Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Her ne kadar doğru olmasa da. Bunu şu şekilde açıklayabilirim. Yakışıklı özgüveni. Kadınlar kendisine güveni tam olan güçlü erkekleri seçerler. Yakışıklı olduğumuz için kendimizi severiz. Duruşumuz güçlüdür. Herşeyden önemlisi de karşımızdaki kadın ne kadar güzel olursa olsun, kendimizden bildiğimiz üzere onların da birer kalbi olduğunu unutmamamız.
Tabi tercihler değişebilir. Kimisi kısa süreli ilişkileri tercih ettiği için dış güzelliği yerinde olanın kalbine dikkat etmez. Ama zaten en başında soru yanlıştı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKardeşim şu cümlemi asla unutma. Kadınların ne dediğine değil, ne yaptığına bak. Aynı şekilde erkeklerin de ne dediğine değil, ne yaptığına bak. Biz hayatın gerçeğine bakarız, söylenenlere değil.
Erkekler tipe baktıklarını, fiziğe baktıklarını söyleyip en çirkin memesiz kızlarla çıkarlar. Kızlar ise tipe bakmıyoruz, fiziğe paraya bakmıyoruz deyip en yakışıklı, kaslı, parası olan erkekleri kollarına takarlar. Bunların ikisinin de örneklerini gördüm.
Ya en basit kendimden biliyorum. Eskiden zayıf çelimsiz biriydim. 185 boy 59 kiloydum. Şimdi kilo aldım, kas yaptım. Yakışıklılığım da arttı. Param da arttı. Şimdi kızların hepsi birden peşime takılmaya başladı nedense. Özgüvenim de arttı kızlar peşimden koşmaya başlayınca. Özgüven durduk yerde var olan bir şey değil. Yakışıklılık, kas ve para gibi şeyler olunca kızlar da geliyor. Bunlar olduktan sonra özgüvenin oluyor. Hiç çirkin, parasız, fiziği kötü ama özgüveni yüksek biri gördün mü? Çok zor, göremezsin. Görsen de o da yalnızdır zaten.
Kızlar acımasızdır. Onların sana çektirdiği acıların intikamını almak mı istiyorsun. Kendini öyle bir geliştir ki, hepsi sana yalvarsın. Sana yalvarmayan kızlara yüz bile verme. Peşlerinden koştur. Ben şu anda hepsini becerip, peçete gibi kullanıp atıyorum, aldatıyorum. Niye böyle yapıyorsun, niye cevap vermiyorsun diye trip atıyorlar. Umurumda olmuyor. Bana yaşattıkları aklıma geliyor. Şimdi güç bende. Erkekler niye aldatırmış. Erkekleri siz bu hale getiriyorsunuz EYY KIZLAR. O erkeklere neler yaşattınız biliyor musunuz? Kızlar erkekleri delirtiyor. Ben aldatan erkeklere hak veriyorum... İyi yapıyorlar. Az bile yapıyorlar.
23 Yorumla
Soran+1 yılİmparatorsun reis
- +1 yıl
Eyvallah saolasın
- +1 yıl
EİG için teşekkürler KRAL
Tipsizlerle olan da var. Paranın çekiciliği ya da başka şeylerin çekiciliği.
Geçen hafta sokakta bir araba gördüm. Kadın uzun boylu, beyaz tenli, sarışın yanında da kıro vardı. Bildiğin tipsiz kara bir adam. Polis görse her yerde kimlik sorar yunuslar görse üst baş arar. O derece kötü ama beraberler. İş arkadaşlığı değil bildiğin konu mokoko konusuydu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de kizil ve beyaz tenliyim. Ve fiziğim de çok dikkat çekici ama erkek arkadaşım tam tersi o 150 kilo ve öyle çok da yakisikli değil. Onu bu kadar sevme nedenim bana çok iyi geldiği için ben ondan önce çok kötüydum hatta intiharı bile düşünen birisiydim. Ama kalbi o kadar temiz ki benim kırık kalbime iyi geldi yaralarımı sardı.
15 Yorumla
Soran+1 yılYalan
Cevap sahibi+1 yılYok gerçek ciddiyim
Soran+1 yılKanıtla desem ne dersin
Cevap sahibi+1 yılEvliyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
+1 yılTabi burada anonim hesap kullanıyorum ama bir kadın erkekte sadece tipe bakmaz tip önemlidir ama erkeksi de olması lazım çalışması kendini yetiştirmesi lazım çünkü talep gören taraf genelde kadınlardır kadınlar aynı şekerci dükkanında gibidir sınırsız seçenekleri vardır instargramdan örnek verecek olursak bi kadına 100 'lerce mesaj geliyor erkeğin alıcısı neredeyse yok bazı kadınların aşırı egolu olmasının sebebi de o yüzdendir fazla talep görüyorlar kadın bir erkeği sadece sahip oldukları için sever.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların, güzellik algılarına ve yaklaşımlarına uymayan şahıslar; ekseriyetle "çirkin" olarak nitelendirilir. Kişisel kanaatim, "Kadınlar, hep yakışıklı erkeklere aşık oluyor. Erkekler de güzel kızları daha çekici buluyor." Gibi bir söylemde bulunmanın yanlış olduğu. Daha doğrusu, karşı cinsi durmaksızın aşağılayan, iğrenç ithamlarda bulunan kişilerin hata yaptığını düşünüyorum. Bu bir virüs gibi başkalarına da sirayet ediyor. Neden "bazı" erkekler ve kadınlar bir türlü birbiriyle dayanışma içerisinde olup, anlaşamıyor? Sebebi epey basit. Erkeğe/ Kadına küfürler, hakaretler savuran fersah fersah insanın arasında "Herkes, birbiri ile tartışmalıdır." Mottosunu, zihnine kazıyan insanlar yüzünden. Halbuki birileri çıkıp, onların bu ilkel tavırlarını eleştirdiği vakit, saçmalıkları zuhur edecek ve hakêza insanlar bu sayede akıllandığında, bir daha böyle vakalar tecelli etmeyecek.
