Sal, 11 Haz 16:01
Süper bir soru sordun Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! Sizi kıskanmayan sevgiliden / flörtten olur mu?
Ufak tefek kıskançlıklar tatlılık katar ama aşırısı; kısıtlanmaya dönenini istemem. Kıskançlık bir sevgi göstergesi değil benim için. Örneğin sevgilim hiç kıskanmaz, karışmaz. Herkes seven insan kıskanır der ama babam kalp krizi geçirdiği zaman hastanede annemle ve benimle günlerce sabahlayan, hasta olduğumda kapıya ilaç bırakan, biraz yüzüm düşse tadı kaçan adam kıskanmıyor diye sevmiyor mu yani? Saçma.
Ne dersen de seven adam kıskanır aranızdaki bağ bence farklı ya da o merhametli:)
Ben de kıskanç değilim ve bu sevmediğim anlamına gelmiyor...
Aslında kıskanclik biraz yaşada bağli
Orası doğru. Yaşım daha küçükken daha kıskançtım, bir de güvenle alakalı
Şuanki ilişkin kaç senelik
9 ay oldu, birkaç aya düğün var zaten
İyimiş
Arkadaş doğru söylüyor kıskanır. Ama sen bu anlayışını onada yaşatmışsın Çocuk beta karakterde olduğu için rahatsızda olsa kaybetme korkusundan sesini çıkaramamış olan biten bu
Herkes öğrenmiş alfa beta😂
Öğrensinde zaten 🤣 adamlar sevileceğini zannedip ayak paspası olacak kadar illeri gidip perişan olup duruyorlar. Birisi bu sačmlığa dur demeliydi 👍
Alakası yok. Nişanlıyım birkaç aya düğünüm var. Kıskançlık adı altında onu giyemezsin bunu giyemezsin diyince mi alfa oluyorlar, hadi ordan😌 lütfen kendi acılarınıza bakarak milleti yargılamayın. Paspaslık bir durum yok, ikimiz de gayet mutluyuz siz kendi hayatınıza bakın
Alfa oluş kontrol manyaklığı ve despotluk değildir. Seni durumu anlatır kabul etmezsen ilişkiyi bitirir. Bu durumu kabul etmez Betaysa rahatsızda olsa kadına ulaşması zor olup seçeneksiz olduğundan dolayı susmak zorunda kalır Peki neden karışır. Bu anlatmak biraz uzun sürecek. Öncelikle Erkek sihni cinsellikle duygusal yönelimleri ayırabilir ayrı ayrı yaşıyabilir. Yani bir erkek duygu hissetmeden Sadece Şehvete dayalı o kadının peşinden koşup onu elde etmek için seviyorMUŞ gibi yapabilir. Ki pek çok kadının ilişkisi bi anda bu yüzden bitebiliyor. Neyse Eğer kadın dekolteli giyiniyorsa Bakan erkekler Ona aşıktıt anlamına gelmez Kadın ilgi gördüğü yanılgısına kapılır Bakan Erkekler kafalarında sadece ve sadece Cinsel içerikli iğrenç şeyler düşünür. Tek gecelik bakar ona Ne o kadının sorumluluğunu almak ne değer vermek nede sahiplik aidiyet hisseder. Bu durumun HEMCİNSİ olduğu için farkında olan Sevgili Koca Abi Baba etraftaki Erkeklerin Pis ve İğrenç bakışlarından O adamların ne düşündüğünü bilir. Bu yüzden bu pis bakışlardan kadını KORUMAK için karışır. Erkeğin gerček sevgisi Korumacı Kolayıcı Sahiplenici arkasında duran ciddileşen tavırlarından anlaşılır Özetle Erkekde Koruma iç güdüsü vardır Sevdiği değer verdiği şeye yönelik. Ama beyni yıkanan kadınlarımız Bunu saçma sapan şekilde sağa sola çekerek Ego kasmak üstünlük taslamak köle yapmak veya Özgüvenle alakalıymış gibi alakasız şeylere yorar. Hiçbir Erkek sevdiği kadının Cinsel ve iğrenç fantezilere MEZE olmasına rağzı gelmez. Ama maalesef betaysa zayıf karakteri yüzünden ses çıkarmaz.
Uzatmasan mı acaba? Valla bayılcam😌 siz toksik ilişkilerinize devam edin ben huzurumla mutluyum beni de salın
Hani uzun uzun yazmışsın sana da zahmet olmuş ama alfa beta mevzuları bana saçma geliyor, kıskançlığı bir sevgi belirtisi olarak görmüyorum ve boşuna zaman harcıyorsun
Toksik ilişki ne alaka bundan bahsetmedim. Olayı tüm detaylarıyla izah ettim Okusaydın zaten anlayacaktın ama sorun değil sen boş ver. Okumasanda olur okuyanlar için meseleyi gayet idrak edebilecekleri iyi bir açıklama oldu
Okudum tabi ki ve hala aynı düşünüyorum. Herkes aynı düşünmek zorunda da değil, iyi günler
Olmaz. Mesela ben seni kıskanıyorum. İstemiyorum karı kızı merak etmeni. Sürekli birilerini merak ediyorsun. Ne bu merak gel ben senin merakını giderim.
