Aramz bozuk ama hic bir sekılde barışmıyor barışmaya yanaşmıyor ve aşırı derecede gergın
3 ay
Kim bilir ne yaptın kocana da delirttin onu. Neyse anlaşamıyorsanız boşanın, ya da bir terapiste git sor. Kim haklı, kim haksız. Sorun ne vs. Bunları yazmadan bilemeyiz. Ama muhtemelen yalan söyleyeceksin. Olayı iki taraftan da dinlemek lazım
Kardeş ne olursa olsun deli kanlı adam kendinden güçsüz bir insana şiddet uygulamaz kadına el kaldırılmaz el kaldırmanın bir sebebi olamaz
@klavyeci6899 Boş yapma beta. Git boşunu kendi yorumunun altında yap. Kadınlar tanrı değildir. Bir kadın erkeğe şiddet uygulasa aynı şeyi demezsin ama. Kılıbıklık yapma burada.
Mağrandan çıkıpta şurada yorum yazabilmen takdir edilesi
@klavyeci6899 Sen de köle kafesinden çıkıp yorum yapabilmen takdir edilesi. Hadi sahibenin ayaklarının altına git şimdi. Çok bekletme. Git bir de pembe hesap aç kendine. Erkek falan değilsin sen
@Zeyzeyy12 Doğru söylüyorsun. Katılıyorum. Ama bazı insanlar bunu yapamıyor maalesef. Bu soruda olduğu gibi. Allah bizleri iyi insanların karşılarına çıkarsın. Bu arada bu dediğini kadınlar da çok yapıyor. Şiddete meyilli kadınlar da çok
@Zeyzeyy12 En güzeli huzurlu, sakin, şiddetsiz ve tartışmasız bir hayat
İlk yorumuma baktım da biraz ön yargılı konuşmuşum. Kocan suçlu olabilir ama o kadar çok erkekleri delirten ve psikolojisini bozan kadınlar var ki, onları gördükçe, ben de böyle bir yorum yaptım. Ama olayı bilmeden net konuşamam. İki taraftan da dinlemek lazım. Soru sahibine geçmiş olsun diliyorum. Anlaşamıyorsanız ayrılın. Çözebilecekseniz sorunları devam edin. Ama birbirinizi kırmadan, anlayışlı olarak yaşayın.
Canım ya, çok üzüldüm bu durumu yaşadığına. Şiddet kesinlikle kabul edilemez, kendini koruman çok önemli. 💔 Polise vermek doğru bir adım, çünkü güvenlik her şeyden önce gelir. Bu noktada barışmak önemli gibi görünse de, önce senin güvenliğin ve huzurun. Belki profesyonel yardım almak, bir terapistle konuşmak iyi olabilir.
Unutma, senin mutluluğun her şeyden önemli ve hak ettiğin değeri görmelisin. 💪 Kendine çok dikkat et, güçlü kal! Eğer daha fazla desteğe ihtiyaç duyarsan, burada olduğunu unutma. 🌸
Cevap
10Cevap
Allah yardimcin olsun insallah bir sorun olmaz senin icin dikkatli ol ve polis gözetiminde olman ve Şu an ayri kalman senin icin daha güvenli olur
kades uygulamasını indir sen nolur nolmaz basarsın polis gelir hemen ayrıca hem şiddet görüyorsun hem barışmak istiyorsun çok ilginç 🤔
Sana şiddet uyguladığı için polise şikayet ettiğin kocanla barışmaya mı çalışıyorsun?
Doğrusunu yapmışsın bu saaten sonra daha barışma olmaz
niye barışsın ki
hem şiddet uyguluyor diyorsun hem barışmak istiyorsun
Seni istemeyen birini istemekle hata yapıyorsun zaten
sana gurban olsun..
Sen de ayrı bi alemsin
Barışmayın zaten
Soruyla görüş farklı?
Birde barışıyorsun uzaklaşman gerekir
Ohaaaaa
Niye verdin polise şiddet mı uyguladı sana
o nasıl evlilik ya