuna gidecek bir yerse yakınımda olmasını isterdim
Evleneceğim kız buraya gelin gelmeli yoksa cıks olmaz
Teklif ederdim ama ortak karar alırdık günün sonunda
Selams,
Evet ederim, kabul ederse ne mutlu ikimize..
Sevgili değil de eş olur o bence
Etmem ama kocama edebilirdim dkkfjdjfdj
Teklif ederim kabul etmezse sorun yok
Üç güvesi olarak gelip yasaya bilir
Hayır ne münasebet, o da bana etmesin
Hayr istediğim bir yer yok zaten kafamda
Yok ya niye isteyim kendi bileceği şey
Gelmeyecek olsa bile ederim🫠
İzmir'de yaşıyorsam evet yaşıyorumda zaten
Amerika'da yaşıyorsam evet
Asla öyle bir şey teklif edemem haddime bile değil
Mümkünse ben burdan gideyim