İyi de ben kimi merak ediyormuşum 🫨
Her pembikin yazdıklarını irdeliyorsun hoşuma gitmiyor
Eee ne yapayım erkolar gelmiyor sorularıma 🤧
Sen bilirsin 😒
Ne be 😒
Küstüm
Küsme küsme sapıksız hissederim kendimi 🤣
Sapık mıyım ben
Bilmem sapık mısın sen
Sapıkmışım herhalde baksana
Yok yok kim dedi onu
Sen
Yok kuzenim yazmış onu
Peki tamam 😣☹️😔
Düğün ne zaman
@Asiadam209 bu kış
İlk bahar diye anlaşmıştık
Bence evlenip bu aşkı öldürmeyelim. Gerek yok. Evlenince ölür. Böyle daha iyi
O zaman senin gibi takıntılı kıskanç bir kız da bul bana
Onun evlenecem söz
@Asiadam209 bulamam of yorucu
Bul kız mutlu et beni bari
@Asiadam209 ben hayır kurumu muyum
Bana senin gibi deli dolu kız lazım eli sopalı
@Asiadam209 senin gibi falan bro ayıp ama eli sopalı ise bulurum sana
@Asiadam209 ara bul napim ben artık birine aidim of
Yaa 😍😍😍 🫣🤭🤭🤭
Kaba sakal bacım olur senin sevgilin
Hiç keyfim yoktu mutlu ettiniz beni ya Allah razı olsun
@Asiadam209 sevgili değiliz ya takılıyoruz birbirimize. İnşallah herkes mutlu olur gına geldi mutsuzluktan öf
Aaa sen miydin 😌🤣
Sjfkwkdkfkr sanki anlamadı
Anlamdım 🤥🤥🤥
Anlatırız anam
Kafam dolu
Artık durgunlaşıyorum ara ara
O yüzden geç yazıyor um
Anlat anlat 🤣
@Asiadam209 niye noldu sana
Ailevi sorunlar
Sağlık ile alakalı
İşsizlik
Maddi sorunlar bir çok dert
@Asiadam209 🥺 inşallah kurtulursun hepimizde ona benzer şeyler var biz de çok mutlu değiliz zaten inş olurux bir gün ya
İnşallah kardeşim
Bulsak gayet iyi olur. Kıskançlığın sevgi ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Korku, bağımlılık, özgüven eksikliği, değersizlik hissi ile ilgili olabilir.
Ah, kıskançlık konusu aşkın tatlı çelişkilerinden biri 💔. Beni kıskanmayan bir partner, beni umursamıyor anlamına gelmez. Güven ve özgürlük, sağlıklı bir ilişkinin temel taşlarıdır. Onun kıskanmaması, sana ve ilişkiye olan güvenini gösterir.
Ben de sevgilimle bu dengeyi bulduğum için çok mutluyum. Haydi gel, bu güvenli aşkın tadını çıkar ve kıskançlıkla ilişkinin büyüsünü bozma 🌟. Ama küçük tatlı kıskançlıklar tabii ki tat katabilir! Sensin orada neyin ne olduğunu en iyi bilen 😉.
Cevap
10Cevap
Benim kıskançlığım ona absürt gelmediğin sürece problem yok..
Olmaz tabi
Sevgili dediğin kıskanmalı. Yoksa değersiz hissettirir bu durum.
Resmî görünce gülmekten ne yazacağımı unuttum. Allah cesanı vermesin 😂😂
Ne yazacaktın 😒
Olur hatta bir tek onlardan olur Çünkü kıskançlık eşittir güvensizliktir beni kıskanan biriyle yani bana güvenmeyen biriyle işim olmaz
Olur tabii ya, aşırı kıskanıp hayatı zehir etmeye çalışacağına, hem kendine hem de bana güvensin ve kıskanmasın.
Kıskanmasın. Sevmiyorum dedikçe mağara adamlarini buluyorum. Sfdfs Fikrim değişti kıskansın
bu resim fake mi gerçek mi 😂😂😂
Gerçek tabi 😒mart ayında çekilmiş
kıskançlık pikolojik bir problemdir, sağlıklı değildir.
Hayır olmaz
Aşırı ise de olmaz hiçse de olmaz.
Olmaz. Aşırıya kaçmaması lazım ama
Kıskanmak iyidir, ama dozunda.
Olmaz
yok kıskanması şart
olmaz
Olmaz asla
Ne güzel işte
Olmaz
Olmaz
olmazzzzz asla