Gerçekten bir erkek tarafından sevildiniz mi?

Mesela lafta bana sarkan asılan çok erkek oldu bazılarıyla birkaç hafta ay flört sevgililik yaşadım ama hepsinin de gerçekten beni sevmediğini görüp bitirdim. İnstagramda bir kadın anlatıyor zaten ve baksanız çoğu ilişkide erkekler gram kadını sevmiyor zaten sadece kullanıyor ve aldatıyor. Mesela imkanı olsa da sana hediye süpriz yapmıyor ucuza kaçıyorsa. Aile arkadaşlarıyla pek tanıştırmıyor özelini açmıyorsa. Sadece fiziksel yakınlığa önem veriyor ve her buluşmada bunu kovalıyor ısrar ediyorsa. Senin için hiç fedakarlık yapmadan senin yapmanı bekliyorsa. Dengesiz şımarık ve kırıcı davranıyor yalan söylüyorsa. Valla bunlardan birini bile yapmayan erkek tanımadım siz tanıdınız mı kızlar. Piyasada erkeklerin hepsi ya kendinden zengin kızla evlenip para yeme derdinde ya da dilenerek zorlayacak kızla bedavaya ihtiyaç görme derdinde. Gerçekten seven yok.

Güncellemeler
1 yıl
Mesela beni gerçekten sevip aşık olup evlenmek istediğini iddia eden birçok erkek oldu ama davranışlarına baksan hiç bunu kanıtlar bir şey yoktu. Yani benim için bir süpeiz jest yapmaz ya da ucuz ucuz hediyeler alırlardı. Benim için atlayıp kalkıp da bi yere geldiklerini hatırlamam anca ucuz basit çiçek yemek hediyeyle ilişki yaşamaya çalışıyor adeta dileniyorlardı.
Gerçekten bir erkek tarafından sevildiniz mi?