11 Yorumla
+1 yılbu çok saçma bie varsayım bence kadınlar değil erkekler görsel varlıklardır bu sebeple çook güzel bir kadının yanında çirkin bir erkek görebilirsiniz hatta şunu bile diyebilirsiniz bu kadın bu adama nasıl baktı? yani bunlar olağan şeyler bir kadın bir erkeğin dış görünüşü haricinde türlü türlü şeylere aşık olabilir ama güzel bi kadına çoğu erkek yüksek ihtimalle aşık olur , kadın ve erkek arasındaki farklar işte
40 Yorumla
+1 yılyoo bu laf resmen bir hurafe. Ben 23 yaşındayım sevgilim 42 yaşında aramızda 19 yaş var sevgilim aslında aşırı yakışıklı değil normal standart biri bende standart biriyim ikimizde çok yakışıklı da güzelde değiliz. ben onun laflarına cömertliğine şefkatine ve hep yanımda olmasına tav oldum... Biz çirkin değiliz fakat kendimize bakan insanlarız sen öz bakımını yap kendini geliştir eğit gerisi Allah ın takdiridir
115 Yorumla
Soran+1 yılBoş boş tavsiyeler verme tipsizim bakmiyorsunuz işte hep red yedim görmediğim ortamda kalmadi parası var diye sevgili olmuşsundur o dayı ilede
- +1 yıl
sen bu kafayla anca bacım denk gelirsin senin gibi iğrenç düşünceli biriyle kim sevgili olmak istesin haklılar
- +1 yıl
sen bu kafayla anca O r @spu lara denk gelirsin
- +1 yıl
bu arada bende kendi paramı kazanıyorum ama sen bilirsin kjfdkkfjsşkf
Soran+1 yılKimse bakmıyor tipsizim diye ne anlatıyon
- +1 yıl
kendine bakmadığın için olabilir mi peki ya da onlara yaklaşım tarzından sebep olabilir mi acaba şu an ben bile normal şekilde konuşmak istemiyorum seninle uslubun çok yanlış
Soran+1 yılKendime bakıyorum lüks giyiniyorum ne saçmalıyorsun lan beni daha tanımadan
- +1 yıl
işine git a@q belli niye seninle olmadıklarından
Soran+1 yılSen bak lan isine
- +1 yıl
@Çikopiko babanla sevgili oldum
- +1 yıl
@Çikopiko 😘
- +1 yıl
@ffatmaaaaaaaaaaaa 👏
+1 yılE siz niye güzellere aşık oluyorsanız ondan yani. Çirkin insana kim niye aşık olsun anca başka çok iyi etkileyici özellikleri olur öyle yoksa fizik önemli. Hiçbir erkeğe sadece iyi diye aşık olmadım ama kötüye tipi iyi olunca oluyorsun aynı şey kızda da geçerli. Güzel kız kötü yalancı bencil sadakatsiz olsa da aşık olan çok olur bu nedenle çok can yakar derler.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılVallaha bunu bende anlayamadım 1.92 boyum var yakışıklı değilim ama tipim idare eder aşık olan oluyor ama benim aşık olduklarım bana olmuyor. Ama mesela aşık oldugum kızların yanindaki çocuklar bana göre bendende tipsiz oluyor laf yapma konusunda bende laf yapıyorum ama çekim meselesi olmayınca olmuyor
01 Yorumla
Soran+1 yıl192 boyun var bir zahmet bul o boyla bulamayan adam zaten kafası gidiktir
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadınlar maldır her tip erkeğe aşık olurlar. Her gün yeni birisi geliyor derdini anlatıyor.
Kimisi
Patronuna
Evli eski sevgilisine
Evli adama
Kuma olmak isteyen
İki ilgi gösteren erkeğe
Tipine bakmayacağın adama
Arabası olana
Arıza tiplere
Ağzını burnunu kırmaya yatkın olan tiplere
Tehditler savuranlara
Erkeksi krolara
Liste uzar gider dostum.02 Yorumla- +1 yıl
Maçolar çok erkeksi ve tatlı oluyor ölünür 🤗
Soran+1 yılMacolar sizi öldürüyor sonra kadın düşmanları mutlu oluyor
Aşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı. ideal tipleri yukseklerdedir cunku kimse bakimsiz gozuken bi erkekle cikmak istemez yakisiksiz olan erkekler de bakimsiz demek yani, bence ayni sey erkekler icin de gecerli hicbi erkek bakimsiz cirkin bir kizi istemez kime aşık olacagini da bilemezsin cok kez gordum guzel olup yakisikli olmayan biriyle cikan ciftleri belli olmaz bu isler
10 Yorumla
+1 yılBunun olumsuz kanıtı olarak erkeklerin sadece güzel kadınlara aşık olduğunu iddia ediyorum kadınlar tipe bakmaz kalbe bakar erkekler popoya bakar
100 Yorumla
+1 yılYakışıklı sadece yetmiyor boy pos yakışıklı olacak (185 en az) karakter sağlam yakişikli olcak (hafif serseri mafyavari) kaslı olcak zengin olcak aşırı çekici aurası olacak artı yetenekli olacak ağzı iyi laf yapacak ses tonu kalın olacak maskülen bir kişiliği olacak kısaca bunların hepsi olsun sürüsüyle kız yazar
00 Yorumla
+1 yılYakışıklılıkla alakali değil, benim çevremde kendisi çok güzel olan ama sevgilisi/eşi yakışıklı olmayan çoook kadin var hatta yakışıklı sevgilisi olan az, öyle diyeyim. Ama yakışıklı değilse baska bir ozellik olmasi lazim mesela kibar nazik sohbeti guzel mizahi iyi vs artik her ne dersen. Yani bir seylerin tamamlamasi lazim ki karsi dakini çekebilesin
00 Yorumla
+1 yıltipsiz olmasan sanki tipsiz kıza bakarmış gibi yapmanız yok mu sizi gidi inceller sizi🙃 tipe en çok önem veren erkek cinsidir. yeni düzende evde kalanın erkeklerin olması ilahi adalet gibi bir şey oldu, çok keyifli.
