Sevgiliden ayrılınca direkt olarak engel mi atarsınız? Sosyal medya aşklarının sonu engel atmak mı?

Selamm🥳🥳

Ben günümüz aşklarından çok anlamıyorum nostaljik insanım bacıım sjsj

Sosyal medyadan zaten biriyle öyle flört, manita vs yapamam kendi çevremden tanıdığımız biri olacak veya ne bileyim iş ortamında vs tanışmam lazım zaman geçirmem lazım öteki türlü huyuna suyuna yıl olsa anlamam ben, böyle tanışılan ilişkilerde de bence ayrılık sonrası veya konuşmayı kestikten sonra engel atmak çok zor veya saçma geliyor, zaten yüz yüze gelme potansiyelin olan insanlar oluyor. Bir önceki sorumda ilişkimdeki problemi paylaşınca çoğunluk engelle, kaç falan demiş ama çok saçma geliyo, bugün konuşmayı kessem akşamında aynı ortamda yine denk gelicem çok gereksiz bişey bence engel atmak.

Sosyal medyada başlayan kötü giden ilişkilerin sonu bence engellemeyle falan bitiyor, insanlar çok kısa sürede sosyal medyadan ilişki yapabildikleri gibi anında komple hayatından çıkarabiliyor veya uzaklaştırabiliyor, bu yüzden asla tercihim değil 🥳

Sevgiliden ayrılınca direkt olarak engel mi atarsınız? Sosyal medya aşklarının sonu engel atmak mı?