Evet bir önceki soruda kızlara selami versiyonunu sordum ahdba

Evet bir önceki soruda kızlara selami versiyonunu sordum ahdba

helene1 sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Hiç katlanamam hiç işim olmaz böyle selamı gibi de aman karıcığım senin dediğin olsun aman bir tanem senin istediğin olsun kafasıyla gezmem bu romantiklik ya da kadını düşünmek değil yeri geldiği zaman erkek bazı şeyler ağırlığını koyacak, böyle kadının affedersin kıçında gezip de her istediğini yaparsan ipleri eline verirsen ondan sonra üçün birini alırsın. Geri geldiği zaman sevgisini de gösterecek bir erkek yeri geldiği zaman hayır demeyi de bilecek yoksa düzeni kuramazsın sirk gibi oynatır kadın seni
Selami gibi tiplerin kafasında şu yatar. Ben kadına ne kadar yalakalık yapar.1 ister 10 verir İlgiye iltifata çiceğe boğar cüzdanı boşaltırsam sürekli suyuna gider herşeye eyvallah edersem bu = daha fazla sevgi sonsuz sadakat ne zaman talep etsem cinsellik Olacak şekilde geri döner beni daha çok sever Benden asla ayrılmaz. Sorun mu var Kadın hata mı yapmış gıcığın teki mi Bunları yaparsam düzelir. Şeklinde Romantizmin beyin yıkaması altıda Hatalı ve yanlış düşünce kalıplarından çıkamamış Duygusal feminenleşmiş Erkektir. Ve baya bir süre katlanmayada devam eder. İşte Efendi Erkek hezayanı bu yüzdendir. Günün sonunda aldatma veya terk edilme ile karşılaşırlar. Alfa diye tanımlanan Yani Haluk gibi taş fırın olanlarsa Her ne kadar şikayet ettikleri tipde olsa Sevilen Erkeklerin tarafında olurlar. Meltem gibi sürekli hatunlar romantik şeyler yaşamak isterler bu tip Erkeklerle disi bu konuda çok iyi tespit yapmıştır. Mevzuya gelirsek Selamiler bir ömür boyu bile katlanabilirken Alfa haluk gibiler hiç düşünmezler bile
Hayır ben de sert mizaçlı biri olarak kesinlikle böyle bir insana tahammül edemem. Bana göre. Kendine saygısı olan hiçbir erkek bu tür konuma sokması lazım kendini. İllaki birinin diğerinden ustün olmasına gerek yok. Sadece dengeyi korumak gerekiyor.
Çok katlananam. Dominant olan ya ben olucam ya da eşit düzeyde olacağız. Benden dominant olan birine katlanmam.
teşekkür ettimmmm
Bana ters ya o kadarı kişilik sahibi herkese ters 😇
onlarında bi alıcısı vardır elbet. ama geneli dominant teyze istemez. ne artısı var ki. hani herseyi takip eder güvenebilirsin yani sana muhtac olmaz. işi götürür yani. bu yani artısı:Dki bu bile ozunde eksi. bayan dogasına aykırı bi kere
bence bi kadına peki kelimesi kadar cok yakısan bi kelime yok. o tatlı hos peki ile yumusak güc ile erkeklere bir cok sey yapabilirsin
Hiç çekemem.. bayan dediğin bayan gibi olmalı
Bana en ufak bir dominantlıık gösterisinde bulunsun benim de ona bir sürprizim olur
Dominant olmak iyidir bende otoriter olduğum için güllük gülistanlık geçebilir
eğer seviyorsam sonuna kadar katlanırım
ama sabır zorlamamalı :D
Katlanacağım bir duruma gelmem
Katlanamam ama yatakta dominant olabilir ona seve seve katlanırım
Öyle kadınlara tahammülüm sıfır.
Sevmem, o yüzden katlanmam.
1 hafta falan.
hiç çekemem katlanamam da
Hayır itaatkar isteriz
Bir bakışım köle eder onları
Böyle biriyle tanışmak istiyorum ama yok