12 Yorumla
Soran+1 yılİnceller haklı haklıyız tipe boya tapıyorsunuz
- +1 yıl
Hem öyle hem değil aslında Kadınların seçimi Karmaya daha yakın tip olup karakteristik özellikleri çok kötü olduğu için yanlız olup incel olan bile gördüm. Kendini çirkin zannediyor olmadığı halde Kafasını kullanan diğer niteliklerini ciddi şekilde artırarak ulaşabiliyor. Aksine Erkekler görsele daha fazla bakar. Ama seçici davranmamaları sanki bakmıyormuş gibi algılanır. Ortalama veya altına gönül eğlendirmek İşini görmek için Üstüne başka bir şekilde bakarlar. Ama kadınlar para avcıları hariç Ortalamaysa niteliksiz vasıfsız karakteristik çekiciliğede yoksa Bakmaz
+1 yılSosyal medyada ve dışarıda gördüğüm kadarıyla çirkin erkeklere gayet güzel kızlar düşüyor yani. Şu incel muhabbeti de sıktı bence. Karakteri çöp olan erkek fotodaki gibi olsa ne yazar?
23 Yorumla- 1 yıl
Çok şey yazar
Soran1 yılİncellik gerçek ama çevremdeki bütün tipsizlerin hiç sevgilisi olmadı incep kaldılar
- 1 yıl
Ben incel değilim ama kızlar yakışıklı erkekde asla karaktere bakmaz aradıkları 2 şey var tip para.
Gizli Üye(25-29)+1 yılhiç bir alakası yok kardeşim kadınlar sadece parası olan erkeğe aşık olur bizde tip var ama para yok maalesef dünyanın en çirkin insanı ol paran olsun bütün kadınlar köpeğin olur
00 Yorumla
+1 yılÇünkü mutlu ediyor bakınca hayal kuruyorsun aşık edebiliyor ama çirkin erkek mutlu edemiyor ben suratına bile bakamıyorum yani yakışıklı erkek için can da verilir sevgi de değiyor çünkü seni mutlu ediyor
10 YorumlaValla hiç yakışıklı sevgilim olmadı 😄 Aslında yakışıklı aramayız bir erkek komikse efendiyse seviyorsaa ve en önemlisi değer verip bunu hissettiriyorsa tipe çokta takılmıyorsun zamanla zaten senin gözünde dünyanın en yakışıklı erkeği oluyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Efendi erkekler genelde sevilmiyor, arkadaş gözüyle bakarsınız 😅 senin yorumları görünce şaşırdım
Gizli Üye(18-24)+1 yılSimdi derler sizde guzellige bakiyorsunuz diye fjjdjdj ama her cirkin kiz birini bulur
169 Yorumla
Soran+1 yılKesino
Soran+1 yılKesinlikle
Cevap sahibi+1 yılEsmer kara cirkin bir kiz vardi bir suru sevgilisi olmus sorsan erkekler tioe bakiyor
Soran+1 yılEn çirkini bile buluyor aq
Cevap sahibi+1 yılBak biri damlamis hemen dhdhdb ona de ki yakisikli erkkeler mi sadece erkek oluyor cirkin kizlar asla bosta kalmiyor illa yakisikliyla cikmak mi zorunda
- +1 yıl
gel kendin yaz niye baskasına de diyosun akıllı
- +1 yıl
Erkekler de kadınlar da tipe bakıyor bu kadar, madem tipe bakmıyosun o zaman o esmer kara cirkin kız demissin bakmasaydın cirkin demezdin :))
Cevap sahibi+1 yıl@nehirolabilir yazariz bacim
yakisikli erkekler mi sadece erkek oluyor cirkin kizlar asla bosta kalmiyor illa yakisikliyla cikmak mi zorunda
- +1 yıl
Doğrudur kızlar çirkin olsa bile bulma şansları oluyor fakat erkeklerin bulamamasının nedeni ben değilim ne yapabilirim?
Cevap sahibi+1 yıl@nehirolabilir lan bana bile cirkin diyorlar o kizin yaninda iyiyim ben o kizin bir ozelligi yok ben normalde insanlari ayirmam ama kizlar cirkin yakisikli diye ayirdigi icin soyluyorum ve o kizlar seviliyor demek ki erkekler tipe bakmiyor
- +1 yıl
Benim tipsiz de sevdiğim oldu herkes synı değil şunu bi anlayın artık?
Soran+1 yılO tipsiz dediğin çocuk bizden yakışıklıdir rahat
Cevap sahibi+1 yıl@nehirolabilir fakat erkeklerin bulamamasının nedeni ben değilim ne yapabilirim? Bu soruyu cidden sordun mu? Sana bir sey yap diyen mi oldu? Adam soru sormus sen sacma bir cevap vermissin sanw bir sey mi yap diyen var?
- +1 yıl
Erkekler tipin alasına bakıyor bu arada o bakmayan dediğin de az. Tekrar söylüyorum herkes aynı değil sayı az sadece şu kafadsn çıkın artık
Soran+1 yılYakışıklı erkekler tipe bakıyor bizim gibiler bakmıyor kadınlar da ise çirkin olan bile hipergami yüzünden kendinden iyisini istiyor
Cevap sahibi+1 yılValla ya hepsi sozde cirkin erkekle cikti ama disarda dolu cikin erkekler sap geziyor hayatlari yalan bunlarin
- +1 yıl
Cevap sahibine söylüyorum, öyle bir konuşuyorsun ki tüm bu düzeni sanki ben kurmuşum gibi ondan sordum. Saçma cevap verdiğim yok gerçekleri söylüyorum herkes dış görünüşe bakar ve bunun da seviyesi değişir. Dış görünüşe çok az önem veren de vardır ama sayısı azdır bu kadar.
Soran+1 yılÇirkin erkekler incel oluyor bu kadınların ne dediğine değil ne yaptığına bakmak lazım
- +1 yıl
Ve dediğim gibi bütün kadınlar veya erkekler synı değil. Tip için ölen de var pek önem vermeyen de. Sadece kadınlar bakıyormuş sanki erkekler hiç bakmıyor. Adriana limayla o çirkin dediğin kız aynı o zaman tipe bakmıyosan anlaştık mı?
