Ah bende bulsaydım ne vardı?

Ben 26 yaşındayım 2.05 boyundayım 78 kilom var. Kamuda çalışıyorum hatırı sayılır miktarda bağ bahçem var babamı 12 yıl önce kaybettim amca akraba sahip çıkmadan büyüdüm. Alkol kullanmıyorum kullanana sözüm yok. Yalan söylemem söyleyemem de zaten daha önce kalp ameliyatı oldum şükür iyiyim. Elime el değmedi keşke ispatı mümkün olsaydı da bu dediğimi kanıtlasam. Sevme sevilme konusunda çok başarısızım Benim gerçek hayatta da arkadaşım yok dış görünüş önemliymiş keşke değiştirebilseydim. Ama aşk dedikleri sevgi dedikleri olduğu halle kabul etmekti oysa. Neyse ben etrafa da rica ettim akrabalarıma falan da seni kimse sevmez beğenmez ağzınla kuş tutsan evlenmezsin dediler sırf dış görünüş yüzünden ama işi düşen beni buluyor niye ben bana geleni bu güne kadar boynu bükük bırakmadım işi olana kadar dost herkes. İnsanlık ölmüş de bendeki de umut. Kimsenin geçmişi yaptığı önemli değil mühim olan farkında olmak tekrarlanmaması için gayret etmesi. Sevelim sevilelim iyilik iyidir sevgi iyileştirir nerden nasıl bulunur her geçen gün sevdiğinizde kalan ömrünüzden daha az vakit geçirebilirsiniz. sevilip sevdiyseniz iyi sahip çıkın kavuşamayan ertelemesin ne zaman ölürüz bilemeyiz bir an evvel kavuşun ki ölüm gelmeden bir az daha beraber olasınız
Ah bende bulsaydım ne vardı?