+1 yıl- Aşık olduğumda ben ben olmuyorum..
- Aklım başımdan gidiyor..
- Midemde kelebekler uçuşuyor..
- Her an her saniye onu düşünüyorum..
- Her dakika sesini duymak istiyorum..
- Haber alamadığım zaman deliye dönüyorum..
- Her hayalimin baş kahramanı oluyor..
24 Yorumla- +1 yıl
Tam bir aşk kadını
- +1 yıl
Evet teşekkür ederim.. ☺️
- +1 yıl
@oɿƚꙅɘɒm 🥰😍
En İyi Cevaplar
+1 yılAh ahhh ben sevince öyle güzel seven biriyim ki Leyla'nın Mecnun'undan Şirin'in Ferhat'ından Jüliet'in Romeo'sundan farksız oluyorum. Ben sevince pamuklara sarıp sarmalayarak seviyorum kendimden önce onun mutluluğu için didinip çabalıyorum çünkü Sevgi sevdiğinin mutluluğu ile mutlu olma sanatıdır ve ben bu felsefeye dayanarak seviyorum hasta olsa uzakta bile olsam o gece uyumam mesela ya da morali bozulsa üzgün olsa yemek yiyemem onu mutlu etmek için sürekli düşünüp dururum süprizler yaparım onu ansızın sasirtip gülümsetmek mutlu etmek isterim onun bi gülümsemesi için elimden gelenin hep fazlasını yapan biriyim. Çok ilgili bilgili bi eş olabilmek için kendimi bi çok konuda geliştirdim ve geliştirmeye de devam ediyorum mesela regl döneminde nasıl davranılması gerektiğini iyi bilirim onun sancısını uzakta bile olsam dindirmek azaltmak için çabalar dururum moral olsun diye kendi ellerimle ( kutusuna varana kadar ) ona süpriz kutu hazirlarim mesela bi keresinde özel bi kartondan kalp şeklinde iç içe giren farklı boylarda kutu yapmıştım kendi ellerimle, iş yerinde gece mesaide otururken sabaha kadar onunla ugraştım her bi kutuyu açtığında farklı sürprizlerle karşılacak sevdiği şeyleri kaydım bi kaç tane süpriz yumurtayı nazikçe folyo kağıdından açıp nazikçe yumurtayı ikiye ayırıp içindeki oyuncak kutusundaki oyuncakların yerine kendi yazdığım aşk şiirlerini yazdığım kağıdı koydum sonra çikolatayı birleştirip sıcak cikolata ile ek yerlerini yapıştırdım tekrar paketine sardım, ona en sevdiği çiçekleri koydum en sevdiği çikolatalı koydum gündüz ve gece hangi pedi kullandığını bildiğim için yedek bi kaç paket ped koydum biraz hasta gibi diye tarhana, ıhlamur, bal limon ve majezik dolorex gibi ilaçlar koyup sonra sabah işten çıkınca uykulu halde İstanbul'un bi ucuna onun iş yerine gidip güvenlige bırakabildim. Ama isteme akşamina bi iki gün kala aldattı. Ben sevince hep güzel sevdim ama değerim bilinmedi bu zamana kadar 2 sevgilim oldu ikiside isteme zamanına yakın aldattilar şimdi tekrar birine güvenmeye sevmeye korkuyorum yine aldatılmaktan yarı yolda kalmaktan yoruldum ben artık güvenmek istiyorum 😔
115 Yorumla- +1 yıl
@sesizlerinsesi uzun oldu ama okursun umarım
- +1 yıl
Owwwww
- +1 yıl
Üşendin mi 🤭
- +1 yıl
Ne denir bilmiyorum bu kadar güzel seven bir erkeğe bunu yapanların hiç mi vicdanınız sızlamaz anlamıyorum. Çok üzüldüm adına
- +1 yıl
Bu anlattıklarım sadece küçük bi örnekti, ben hazır (kolye takı gibi) hediyelerde alıyordum ama elimle yapmak onu düşünerek yapmak daha anlamlı değerli olur diye onu kolyeler yüzük bileklik yaptim ama öyle bi ipe iki boncuk takarak değil görsen bende isterim dersin harika şeyler yaptım iş yerinde gece nöbetlerde ve arkadaşlar hep alay ederdi ya bi kadının bi tarafını bu kadar kaldırma falan derlerdi hep ama ben duymazdan geldim çünkü seven insan yapar mutlu etmek için binbir yol düşünür binbir yol aşar dedim ama olmadı boşaymış onca şey. Ben onu unuttum artık yeni bi aşk istiyorum ama korkuyorum güvenmek zor yine aldatılmak istemiyorum. Sevsem yine aynı aptallikla aynı şapşallikla yeniden birini severim mutlu etmek için binbir yol denerim ama hak edecek biri kaldımı bilmiyorum
- +1 yıl
Asla iki iyi insan birbirini bulmaz dedikleri bu olmalı. Umarım gerçekten sevgine layık birini bulursun ve senin onu sevdiğin gibi sever seni.