- +1 yıl
Yalan söylediğim falan yok. Bir çocuktan hoşlandım inanın veya inanmayan bütün arkadaşlarım kör müsün dediler bu ne tip dediler hiç sevgilisi falan olmamıştı çocuğun saptı sizin tabirle, olabiliyor yani
Soran+1 yılYalan dolan atma git baskasini kandır
- +1 yıl
Kandırmıyorum. Aynen dediğim gibi oldu
Soran+1 yılTipi boyu nasıldı nesinden etkilendin
- +1 yıl
Aşırı derece koyu teni vardı esmerdi boyu 170-175 falandır tatlı geliyodu bana nedense hiç gülen birş değildi tanışmak istedim tanışmadı benle arkadaşlarım 50şer kere kör müsün bu ne falan dediler hiç yskışıklı değil diyolardı
Soran+1 yılSevgili olmadınız yani
- +1 yıl
Evet olmadık tanışmak istedim kabul etmedi zaten
Soran+1 yılAlla alla çocuk seni red etti bide hiç inandırıcı gelmedi güzel masalmis
- +1 yıl
Ona hoşlandığımı söylemedim bir arkadaşıma söyledim tanışmak ister mi diye hayır demiş takipleşiyoduk bir de
Soran+1 yılGüzel masal
- +1 yıl
Bak sanal, gizli hesap ve adını bile bilmediğim birisin sana yalan söylemem ne isime yarayacak ben olanı anlatıyorum
Cevap sahibi+1 yıl@nehirolabilir o adamin parasi vardir ya da esmer olunca daha iyi buluyorsunuz beyaz cirkin erkeklerden esmer cirkin erkekler ustun oluyor her zaman
Cevap sahibi+1 yılLan ben geldim ozele mi gectiniz hemen
Soran+1 yılÖzele geçsek ne olacak bro zaten tip yok bakmaz. asla
Cevap sahibi+1 yılYav zaten dedikleri yalandir ya da esmer diye cocuga asik olmustur esmerlik maskulenligi temsil ediyor bunlara gore
- +1 yıl
Daha yazışmadık, işin kısası bakın gerçekten daha az önemseyen var benim için de öyle ama bu hiç önemli değil demek değil o zaman zaten masal olur önemli ama her zaman önce karskter bu kadar.
Cevap sahibi+1 yıl@nehirolabilir yav anlamadigin sey su biz kizlarda sadece dudaklara bile asik olabiliriz veya gozlere ben kumral ela gozluyum gozlerim iyi bence ama kimse asik olmadi ama kusurlu cirkin kiza gozleri guzel diye asik olan erkek cikar erkege bakan yok sunu anlayin her yeri guzel arayan sizsiniz
- +1 yıl
Ben aşık olurum tam da bahsettiğin gibi sadexe göz bile olur ve oldum da. Çocuk ta öyle waov bir şey değildi asla ama gözleri simsiyah mükemmel bakıyodu
Cevap sahibi+1 yıl@nehirolabilir iste adam bide esmer esmerlik erkeksiligi temsil eder o yuzden kizlara daha cekici gelir bu yuzden onde ona bakarsan boyum 183 ama hicbir karsi cins tanismak istemedi demek ki her sey yuzmus maskulenlikmis
- +1 yıl
Şu cevap sahibi soruyu sorandan daha beter hiç inancı yok
Cevap sahibi+1 yıl@nehirolabilir iyi konusma daha fazla ne halin varsa gor daha yazma bana
- +1 yıl
Ya ne kadar kötü olabilirsin saçmalama boyun da iyi gayet
- +1 yıl
Cevap sahibi seni inandırmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@nehirolabilir hala neyin inadi bu? Asik olduysan oldun dedigim gibi esmer diye de begenmis olabilrsin ben onu bilmem kendimi bilirim ve begenen cikmadi demek ki o benden yakisikli sen biraz abartiyorsun neyse daha fazla yazma benimde seninde fikrin degismeyecek cunku
- +1 yıl
Ya arkadaslarım kör müsün dedi diyorum esmerle ilgisi yok belki begenen cıkmıstır seni ne biliyosun?
- +1 yıl
inandırıcam seni
Cevap sahibi+1 yıl@nehirolabilir sen kizlari ne saniyorsun? Bak kendin isaret cakmissin cocuga senin gibi cogu kiz begenen olsa ya bana isaret cakar ya da kendi adim atardi ama yok artik erkekler utangac cekingen kizlar girisken oldu adim atiyor o da begenirse tabi
Soran+1 yılTip ve boy herşeydir
- +1 yıl
Bak üzgünüm senin adına ama bahsettiğin kadar kötü olmadığını ve tipin o kadar önemli olmadığını söylemek istiyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@nehirolabilir ben biliyorum kendimi gorenler suratini degistiriyor seninki benden yakisikli kesin yoksa asla adim atmazdin
- +1 yıl
Ya deme öyle o suratını değiştirenler utansın sen değil sırf tipten surat değiştirilir mi?
- +1 yıl
Ve dediğim gibi abarttığın kadar kötü değilsin eminim, başka yerlere yatırım yap bu kadsr kötüyüm diyosan
Cevap sahibi+1 yıl@nehirolabilir kasiyer kizlar bile triplere giriyor ne anlatiyorsun sen kibarlik da yaptim daha once gitim kapiyi tuttum kari odun gibi hic yuzume bile bakmadi tesekkur bile etmedi eminim bendn iyi tipi var hoslandigin cocugun beni hayatim boyunca birinin araciligiyla bile tanimak istemediler
- +1 yıl
Ne desem bilemedim ama illa birini bulursun ya deme öyle bence
- +1 yıl
Bana kapı tutulsa mutlu olurum ne kadar kibar derim hangi kezbanmış o acaba
Cevap sahibi+1 yıl@nehirolabilir hep boylelerine denk geldim kibar kiz gormedim pek tipimden boyle yapiyorlar bence 190 yakisikliya boyle davranmazlar Allah cezalarini versin
- +1 yıl
Bana denk gelseydin emin ol böyle tepki almazdın ne kezbanlar varmış be çocuk kapı tutmuş mutlu olmuyolar
- +1 yıl
Belki de bu ön yargın hep öylelerine denl gelmen ve öylelerinin çok olmasındandır ama emin ol hepsi aynı değil tamam mı?
