Ciddi ilişki düşündüğünüz birisinin KızlarSoruyor sitesini kullanmasını kabul eder miydiniz? KızlarSoruyor veya insanlarla sürekli iletişimde olan başka bir sosyal medya uygulaması kullanmasını kabul eder misiniz? Aynı soru içerisinde ikinci sorun KS kullanan insan doğru insan olabilir mi?
Kullanmasını istemem. O zaman sen neden kullanıyorsun diye sorma hakkı olur tabi, ben çizgimi biliyorum yanlış şekilde kullanmıyorum gerekirse ben de kullanmam orası ayrı..
Sevgilimle burada tanıştık ikimiz de hala kullanyoruz. Instagram twitter vs kullanmak kadar doğal. Bakarsanız insanlarlar işte, toplu taşımada vs yani her yerde bi şekilde iletişimdeyiz. Nr yapalım eve mi kapanalım
Şimdi okudum. Sadece yorumlarda iletişimde olacaksa ve haddini bilecekse kullansın. Böyle gevşek gevşek şeyler benim canımı sıkar, sonra bende can sıkarım. Doğru veya yanlış insan olmayı da burayla ilişkilendiremem maalesef. Ben mesele netice olarak burayı eğlencesine vakit öldürmek için kullanıyorum. Bu beni yanlış ya da doğru insan yapmıyor, nötr yani verdiği etki. 😂