AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Hayır aslında ben kendi adıma konuşacak olursam düşünceli erkeği çok severim bir şeyleri düşünüp mutlu etmesi falan
Alakası yok, erkek gibi davranan, maskülen ve kendini öncelik olarak gören erkeklere çekim duyarlar, aşk hikaye tabi o ayrı. Çekim söz konusu.
Hayır tabikide yanlış bir düşünce yaa kadın ruhundan anlamıyorsundur ya da bakımsızsindir tiple alakası yok bu konunun 💁🏻♀️
Daha önce bu sitede hesap oluşturmuş muydun?
@Tarık279 ne alaka acaba
Birine benzettim kusura bakmayın iyi akşamlar
@Tarık279 önemli değil iyi akşamlar
Malta atasözü der ki 2 seçenek var ya çok tatlı yakışıklı Olcan ya da zengin hepsi bu, mk tipsizi şişmanı kim ne yapsın kim be anlatsana
Güzellikle ilgili bu erkekler de güzel kadın ister
Hayır istemez yakışıklı değilse
Siz benim şu ana kadar hayatıma aldığım erkekleri bir görseniz o kadar çirkinlerdi ki ama egoları tavandı hiç bi zmaan pe bakmadım ama bakmak gerekiyormuş çünkü tipsiz erkekler daha çok aldatıyor aşağılık kompleksi var onlarda
Ayrıca guzellık göreceli senın cırkın sandığın kızlar belki çok güzel başkasına göre
Erkek arkadaşımdan daha yakışıklı kişilere karşıma çıktı yine de onu seçtim hatta beni aldatmasına ragmen tabi şu an beraber değiliz o ayrı da yani sadece tip değil
Erkek arkadaşında yakışıklıdir kesin
Çirkin biri değil ama davranışları ozguveni vs daha çok dikkatimi çekti yani hee şeyden önce o kendini beğeniyordu zaten
Boş boş tavsiyeler
Yo değil ozguvenin paran kendine bakımın yoksa yakışıklı olsan ne yazar
Benim 193 yakışıklı arkadaşım doğru dürüst bakım bile yapmıyor kızlar bunu gezdiriyor para yediriyor ne anlatiyon
Sevgilim maymna benziyor ama aşığım saçma kulaktan dolma bilgilerinizi kendinize saklayın
Sende öylesindir o zaman
Maalesef prenses gibiyim😢
Görmek ilk duyumuzdur babasultan ilk algı gorselden oluşuyor diye düşünüyorum
Kanka dogalarında var ayrıca en rahat erkek seçen kız milleti oldukları için böyle
tüm kekoların yanında barbie gibi kızlar var aw bunu da açıkla
Kekolar dark triad ondan buluyorlar kadinlari dövüyorlar o yüzden buluyor kadınlar kötü erkekleride sever efendilik de yalnızlık sebebi
bu düsünceyle incel olursun anca efendi erkeklerin de alıcısı var kekoları beğenen kızların kişiliği de keko oldugu için beğeniyolar zaten, düzgün kişiliği olan kızlar düzgün erkek beğenir. eğitimli öz güvenli bi kızın siddet eğilimi olan birini sevdiğini gördün mü hiç
İncel ne demek onu bilmiyorsun incel demek hayatı boyunca isteği halde hiç sevgilisi olmamış erkeğe denir hiç sevgilim olmadı tipim yüzünden incel kaldım çıkmak istiyorum ama kimse bakmıyor
e incelmissin işte
Hiç sevgilim olmadı hep red yedim incelim ama kadın düşmanı degilim
psikologa git
Psikolog ne alaka psikolojimde soru n yok ki
Kızlar sadece tipe paraya bakar
Erkekler neden sadece güzel kadınlara aşık olur?