Cevap sahibi+1 yıl@nehirolabilir daha oncede suyu dusmustu bir kizin otobuste suyunu kaldirdim kiza verdim elimden tepkili aldi ve tesekkur bile etmedi :D valla yalan atmiyorum neler yasiyoruz biz artik hicbir kiza kibar davranmam iyilik yapmam realde tabi genc olanlara
- +1 yıl
Sana da hep canım denk gelmis markette kasa yanında bir seye param yetmemisti geri bırakmıstım bi tane cocuk arkamdan getirip vermisti bak yüzünü hatırlamam ama aklımda çok tatlı hareketti
- +1 yıl
Benim suyum düşse verir misin dkldmdld
Cevap sahibi+1 yıl@nehirolabilir sende beni gorsen aynisi olurdun hipergamiksiniz hepiniz en iyi erkegi isterseiniz digerlerine karsi da boylesiniz iste
Cevap sahibi+1 yıl@nehirolabilir artik sadece ailemdeki kadinlar birde yasli kadinlara saygi duyarim
- +1 yıl
Yoo ben değilim mutluyum da öyle olmamaktan her şey tip değil
- +1 yıl
Sen bilirsin ama arada o kibar kızları da kaybediceksin devam et ne diyeyim :)
Cevap sahibi+1 yıl@nehirolabilir insanlarin alninda mi yaziyor kibar oldugu? Seni gorsem ben nerden bilecem bana iyi davranip davranmayacagini artik riske giremem uzuluyorum cunku en azindan kaba desinler hakettikleri gibi davranim de bozulsunlar onemli degil
- +1 yıl
@nehirolabilir hepiniz aynısınız hepiniz tipe bakıyosunuz bunda bişey yok ama hepinizin yakışıklı erkek anlayısı aynı 42 milyonunuz da kaba tipli , * tipli serserik sert mizaçlı tehditkar tipe sahip erkekleri seviyosunuz
- +1 yıl
@nehirolabilir vericek erkeği eziklersiniz naziklik sizin için miğde bulandıric8 bişey
- +1 yıl
@cemm____cemm57 hayır hiç değil nazik erkek her zaman çok özeldir benim için. Her kız aynı değil. Bak ben bütün erkekler demiyorum bazıları diyorum.
- +1 yıl
@nehirolabilir iyi geceler 🌹👋
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır tipe bakmazlar sadece senin verdiğin güven hissettirdiğin mutluluk da önemlidir. Öyle olsa ben evlenemezdim 🤣
27 Yorumla
Soran+1 yılSalla salla
Soran+1 yılGelen yorumlar kolpa gerçekleri zaten söylemezler
Soran+1 yılYakışıklı olanlar üstündür her zaman onlara gider kızlar tapar benim yakışıklı arkadaşı kızlar gezdiriyor para yediriyor
Soran+1 yılYaşım 24 anladım anlayacağımı
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bence öyle yakışıklı değilim ama sevenim oldu hala hoşlanan da oluyor. Hani zenginde değilim ama oluyor yani.
31 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oluyor ne yapıyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman sana bir gerçekten bahsedeyim. Mesele sadece yakışıklılık değil. Sana kimsenin bakmamasının sebebi yakışıklı olmaman değil, özgüvensiz olman
054 Yorumla- +1 yıl
Çok yakışıklı olmaya gerek yok. Özgüvensiz birine kimse bakmaz.
Soran+1 yılÖzgüvenle alakası yok benim yakışıklı arkadaşım da özgüven yok kızlar kendi gidiyor ayağına
- +1 yıl
@einarsson hiç alakalı yok. Özgüveni olan insan özgüvenli olanı sever. Aldatmak karaktersizliktir. Bu özgüvenle alakalı bişey değil. Ozguveni olmayana hiçbir kadın saygı duymaz. Saygı duymadığı kimseyi de sevemez. Bu kadar net
- +1 yıl
@einarsson özgüvensizlere kimse bakmaz.
- +1 yıl
Benim özgüvenim de var sadakatliyim de. Bu tezini bizzat ben çürütüyorum.
Soran+1 yılSadece tipe boya bakıyorsunuz başla birşeye. degil
Soran+1 yılOna razılar kadınlar geniştir bu konuda
- +1 yıl
Bu gereksiz genellemeler sana hiçbir şey katmaz. Sadece ağlar durursun. Kimseyi de bulamazsın. Bence yanlış yoldasın
- +1 yıl
@einarsson başkaları beni ilgilendirmiyor. Ben kendime bakarım. Ben sadakatliysem sadakatliyim. Sadece kadınların çoğu değil erkeklerin de çoğu aldatıyor. Hiçbiri umrumda değil açıkçası. Ben kendim gibi olana bakarım
- +1 yıl
@einarsson boy ve tiple karakteri bagdastiriyorsan muhtemelen hâlâ ergensin. Olgunlaşman gerek. Hatta bunu söylediğine göre sende boy ve tip olsa sen de aldatirsin. Koşullu karaktersizlik yani.
- +1 yıl
Sizin bu kadar kendinize güvenmiyor olmanız ve kadınlara bu kadar nefret duymanızı sebebi yine sizsiniz. Başkalarını suçlamak yerine önce kendinizi düzeltin.
Soran+1 yılLan yeter mesaj atmayın @q sürekli bildirim geliyor
- +1 yıl
@einarsson benim kafamı bişeye verdiğim yok. Sevgili yaptığım da yok. Boş yapma hadi sen devam özgüvensizligine.
- +1 yıl
Herkes giremez benim hayatım. Hayatıma birini alırsam da senin gibi sevgili yapmak için değil evlenmek için alırım. İnancıma da laf ettirmem. Hadi yürü git şimdi
- +1 yıl
Hayatıma*
- +1 yıl
@einarsson hahaha noldu? Gerçekler battı mı sana :)
Soran+1 yılLan yeter yazmayın @q bildirim gelip duruyor dizi izlettirmediniz be
- +1 yıl
Ben gerçekleri söyledim. Hâlâ da söylerim. Dinde yeri olmayan bir şey konuşmuyorum. Böyle bir iddian varsa örnek ver. Dinde yeri olmayan ne demişim? Fetva verdiğim de yok. Böyle boş ithamlarının da bir anlamı yok :)
- +1 yıl
Soran sen onu boş konuşan arkadaşına söyleyeceksin. Kuyruk acısı bittiyse susabilir.
