Yardımcı olun nolur ne yapacgm ben simdi?

ailem duyarsa ben biterim mahvolurum. nişanlımla aramda ciddi bişey yasandı ve ailesine söyledik geldiler beni istediler babamda verdi nişan yaptık simdi nişanlımla aram bozuk 2 haftadan beri konusamıyoruz her konusmada sürekli bi problem oluyor. tartisma cıkıyor beni sevmediğini benden sogudugunu soyledi evlenmek istemediğini söyledi. uzakta yasıyor benden yani sehirlerimiz farklı ve az önce aradı konustuk ve her gece içctigini söyledi. beni sevmediğini artık bişseyler hiissetmediğini söyledi. cok kötü durumdayım nişanlılar ne konusur ki ne zaman evleneceklerini ve düğün hayallerini konusur biz konusmuyoruz bile o kadar ki nefret ediyor benden konusurken az evvel sen kız degildin zaman kocakarıydın dedi karsalanmıssın sen dedi o-rspu diyor bana sende azıcık gurur olsa beni rhat bırakırdın diyor. ben bişsey istemedim sadece yanıma gel özledim seni dedim gelmek istemiyorum diyor. ben ona tertemiza gittim kzdım o beni mahvetti sonra ben nişan yapsınlar istedim ve nişan yaptık aramız iyidi simdi böyle niye yapıyor anlamadım cok moralım bozuk artık eskisi gibi uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum asırı zayıfladım. beni sevmiyormus benden nefret ediyormus umrumda degilsin diyor. hayatımı mahvettin diyor sana yapma dediğim seyleri yapma diyorum niye yapıyorsun diyor sanki ben onu aldatmısım da hersey bitti ben istemiyorum senin gibi edepsiz birini ahlaksz namussuz diyor hanım hanımcık degilmişim basım acıkmıs kapatırım ilerde dedim diye bana hani kapanıcaktın diyip duruyor. söz vermiştin kapanıcam demiştim nişandan sonra sozlerini tutmuyorsun diyor ailem duysa beni gebertir babam namusa düşkün bir adam duyarsa beni oldurur.
Güncellemeler
+1 yıl
korkuyrum babaö duyarsa mahvolucam babam cezaevinde yattı dedem de birini vurdu hapiste yattı napıcam ben ya yazarken bile aglıyorum
Yardımcı olun nolur ne yapacgm ben simdi?