Güzel kadınlara yakışıklı erkekler aşık oluyor. Çirkin kadınlar da yakışıklı istiyor
Yoo ne çirkin erkekler gördüm yanında rus manken istiyor
İstese ne olacak kadın bakmazki zaten
Para varsa bakarlar ama hiç bir erkek yanında çirkin kadın istemez
En çirkin kadınla bile olurum ben
Erkekler güzellere bakmıyor sanki
Baksa ne olacak güzel kadın tipsiz erkeğe bakar mı ulasamaz zaten
Yakışıklı erkeklerin yanında bir tane çirkin kız görüyo musun acaba
Çok gördüm bugün kafede doluydu
Ama bazen bakıyosun diyosun gül gibi kız bu tipsizle ne isi var diye bak iste konu o :) erkekler dıs görünüse kadınlardan daha cok önem veriyor.
O tipsiz erkekler paralı oluyor
Gidip nerde golddigger kezban varsa buluyosunuz sonra kadınlar paracı kadınlar sadece yakısıklı sever bilmem ne. Erkekler dıs görünüsün alasına bakıyor adım kadar eminim dıs görünüs cok önemli onlar icin güzel görmediklerini asla sevmiyorlar seven tek tük. Kadınlar dsha az önem veriyor sma hiç demiyorum bak sadece erkekler kadar takıntılı değiller kusursuz istemiyor çoğu.
Gold digger bize bakar mı onlar para babalarına gidiyor zaten
Kadinlar sadece tipe bakmiyor ama erkekler bakiyor
ben çirkin severim ahshsha
Yalan
Görüntü her zaman önemlidir
Kesinlikle kadınlar sadece tipe bakıyor bu yüzden
Yok ben çirkin erkek severim ahaha
Yalana bak
Yalana bak bak yalana, kız saçların saçların, oynar omuz uçların
Yakısıklı dururken cirkin erkegi napalım
En azından dürüstsün
Yo onu nereden çıkardın
Gördüm sürekli öyle
Değil
Her ortamda öyleydi görmesem neyse
Ben gördüm
Çok nadir örnekler onlar geneli olusturmuyor
zeki erkeklere de aşık olurlar
Buna çocuk inanmaz 😅😅
he yav he
Karakter meselesi.
Herkes önce tipe bakar normal
Aslında sadece tipe bakmıyolar ya
Buda rüyama girmez umarım😅
Diş görünüşe bakmayanmi var?
Sanki erkekler öyle değil 🙄
Hepsi için geçerli değil
Erkekler hepsine bakıyo ona bakılırsa @ma gote memeye
Ben yakışıklılara bile aşık olmuyorum☹
Exlerimi görsen bana acırdın
Birde para diye eklemek lazım
Öyle bir şey yok
Benim iyi tip anlayışım çok farklı
Nasıl farklı mesela
Kadınlar saIak o yüzden
Yakışıklılık tek kriter değil.
Erkekler neden güzel kızlara aşık oluyor?
Çekici geldiğinden
@Tarık279 yakışıklı erkeklerde bize çekici geliyor. İnsan baktıkça aşık oluyor bakasi geliyor
Erkeklerin yakışıklısi güzel kız ister benim gibiler en çirkine bile razıdır ama secilmeyiz
Emin misin en çirkin kıza razı olduğuna
Eminim kabul ederim hatta
Görünce beğenmezsin
Beğenirim
Böyle diyorsunuz sonra istemiyorsunuz ya da biraz konuşup bitiyor erkekler olarak güzel olmayandan sıkılıyorsunuz
Tamam bana şans ver görürsün
Sonunu biliyorum hepiniz böyle diyorsunuz
Görünüşe aşık olmanı tavsiye etmem sonra üzülürsün.
Öyle değil cidden yemin bile ederim
Bu adama aşiğim ya
Tipi iyi diye
Evet her şeyi iyi onun ya surata bak icine sokma da due
Kadınlar sadece tipe bakar bu yüzden
Ya bu adam evli zaten. kadinlar diye genelleme yapman sacma en cok erkekler bakiyo tipe git disari bak etrafina cirkin erkegin yaninda guzel kiz bulabilirsin ama yakisikli erkegin yaninda cirkin kiz bulamazsin
O durumlarda erkek zengin oluyor ondan bakıyor kadınlar yoksa bakmazlar
Angelina peki fakir miydi o tipsize bakarken sen hic bi sey bilmiyosun
Herşeyi biliyorum çevremde sadece yakışıklı erkekler sevgili yapıyor
Nice mutlu yaşlara diyelim ne diyelim 🤷♂️🙋♂️
Fotoğrafta ki çocuk hoşmuş hsjzkkks
18 yasindami ögrendin bunu mk yasin kac senin
oyle bi sey mi varmis ki
Var tabi biraz gerçekçi ol
Var tabiki uzun boylu yakışıklı görünce abaza oluyorsunuz
Yakışıklı oldukları için
Dürüst olduğun için tebrik ederim
Çünkü insan önce begenmeli dış görünüs önemli
@BanaaGoree ya bi si
Zoruna gidiyorsa soru sorma
En azından dürüst
soruyu soran değil boruyu sokanım şuanda
Senin nie zoruna gitti yeni fark ettim gizli üye soran sen ortaya atlamisin demek ki boruyu sona sokmuşlar 😂 hadi si
ayn
dürüstlük diyenler pipiniz kopsun :D hadi sana iyi fanfirifanfonlaşmacalar
Sadece lafını silelim ordan
Gerçekler böyle
Maalesef senin gerçekliğin bu sadece
Biraz dışarı çık bak
Çirkin olup güzel hatun tavlayan çok adam var
Lan girmedigim ortam kalmadı bana ne diyon
Gözün mü bozuk ki kanzi
Düzgün merak etme gördüğümü söylüyorum ben
Ben her çıktığımda görüyorum
Her çıktığımda
Ben niye görmüyorum şaka gibi benden tipsizler çok uzun olduğu için buluyor onun harici yok
Çevren kötü belki kanzi 😂
Senin çevren çirkin kalpli
Kaç il gezdim her ilmi kötü
Bence sen bunu böyle kodladığın için
Gözüne onlar çarpıyordur
Ben en canlı örneğiyim
😂
Eli tesbihli orta çirkin birine tutulmuştum
En yakın arkadaşım kendinden çirkin biriyle evleniyor
Diğer arkadaşım iki senelik evli
Mavi gözlü sarışın güzel kız
Kocası çirkin
Hakeza annem güzel kadın
Babam çirkin
😂
Daha çok örnek veririm
Onlarda para vardır beni niye kimse sevmedi hiçbir kız yüz vermedi
Valla hiç birinde yok
Tipim kötü diye yakınmak yerine
Bu adamlar nasıl yapıyor diye bak
Bende mi keko olayım keko seviyorsunuz diye tesbihle kanka gibi mi takilayim
Yok lütfen keko olma 😂
Tesbihliydi ama kendi işi gücü ve bir havası vardı
Kadın görünce değişmiyordu veee
Ve söyleyim
Çevresinde bi sürü kadın vardı
Aşırı teşhirci 😂
Ben öyle değilim diye sevmedi heralde
Düzgün erkek sevmezsiniz etrafında kadın dolu olana bayilirsiniz tipe boya bitersiniz
Etrafı kadın doluydu ama
Hiçbirine yüz vermiyordu ki
🤦🏻♀️
Görsen bana mısın demiyordu
Bence o yüzden çok kadın vardı
Neyse benim için zaten ömür boyu yalnızlık garanti neyse tamam siz meleksiniz
Öyle mi dedim kanzi yardımcı olmaya çalışıyorum 😂
Benim için öyle demene gerek mi var
Herkesin kötü yanı vardır
Ben içine kapanma falan diyorum
Kadınlarla rahat konuşabiliyor musun
Espri yapabiliyor musun
Özgüvenli misin
Özgüven destekleyici yönlerin var mı
YouTube’da bi eleman var unuttum adını
Adam toptok sesi var
İçki içme usullerini anlatıyor
Hem yaşlı hem kısa hem tipi kötü
Ama kadınlar bayılıyor adama
Ben mesela kültür tarih bilen adamlara bayılıyorum
Otursun bana Galler anlatsın
Otursun milan Kundera kitaplarını anlatsın
Saatlerce dinlerim
Kadınlarla konuşmam iyi güldürürüm özgüvenliyim ama boş sadece arkadaş olmak istiyorlar
Bende tarihçiyim ama boş
Şeytanş yönlerine de dokunman lazım
Friendzone girmeden iletişimi kes anladığın gibi
Birde kaç yaşındasın oda önemli
24 yaşındayım
24 yaşındayım 99 luyum
Erkeğin pik nokta 30 Dan sonra
O zamana kadın karı kızı boş ver
Kendini inşa et
O zaman gelirler
Millet 14-15 te başlıyor ben 30 dan sonra mı bulucam benle alay emi ediyon
Bu kafayla gidersen 50 de de bulamazsın
Bulamam zaten kadınlar tipimi görünce eliyor red ediyor
Ahahaha
Bu komikti
Karakter+tip bence ve aradaki kimya
Tip en önce baktığınız şey
Erkekler de ilk tipe bakiyor bence
Bakmıyor bakanlar da zaten aşırı yakışıklı tipler dengini istiyor onlar zaten benim gibi tipsizler tipe bakar mı sence
:( cok yakisikli olanlar da iyi olmuyor sans aslinda. Dengini bulmak en zor is
Ben tipsizim benim dengim bana bakmıyor sorun bu
🤷🏻♀️
Yani begendigin sevdigin biri var?
Kime yürüsem red ediyor tipten
Kac yasindasin
24 yaşındayım
Öyle bir şey yok
Nasıl yok çevremde hep görüyorum
Çevrendekiler öyle olabilir ama herkes değil
Çok şehir gezdim her yerde genelde böyleydi
O şehirlerde yanlış çevreler edinmişsin o zaman
Hep bahane uydurun anca
Evet çünkü senin fikrin benim için o kadar önemli ki yalan söyleme ihtiyacı duydum
Var
Kanka asıl sorun yakışıklı erkek anlayışlar9 bozuk ve hepsinin aynı
@cemm____cemm57 Bak işte tam olarak bundan bahsediyorum hepsini aynı kalıba sokamazsınız. Eğer siz böyle bir genelleme yaparsanız o zaman kadınların da tüm erkekler için tacizci tecavüzcü demesi ağrınıza gitmesin
Benim ağırıma gitmiyor zaten çünkü ben öyle degilim
Aynı kalıba mı ama doğru 42 milyonunuzun erkek zevki aynı
Eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli yüzünde nur olan , sempatik erkekler için konu kız olunca cehennem burası
Hep haketmeyenlere şans veriyosunuz bile bile
Sonra da alnında mı yazıyor diyosunuz
@cemm____cemm57 Sen öyle olmadığın için bunu üstüne alınmıyorsun değil mi Ben de aynısını söylüyorum bunu üstüme alınmıyorum ve bunu üstüne alınmaması gereken bir sürü kızla tanıyorum gelip de siz hepsini aynı yaptığı yapıştırdığınızda Bunun hakkında aksi bir yorum yaptığım için üstüme gelmeniz çok saçma. Bunu kabullenmeyip bir de konu dışı argümanlar sunuyorsunuz. Siz Herkese aynı kefeye koyduğunuz sürece herkes de sizi aynı kefeye koyar Çünkü bu algıyı siz yayıyorsunuz Biz de kabul etmek zorunda kalıyoruz.
Ama niye böyle yapıyosunuz cidden bak neden yakışıklı erkek anlayısınız aynı hep serserik çirkef , kaba tipli tekinsiz tipler oluyor neden eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkekler yakışıklı gelmiyor size niye adam yerine koymuyorsunuz
Aynısınız çünkü bu ülkede eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkeklerin güzel kızı bırak herhangi bir kızı elde etmesi imkansız
Erkek zevkiniz sağolsun , bunu hepiniz yapıyosunuz ama ondan hepiniz diyoruz çok tuhafsınız, kriterleriniz çok saçma
Neyse ya iyi geceler sert mizaçlı pislik sevdalısısı
Bu ülkenin kızları hep böyleydi hala böyle , bize yer yok
Mesela fotomu göstersem sende çirkin bulursun , sert mizaçlı değilim diye neyse tamam cidden sustum
@cemm____cemm57 Eminim bu cümleyi daha önce duymuşsunuzdur. " bir kızın yanında çirkin erkek görebilirsin Ama bir erkeğin yanında çirkin kız göremezsin. " " erkekler kadınlar hep iltifat eder Bunun sebebi kızlar sözlere önem verir, kızlar hep makyaj yapar çünkü erkekler güzel kızları sever. " Bunların hepsi de özellikle erkek kullanıcıların paylaşımlarından gördüğüm sözler. Aslında bu mantıktan bakacak olursak dönüşü en çok önem veren kişilerin erkekler olduğunu söyleyebiliriz. Ben asla bu konuda da genelleme yapmıyorum gördüklerimden yola çıkıyorum. Dediğim gibi genelleme yapmak dünyanın en saçma argümanıdır Özellikle de kadın erkek genellemeleri. Idrak etmenizi istediğim tek şey Herkes aynı değildir. Keza benim için ve benim yine arkadaş çevrem olsun aile çevrem olsun hepsinde gözettiğim şey şudur ki karakter tipten önce gelir. Bu yüzden bu argümanı kesinlikle kabul etmiyorum. Sizin karşınıza bu tarz insanlar çıktı diye herkes aynı diyemezsiniz. Aksi takdirde sadece şu sitede 5 dakika dolaşan bir kız bile tüm erkekler için sapık diyebilir.
@cemm____cemm57 Ben hayatımda daha önce bir kişiye bile çirkin demedim. Çirkin bakan çirkin görür. Hiçbir zaman çirkin bakan bir insan olmadım
Evet bı kızın yanında çirkin erkek görebilirsin ama o çirkin olanlar sert mizaçlı tekinsiz tipe sahip olanlr karakteri kötü olanlar oluyor yani yine iyi erkeklere yer yok
@cemm____cemm57 Buradan şunu anlıyorum ben sana hangi argümanı sunarsam sunayım Sana hangi örneği gösterirsem göstereyim sen sadece karşına çıkan birkaç insana bakarak tüm kadınları genellemeye devam edeceksin. Farkında değilsin ama bu da seni iyi bir insan yapmıyor. Neyse sana hayatta başarılar
Yani KANKAM ben hep bunu gördüm iyi erkekler ne hayranlık uyandırır , ne beğenilir , ne arzulanır ben hiç bunu görmedim, karakter sizin için en son gelir burada ki her kız kullanıcı aynı iki dakika gez soru sor hepsi dediğimi diycek
@cemm____cemm57 buradaki kızlara bakarak sakın yorum yapma. Burada dolaşan bir kız olarak söylüyorum Attığın her yoruma sapıkça cevap alırsan mesaj kutuna her dakika sapıkça bir mesaj gelirse erkeklere karşı bir tık önyargılı olabiliyorsun. Keza İlk başlarda Ben de öyleydim bu Tamamen kendimi korumak için yaptığım bir tutumdu. Hala açıklama yapıyorum ama neyse tamam tüm kadınlar tipe bakıyor Hadi görüşürüz
Cidden yanılıyosam bile hepiniz böyle değilseniz bile güzle ve çekici olanlarınızın hepsi böyle , ayrıca cidden dış görünüşe erkekler daha çok 9nem veriyor evet ama bu tip erkeklere siz gidiyosunuz karakteri önemsemeyen erkeklere siz gidiyosunuz ve GÜNÜMÜZDE EN COK KADINLAR BAKIYOR dış görünüşe
Neyse iyi geceler 👋
Karsıma çıkan bir kaç değil yüzlerce k8z
Eve ttipe bakıyor sadece tipe bakıyorsunuz yakışıklı erkek anlayısınız aynı
Yani hiçbir erkek durup dururken kadınlar söyle böyle demez emin ol
Demek ki hepinizde sıkıntı var
@cemm____cemm57 Evet evet Abiciğim çok haklısın En haklı da sensin tüm kızlar aynı o yüzden bence sen gay ol
Çirkin bakan kızlarsınız
🤣🤣 yok gay olamam istemiyorum evet aynısınız bu ülkede ne kadar sert mizaçlıyssn * tipliysen , tekinsiz tipe sahipsen o kadar güzel kız gelir , ve kızlar lafa bakar evet ama , HANGİ TİP GÜZEL LAF ETMİS BUNA DA BAKAR
Sert mizaçlı olmayan biri şiir okusun iplemez
@cemm____cemm57 o zaman sen de sert mizaçlı ol onu da ben diyeyim
Eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkekleri senin de ciddiye almadıgına eminim ama kanıtlayamam hani kendi adımdan daha eminim bak o derece kendi adımdan daha eminim
Niue oluyim
Niye illa sert mizaçlı olmak mı gerek bumudur yani
Yok kalsın ben japonya vizesine basvurdum orada sert mizaçlı olmama gerek yok
@cemm____cemm57 olmayacaksan şikayet de etme. Senin gibileri sevmek ya da ilgi göstermek zorunda değiliz sonuçta
Bak kabul ettin sonunda sert mizaçlı ol diyosun işte yurdum kızı
Aha bak nasıl da düşmansın
Hainsin işte
@cemm____cemm57 evet kabul ettim ama neden kabul ettiğimi anlamı beklemiyorum
Niye öyle olmak zorundayım eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkekler erkek değil mi
O kadar inkar ettin ama boş c8ktı ben haklı çıktım
O tiplere gelince altlarına bile yatıyosunuz
Bize gelinxe zorunda değiliz bak hemen nasıl da şeytan yüzünü ortaya çıkardın işte Türk kızı
Ben öyle anlamanı istediğim için kabul ettin
Ama durum bu değil cidden böylesiniz , sana sordum ciddiye alır mısın diye dürüstce cevap ver dedim
Ve cevabın bu oldu tamam ben cevabımı aldım , hepiniz aynısınız, bu bana YETTİ SENİN SAYENDE ANLADIM teşekkür ederim artık şüphem kalmadı
@cemm____cemm57 eğer o kanadığın erkeklerden 1 gram farkın olsaydı seni ciddiye alıp tartışmaya aynı seviyede Devam ederdim ama sen her defasında seviyeyi o kadar aşağı çektin ki seninle uğraşmak istemedim. Bir de seni insan yerine koyup özelden mesaj attım ama gerçekten değmeyeceğini şu üste yazdığın mesajlardan o kadar iyi anlıyorum ki. Bir kızın senin neden tercih etmediğini burada yazdığın saldırgan tutumdan çok iyi anlıyorum ve Bence o büyük harflerle Belirttiğin Türk kızları çok doğru bir şey yapmış. Seni de bir annenin doğurduğunu unutup kadınlara bu kadar saldırgan bir tutum sergiliyor olman gerçekten çok utanç verici. Altıma yatmak tabirini kullanıp başkalarının namusuna dil uzatmak şiir seven bir insanın iyi kalpli temiz yüzlü bir insanın özelliği ise o insan olduğu yerde kalabilir benim böyle alçak ve iyi kalpli bir insanla işim olamaz eminim diğer kızların da olamaz
Herkes tipe bakıyor
Erkekler neden sadece güzel kızlara aşık olur
Yoo kim dedi bunu
İlgilerini çektiği icin
Göreceli bir kavram bu sorunun cevabı olmaz
Doğal Seçil’im
Sacmalik
Gerçekler bunlar ama
Musa anter
Yok be şans