- +1 yıl
Özgüveni bile yok gelmiş klavye delikanlılığı yapıyor. Boş gelmişsin boş gidiyosun işte. Sen ağlamaya devam et, benim de vaktimi israf ettirme hadi güle güle
- +1 yıl
@einarsson kız başıma mı 😂 ben senin gibilerin 50 tanesini cebimden çıkarırım be sen kimsin 😂
- +1 yıl
@einarsson bu tavrını nereye borçlusun biliyor musun? Özgüvensizliğine. O kadar özguvensizsin ve kendine bu durumu o kadar yediremiyorsun ki bunu kamufle edebilmek için karşındaki kişiyi kendince aşağılamaya falan çalışıyorsun :) halbuki tek elde ettiğin sonuç insanların sana daha da acıması :)
- +1 yıl
@einarsson özgüvenliler degil karaktersizler aldatiyor. Senin gibi özgüvensizler de benim gibi özgüvenli ve kaliteli kişilikleri çekmediği için anca böyle boş boş hakaret savuruyorlar. Diyorum ya acınacak haldesin diye. Boşuna değil yani. Ben bilgili ve inançlı bir insanım. Yobazlık ve cehaletin birleştiği kesişim noktasının örneği sensin
- +1 yıl
Şimdi daha fazla vakit israfına girmeyeceğim. Artık kendi kendine boş boş konuşmaya devam edebilirsin. Sana kolay gelsin :)
- +1 yıl
@einarsson sen özgüvensiz karaktersizlerdensin 😂 yobazlık dindarlıkla alakalı bir kelime değil. Aşırıya kaçmak anlamında kullanılır. En azından cehaletini biraz olsun belli etmemeye çalışsan ne güzel olur :) hadi daha fazla uğrasamicam gerçekten :) işine bak
- +1 yıl
@einarsson heehh 5 para etmez bir suçlu olduğunu da itiraf ettiğine göre artık susabilirsin 😂
- +1 yıl
@einarsson hahaha oradan bakınca beş para etmez herifleri seviyor gibi mi duruyorum? Sence sevdim mi ben seni 😂
- +1 yıl
@einarsson tamam al öylelerini tepe tepe kullan. Bana ne :) İslam'dan haberi olmayan bir cahilin de beni yobaz olarak tanımlaması da ayrı konu yani tekrar söylüyorum sana gerçekten çok ama çok acıyorum. Yeterince vakit israfına girdim yani hata bende. Senin gibi bi gereksizle niye muhatap oluyorsam sanki. Neyse sen boş konuşmalarına devam edebilirsin. Bildirimleri kapatiyorum
+1 yılBenim beğendiklerim hep çirkin ama bana çekici geliyorlar 😅 tüm mesele gerçekten erkeksi durmanız. yoksa yakışıklı falan belli bi yere kadar 😉
03 Yorumla
Soran+1 yılYalanlara bak
- +1 yıl
Yalan söylesem gizliden yazarım çok bilmiş
+1 yılAlakası yok dostum hit kurslara katıl etkinliklere katıl insanlar ile tanış iletişim kur sosyalleş kendinin farkına var ve kendini ifade edebil sonra anlayacaksın dediklerimi :)
05 Yorumla
Soran+1 yılZaten sosyalim ne anlatıyon cocukmuyum ben
- +1 yıl
E dostum olgunlaşmış biri bu tarz bir şeyi sorun olarak görmez ki başarıyı herkes beğenir mesala daha geniş bakmayı öğren sadece sosyal olmak kahve içmek olay değil :)
Soran+1 yılTipimden dolayı hep red yiyorum maymun gibi suratım var her şey tiptir ve boydur
- +1 yıl
Bir çok arkadaşım var ve alakası yok :)
Soran+1 yılOnların tipi iyidir benden ortalama erkeklere bile tipsiz diyorsunuz siz
- Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı.
+1 yılNeden güzel kızlar kadınlar daha cazip geliyorsa erkeklere aynı sebepten de bayanlara kaslı ve yakışıklı erkekler cazibeli geliyor olabilir bence bunu bir düşün😂😉👍🏻
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılSadece tip değil tip+ bakıyoruz 😅
Tipsiz erkek yoktur bence bakımsız ve giyinmeyi bilmeyen erkek vardır.
13 Yorumla- +1 yıl
Erkeğin parası olunca karizması kendiliğinden geliyor zaten değil mi kanka😊
- +1 yıl
@Mehmetim80 kendine yetebilmesi gerekir maddi olarak.
Soran+1 yılSallamissin
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Erkeklerin güzel kızlara aşık olduğu bir dünyada kadınların yakışıklı erkeklere neden aşık olduğunu sorgulamaları komik geliyor.
20 YorumlaYakışıklı erkolara aşık olsalar bile finalde kendisini aldatmayacaklarini dusundukleri tipsizlere giderlere
01 Yorumla
Soran+1 yılKendilerini yakışıklılara kullandirip 30 dan sonra paralı tipsizlere giderler evet
sadece tipe bakmayan da çok var genelleme yapma, altında yatan başka nedenler vardır ya da seni reddedenler öyle kişilerdir
02 Yorumla
Soran+1 yılSenle aynı yastayiz Kac sevgilin oldu bu zamana kadar
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kadınlar pek fiziksel özelliklere bakmaz aslında. Daha çok erkekler için geçerli bir durum bu.
01 Yorumla
Soran+1 yılYeni nesil bakıyor
+1 yılHayır tam tersi erkekler sadece güzel kadinlara aşık olur ama kadınlar kendine iyi gelen tatlı dilli çirkin erkeklere de aşık olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılErkekler neden güzel kızları severle aynı cevap. Yakışıklı ise kimya farklı tepkimeye giriyor. Bunu cinsel algılamayın
10 Yorumla Ben cirkin erkekle beraber cok guzel kizlar gördum
Kizlar tipe bakmior çogu16 Yorumla
Soran+1 yılOnlar paralı oluyor
Soran+1 yılHikaye uydurma
Soran+1 yılMasal anlatma
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler neden sadece güzel kadınlara aşık olur?