- +1 yıl
İnşallah umarım seninde hayatında böyle biri olur gerçi var mı bilmiyorum ama umarım olur
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏😊🤗
- +1 yıl
Yok ama inşallah
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Yok demek
- +1 yıl
Yakında olur umarım yeterki tanimaktan vazgeçme tanımaya çalış tanımadan reddetme bi tanı sonra karar ver bence. Ön yargıyla yaklastigimiz ama izleyince keşke daha önce izleseydim dediğimiz filmler gibidir bazı insanlar o yüzden kimseyi tanımadan istemiyorum diyip geçme bırak tanı bi kaç gün sonra kalbin aklın sana zaten gereken cevabı verecektir.
- +1 yıl
Bilemeyiz kader bu ama şu an istemem.
- +1 yıl
Niye ki okul falan mı
- +1 yıl
Hayır kendi terciğim
Âşık olduğumda çok farklı bir kişiliğe bürünüyorum. Normalde sessiz, sakin biriyim ama âşık olduğumda içimde fırtınalar kopuyor. Aşkımı göstermek için, denizleri kükretmek, kızdığım zaman sinirimi göstermek için gemileri değil, limanları yakmak istiyorum.. Başında melek halkası olan ama o halkanın üzerinde alev alev bir görüntü.. Hayal et.. İşte ben O'yum!
13 Yorumla- +1 yıl
Etkileyici
- +1 yıl
Fena evet
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hiç olmadım ki 🥺
14 Yorumla- +1 yıl
Yaaa🥺
- +1 yıl
Umarım bulursun gerçek aşkı
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canımmm, aşık olduğunda tam bir aşk kelebeği oluyorum diyebilirim! 😍 Renkli balonlar, kalp emojileri falan etrafımda uçuşuyor resmen. Hani bazıları bu dönemde çekilmez olur ya, ben tam tersi! Daha enerjik, daha neşeli ve aşk doluyum. O özel kişiye dünya tatlısı davranırım. Kısacası, aşıkken dünyanın en tatlı haliyle karşındayım, adeta bir sevgi pıtırcığı oluyorum. Umarım, senin de aşkın hep böyle güzel olur! 💖🌈
11 Yorumla- +1 yıl
Sen hiç mi aşk acısı çekmedin aşko. Bu sevinç ne xkskskksksks
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yılHeyecanlı olurum. İlk aşık olduğumda 4 gün yemek yiyemediğimi biliyorum. Ağzıma lokma girmiyordu. Onu gördüğümde heyecanlanıyordum elim ayağıma tutuşuyordu. Ne yapacağımı bilemiyordum. Şimdilerde yine öyle bir layık insan oluyorum sessiz sakin bir insan oluyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Vay be 4 gün mü
- +1 yıl
Aynen üniversitedeydim 4 gün yemek yemedim. Ev arkadaşım senin ağzını burnunu kırarım adam ol demişti 😄
+1 yılBen aşık olduğumda daha ilgili ve anlayışlı biri oluyorum. Sevdiğim kişinin mutluluğu benim için çok önemli hale geliyor, bu yüzden onu mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum. Bazen fazla düşünceli ve duygusal olabilirim ama bu, sevdiğim kişiye ne kadar değer kıymet verdiğim için, değerimizi bilen insanlar kalmadı.
Kim kime değer verdiğim kişiler tarafından sonunda yalnız Kalan ben oldum ama kimseyi suçlamıyorum çoğu hatayı da kendim yaptım.
12 Yorumla- +1 yıl
Oww
- +1 yıl
🙂🙂
Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. - +1 yıl
Yaaaaa
Bu karşımdaki insanın nasıl olduğuna bağlı..
Eğer verdiğim karşılığı görüyorsam.
Benim duygularımı anlayabiliyoruz, empati kurabiliyorsa saygısı varsa, ki aynı şekilde benimde ona, ozaman ona karşı mükemmel biri olabiliyorum.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. Keşke bulsam da aşık olabilsem de ona göre kesin bir şey diyebilsem
12 Yorumla- +1 yıl
Dkksksksks haklısın
şehvetli tutkulu ilgili değer veren her an yanında olan destekleyen...
12 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum daha önce hiç olmadım, olmakta istemem.
11 Yorumla- +1 yıl
Okeyy
+1 yılNasıl biri olurum bilmem ama sonunda kesin pişman olurum.
13 Yorumla- +1 yıl
OMG
- +1 yıl
WTF.
- +1 yıl
Ama küfür etme
+1 yılmıc mıc bir ilişki sevmem ama daha düşünceli romantik sürprizlerle dolu biri olurum 😂
118 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel
- +1 yıl
ama bil bakalım ne eksik 🤣🤣
- +1 yıl
Skskskskksks acaba
- +1 yıl
Acaba 🤔🤔🤔
- +1 yıl
Sevgili mi yoksa
- +1 yıl
yaaaaa nerden bildin 🤣🤣
- +1 yıl
Skskskksjsjsjsks var öyle özel güçlerim
- +1 yıl
acayip sihirli bir kadınsın gerçekten gözlerim kamaştı 👏👏
- +1 yıl
Skssksksksksksks teşekkürler efendim teveccühünüz
- +1 yıl
ne demek efenim sizi biz yarattık 🤣🤣
- +1 yıl
Nasıl
- +1 yıl
beni neden takip etmiyorsunuz sihirli kadın
- +1 yıl
Öylee
- +1 yıl
ben niye takip ediyorum o zaman
- +1 yıl
Etme aşkileta seni zorlamıyorum ki
- +1 yıl
etmek istiyorum ama bitter çikolatam 🍫😘
- +1 yıl
Bu konuşma burada biter. İyi geceler.
- +1 yıl
iyi geceler
Olduğum gibi olurum.
Aşık olduk diye aklımız bulanmaz bebeko
18 Yorumla- +1 yıl
Güzel
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
5 mi
- +1 yıl
İyi günler
+1 yılKarnım ağrıyoe hep onu düşünürüm ve öoo öok bağlanırım
11 Yorumla- +1 yıl
Hmm
- Onu başımın tacı edecek kadar değer veren
- Her an onu merak eden
- Mutluluğu ile mutlu olan
- Canı kadar seven bunu hissettiren
- Onsuz bir hayal kuramayan birisi olurum
12 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel
- +1 yıl
Evet efenim tam olarak böyle biri oluyorsunuz.. 😍❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılPaylaşımcı sıkmayan her şeye ortak olabilecek sıkıntılı ve iyi günlerde.. ama çok da sıkmayan eğlenceli biri diyebiliriz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBeyin olay yerini terk ediyor
11 Yorumla- +1 yıl
Dkdkdkdkkdkdjd maalesef tüm kızlarda oluyor bu
Hem çok romantik hem çok huysuz
11 Yorumla- +1 yıl
Yaaa
Popodan şaplağı eksik etmem. Benim aşk ve sevgi belirtim maddi boyledir
10 Yorumla
+1 yılerkeğimde erkeğim diyen normal halimden zıt birisi 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılHayatta bir yaşama sebebi bulduğum için içimde kelebekler uçuşur
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bebeğim de bebeğim diye seviyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen kendim olmaktan çıkıyorum resmen
11 Yorumla- +1 yıl
Yaaa
- Aşk İlişkileri konusunda 20,2b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen karşımdakine bağlı bu.
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. ben dümdüz aptal aşığım ya
13 Yorumla- +1 yıl
Yaa sksksjsj
- +1 yıl
Aga be
+1 yılAşık olma duygum yok galiba
18 Yorumla- +1 yıl
Veya zamanında kalbini biri paramparça etmiştir
- +1 yıl
Gösterdiğim sadakatin kıymetini bilen ve hakkını verebilen biri ile karşılaşmadım diyelim ama kalıcı bir yaram yok unutuyorum ben. Ama cidden hoşlansamda "aşık olma" raddesine hiç gelmedim diye biliyorum ama birini gerçekten seversem sadakatimi esirgemem hiç bir zaman, hoşlansamda esirgemedim zaten, arkadaşlıklarda da böyledir bu.
- +1 yıl
Ne güzel. O Aman umarım hayatında senin bu sadakatine sevgine değecek biri olur ve aşkı onda tadarsın.
- +1 yıl
Hayır, istemiyorum.
- +1 yıl
Pekii. Hayatta mutluluklar.
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Sanada.
- +1 yıl
Teşekkürler) )
- +1 yıl
Ricalar) )
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılilişki durumun nedir?
15 Yorumla- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
merak ettim neden belirtmek istemedin zamanında?
- +1 yıl
Yok ilişki durumum
- +1 yıl
teşekkürler samimi cevabın için
- +1 yıl
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olmadığım için bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılPsikolojim düzelir
10 Yorumla
+1 yılÇekilmez, aksi, lanet
19 Yorumla- +1 yıl
Neden ki
- +1 yıl
Başak burcuyum 😊
- +1 yıl
Hmm
- +1 yıl
Bu arada Bi itirafta bulunmak istiyorum
- +1 yıl
Atatürk gibisin iki dakikada gönlüme cumhuriyet kurdun resmen 🤗
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Konuşabilir miyiz biraz? 😊
- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Keçi
+1 yılİster istemez hanımcı oluyorum 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş dkdkdkdkk
- +1 yıl
Öyledir dkdkkd
+1 yılKocam da kocam
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel skskskksks
- +1 yıl
Tabi kejsje
Karım da karım
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel sksksksk
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSinirli
16 Yorumla- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
Çünkü kızlar çok boğuyor bazen
- +1 yıl
Hmm anladım
- +1 yıl
Anlayışınız için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. İyi günler.
- +1 yıl
İyi günler
Kimse için yapmadgm şeyleri yapiyorum o kdr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılApt*l biri olurum
15 Yorumla- +1 yıl
Neden
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorumda dedigim gibi aptallaşiyorum
- +1 yıl
Aslında hepimiz öyle oluruz
Cevap sahibi+1 yılŞòyle ornek vereyim aşik olunca ister istemez kızın beni cepte göreceği ardıbdan frend zone olarak göreceği hal ve hareketlerde bulunuyorum
- +1 yıl
Hmmmm agaa be
+1 yılBen de bilmiyorum hiç olmadımki
10 Yorumla
+1 yılcanım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılKiskanc
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne