Hadi gururumuzu bir tarafa bırakıp cevap verelim, evet biliyorum gidene dur-geri dön denilmez-denilmiyormuş.
Yana yana da olsa geri dön diyemediğiniz oldu mu?
Hadi gururumuzu bir tarafa bırakıp cevap verelim, evet biliyorum gidene dur-geri dön denilmez-denilmiyormuş.
Yana yana da olsa geri dön diyemediğiniz oldu mu?
Hayır gitmesi gerekiyorsa gider ya da gitmem gerekiyorsa giderim kalbimi dinlerim ama olmuyorsa zorlamam. Mantık karar verdimi artık kalp devre dışı kalır bazen keskin olmak gerekir arada kalmışlıklardan belirsizlikten hiç hoşlanmam en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir
Demedim diyemem de gidiyorsa s*ktir olup gitsin derim her zaman ve sonra her zaman olduğu gibi it gibi pişman olup geri dönüyorlar o zaman da iş işten geçmiş oluyor ben eski ben olmuyorum yani dönmelerinin bir anlamı olmuyor.
Gururdan değil gittiyse sevmiyordur. Sevmeyen birisi için zaman harcamak yanlış. Ömür hak etmeyen insanlara zaman verilemeyecek kadar kısa. Onunla uğraşacağıma hayatımı yaşarım. Zaten gittiyse soğurum.
Geri dön demek boşa yapılan çabadan ibaret..
Kişi zaten gitmek istiyorsa ona ancak kapıya kadar eşlik edilir..
O da yaşanılana olan saygıdan ötürü..
Cevap
10Cevap
Demedim benim olan döner dolaşır beni bulur tam bu kafadayım
Diyemediğim demeyelim de demek istemediğim oldu evet
Hayır hiç kimse için bunu düşünmedim bir kere biten şeyin tekrarı olmaz.
Geri dön desem dönecekti. Ama ona tekrar eskisi gibi güvenemeyeceğimi bildiğim için demedim. şu an da mutlu evlenecekmiş onun adına sevindim
Üzmek için özellikle seçilmiş bu sorular sanki.😅
Söylemem gerekirse söylerim. İçimde tutamam.
Hayır olmadı. O şekilde pişmanlıklara düşecek kadar gururuma yenik düşmedim, bittiyse de noktayı koymayı bildim.
Olmadı.
Gitmesini istemiyorsam söylerim. Yarım kalmak için hayat çok kısa.
Hayır gittiyse gitti
Yo dedim
Dönmesin orada kalmalı
Hayır olmadi
Ben içimde yaşarım hep zaten
Olmadı. Giderken ne varsa alıp götürmüştür
Olmadı gidene güle güle
Olmadı. Defolup gitsin gitmek isteyen.
Oldu
Oldu maalesef
evet oldu
istersem derim