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim gibi tipsizler kendi dengini istesede red yiyor
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. maalesef öyle ya yakışıklı olacaksın, ya ağzın iyi laf yapacak, ya da zengin olacaksın..
05 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle en azından dürüstsün tebrik ederim seni
Soran+1 yılYakışıklı erkekler ve zengin erkekler kriter koyar ben tipsizim kriterim yok herkes red ediyor
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılTipe bakan erkeklerdir kadınlar değil boş yapmayın ya
07 Yorumla
Soran+1 yılGörüyoruz hep
- +1 yıl
Ne görüyon sen ya, çirkin bulduğun kıza adres bile sormazsınız boş yapma
Soran+1 yılEn çirkin kızlara yürüyüp red yedim ne anlatıyon lan
- +1 yıl
Tamam en çirkin sensin, çirkinlerin nefes alma hakkı yok şimdi sus, çirkinliğin bulaşır falan🤮
Soran+1 yılGit yakışıklı peşinde koş burada boş yapma
- +1 yıl
Çirkin yaa ıyyyy 😂
Soran+1 yılSen kendine bak çirkin sensin
+1 yılÇirkin mi sevelim? Yakışıklı olmayan erkekler bi zahmet uzak dursun bizden parazitler...
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçek yüzünüz işte bu
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Erkekler neden güzel kızlara meylediyorsa ondan.
01 Yorumla
Soran+1 yılBöyle düşmez
Gizli Üye(25-29)+1 yılTipsiz olmak başka karizmatik olmak başka. Okan bayülgen mesela yakışıklı değil ama bilgisiyle kültürüyle olgunluğuyla aşırı karizmatik. Kendini yetiştir sen de. her şey tip değil..
02 Yorumla
Soran+1 yılher şey tippp
Cevap sahibi+1 yılDemek ki hoşlandığın kadınlar vasat.
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Benim çevremde çok tipsiz var hepsinin sevgilisi var.
07 Yorumla
Soran+1 yılBenim niye yok
Soran+1 yılKaç tane il kaç tane ortama girdim bir sürü incel erkek boşuna mı var ne anlatiyon
Soran+1 yılİnsan en son oraya düşüyor çok mu meraklıyız oraya
Soran+1 yılBoş yapma gördüklerimizi söylüyoruz
Böyle şeylere takılmayın. Bende standardım. Bir defa ah be demedim. Kadınlar düşünceye, nezakete, dürüstlüğe önem vermiyor mu sanıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılErkekler neden çok konuşkan ve girişken kızlara aşık oluyorsa o da aynı sebepten.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen çirkin değilsin sen ya özgüvensizsin, ya çok saf iyi niyetlisin. Kendi eksikliklerini hemcinslerime yükleme.
129 Yorumla
Soran+1 yılÖzgüvenim herşeyim var
Cevap sahibi+1 yılİnanmam
Soran+1 yılTipim kötü sadece görsen anlarsın
Cevap sahibi+1 yılBelalı erkeklere bi bak bakalım tip var mı 😂 çoğu boş değil
Soran+1 yılOnlar kadınları dövdüğü kötü davrandığı için buluyor kadınlar efendi erkek sevmez
Cevap sahibi+1 yılOnların cesareti aşık ediyor.
Soran+1 yılCesareti değil bende yürüdüm kaç kere cesaret ettim olmadı
Cevap sahibi+1 yılO cesaret değil biri laf atsa ne diyon lan diye on kişiye dayak yesede dalabilecek gibi bir profil çiziyorlar.
Soran+1 yılBende kavga ederim korkmam eskiden boks yapıyordum
Cevap sahibi+1 yılTip gerçekten sizde en önemli faktör değil değil. Bunu daha kavrayamamışsın biraz daha gözlemle
Cevap sahibi+1 yılEfendi erkek korkakmış gibi geliyor. Erkekler doğasında sert olmalı.
Soran+1 yılBundan sonra sert olacam kadinlara efendi erkekler sizin gözünüzde sünepe ezik
Cevap sahibi+1 yılBilinçaltı öyle diyor bu durumu bende çok sorguladım ama gerçek bu. Sert derken dövmelisin demiyorum. Ama bir adam sevgilini sözle ya da fiziksel taciz ettiğinde efendi efendi halledemezsin. Sert olmak zorundasın. Efendi olunca öyle bilinçaltında bu beni koruyamaz diye düşünülüyor. Böyle açıklayan kişiyi de zor bulursun
Soran+1 yılO durumda sert olurum zaten tabi
Cevap sahibi+1 yılYa ben neler gördüm vardı ortaokulda bi çocuk yıllar sonra kötü özelliklerini dahada artırmış tabi. Çocuk sürekli sevgili degiştirirdi , benim çok yakın arkadaşım çok güzeldi kaç erkek peşinden koşmasına rağmen o bile kabul etmişti sesi kız gibi boyu da baya kısaydı ve zayıf, çelimsizdi. Yaşından küçük durur tipi kötü değil ama çocuksu minyon tipliydi. Çevresi geniş belalı tipti. Sorgulardım hemcinslerim ne buluyo bunda diye. Hatta bana da teklif etmişti kabul etmeyince bana düşman gibi olmuştu falan filan. Anılaaarrrrr
Soran+1 yılBunlar çok nadir örnek
Cevap sahibi+1 yılAma o çocuğun tam örnek yani. Çocuk yani hiçbir çekici tarafı yok. Boyu kısa mı kısa. Yaşından küçük duruyor. Çelimsiz. Sesi kız gibi. Zekada yok. Pısırık gibi izlenimde veriyordu. Boş insan. Hani nasıl bu kadar sevgili değiştirebiliyor. Çok sorguladığım bi şeydi. Belalı abileri ve çevresi sağ olsun.
Soran+1 yılDark triad işte
Cevap sahibi+1 yılYıllar sonra denk geldim asla cevap vermedim. Boyu 167 anca olmuş. Belki daha kısa. Gene aynı özelliklere ait. Ondan daha mı eksiksin?
Soran+1 yılBoyum 180 tipim kötü ondan kaybediyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam kanka boşa anlattım ben sen keyfine bak hadi bay bende suç
Soran+1 yılBoş şeylerden bahsediyorsun bunlar çok istisna nadir örnekler genele bak sen
Cevap sahibi+1 yılBizim iş yerinde var adam evli Allah'ım yarattı ama tip yok yani. Eşi baya güzel. Aldattığını düşünüyorum Kendide diyor bende tip yok ama kadını nasıl etkileyeceğimi biliyorum diyo. Neyse ya
Soran+1 yılEski nesil örnekler verme
Cevap sahibi+1 yılOlum adamın yaşı büyük ama geçen benim yaşımdaki kızla oynaşıyordu. Senin gibi biri var iş yerinde adamda tip var boy var ama para yok. Param yok kızlar paraya bakıyo diyo. Siz hep bi şey bulacaksınız.
Soran+1 yılNasıl bir iş bu
Cevap sahibi+1 yılHep bir bahane buluyorsunuz. Valla geçen gene denk geldi boyu kısa tip yok arkadaş ortamında görmüştüm. O da değiştiriyormuş. Sen bana eski taktik diyonda şimdi çok daha kolay. Eskiden belki on kişiye şanslarını denerlerdi en fazla. Şimdi sosyal medyada çok fazla
yüzlerce. Binlerce kişiye şanslarını deniyorlar. biri döner 😂 bende kaç kere elendim erkekler beni eledi sırf isteklerini karşılamadım diye. Ben karşılamasam başkası karşılar sosyal medyanın gücünü iyi kullanıyorlar
Soran+1 yılSosyal medyada tipin yoksa kim düşecek aqq zaten size 100 kişi yazıyor
Cevap sahibi+1 yılBenim sosyal medyam varken evet yazarlardıda. Fotosu olmayanlar sohbetten sonra sesten sonrada etkileyebiliyor. Belli olmuyo sen boş ver
Erkekler olarak estetik ameliyatamı yönelsek açaba 🤔 yüzü baştan sona değiştirek.
00 Yorumla
+1 yılKizlarin çok azı tipe bakar asıl erkekler guzellige fizige bakiyor
02 Yorumla- 8 ay
@Sindrit evet öyle dışarda esmer açık giymeyen beyaz açık giymiş kız var diyelim hangisine bakalr ikincisine tabiki
+1 yılErkekler neden güzel kadınları seviyorsa aynı durum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSadece tipe bakmiyoruz hatta genelde asik olduklarimjz begendiklerimizin yanından bile gecmiyor tıp evet önemli ama giydigin kiyafetler, temizlik falan ilk bakışta seni öne çıkaran şeyler olur. Ve ağzın iyi laf yapıyorsa tip o kadar da önemli olmuyor bence komik olanlari seviyoruz
01 Yorumla- +1 yıl
Vay anasını
+1 yılSanki erkekler farklı? Boş yapma bu sadece kadınlar için geçerli degil. İnsanların çoğu böyle.
00 YorumlaHerkes fiziğe bakar.
Kadın erkek farketmiyor.
Bakmıyorum diyene ben inanmıyorum.00 Yorumla
+1 yılÇirkin kadınlar olabilir. Güzel bir kadın neden olsun?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Yakışıklı erkekler çekici ve etkileyici gelir, daha çok karaktere bakarım
00 Yorumla
+1 yılDış görünüşünü beğenmediği insanın içini merak etmedikleri için.
00 Yorumla
+1 yılErkekler neden güzel kadınlardan hoşlanırsa o yüzden. Nası Bi soru bu.
00 YorumlaHepsi yalancı kanka asla kabul etmezler gerçek hayat dışarıda forumda değil bunu unutma
00 Yorumla
+1 yılSiz daha çok tipe bakıyorsunuz bu yüzden estetik yaptıranlar hep kadınlar. Bence önce kendinize bakın. Siz kusursuz kadın arıyorsunuz ama biz öyle değiliz
14 Yorumla
Soran+1 yılNe kusursuzu en çirkini bile beni red etti
- +1 yıl
Sen çirkinsin diye reddetmemiştir o çirkin surat. Zengin değilsen reddeder. Evet siz tipe bakıyorsunuz ama hemcinslerim de maalesef cebe bakıyor hem de aşırı paragözler
Soran+1 yılKadınlar ya paraya ya tipe ama karaktere asla bakmazlar
- +1 yıl
Kadınlar sadece paraya bakar. Parası varsa yaratıkla bile sevgili olabilen tipler var. Evet karaktere de bakmazlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılTip önemlide ondan. Ama eski sevdiğim tipsizdi, şuanki eşim çok yakışıklı. Yani sevgi tiple olmuyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılTipsizi bırakıp yakışıklıya mi gittin
Cevap sahibi+1 yılYok, bitti diyelim. Sonrasında hayatıma biri girdi o da şu an ki eşim.
Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. bence daha çok kendinden emin davranışı olan insanlara bakıyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbiz cekim hissettigimiz kisiye karsi duygular besliyoruz ha bu cekim illa cinsellik değil. vakit gecirdigimiz kafamızın uydugu cekimden bahsediyorum. ve asik oldugumuz erkek gozumuze yakisikli geliyor yoksa alakasi yok
00 Yorumla
+1 yılSiz surası güzel olsun burası güzel olsun yok memesi olsun yok g***tü söyle olsun diye elli bin tane kriter isterken sorun yokta kızlar yakısıklı isteyince aaaaauuuwww cok ayıp mı oluyor🤣
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel tespit
Gizli Üye(25-29)+1 yılE aynı mantık gibi düşün bir erkek ne der güzelsen kazanırsın aynı mantık işte
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana Bir tavsiye vereceğim ne iş yaptığını söylersen?
10 Yorumlabazı erkeklerin daha karizmatik yakışıklı ve çekici olduklarını söylemek mümkün ama kişisel bakıma özen göstermek dikkat etmek gerekli
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin tip iyi sen her
türlü bulursun
- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım