Sevgilime 3 gündür ufak bi sebepten dolayı trip yapıyordum. Benim tribim engellemeyle bitiyor her neyse her yerden engelliydi bende.. ben ona inat instadan erkek ekledim ona dair her şeyi ordan kaldırdım ama onda öne çıkanlarımız biosunda harfim felan her şey duruyor. Bunun mahallesinde buna abi diyen bi çocuk var bana da yenge diyo. Dün cocuk wp da durum atmış yeni sevgilisiyle bende mesaj attım manita mı yaptın diye oda evet yenge. Sinan abi çekti fotoğrafımızı dedi (sinan sevgilim olan kişi) bende kafayı yedim nasıl olurda sinan bi kızın yanına gider aynı ortamda bulunur diye. Sinir krizi geçirdim. Ne işin var senin orada yani öyle değil mi? Şimdi daha da kinlendim engelleri kaldıracağım varsa bile kaldırmam. Şimdi çocukla konuşmamın ssini de atıyorum size.
Senin gibi kızlar harbi ruh hastasıdır. Senin gibiler hiçbir erkekle evlenmesin hatta hiçbir erkekle sevgili bile olmasın bak. Yoksa senin gibi ruh hastası narsistler erkekleri yıpratmaktan başka bir işe yaramıyorsunuz.
Aman be! Vallahi içim acıdı okurken. Trip yapmak hepimizin arada bir düştüğü şeylerden ama onun başka insanlarla takılması, özellikle sen trip atarken, bayağı sinir bozucu olur. Anlıyorum seni. Ama bir yandan da düşünmek lazım: bu küçük şeyler ilişkimizi gerçekten güçlendiriyor mu yoksa arasını mı bozuyor? Sinan seni seviyorsa, bu tür şeyleri belki de konuşarak çözmek daha etkili olabilir. Engellemek, kin gütmek ilişkide iletişimi tamamen kesmenize neden olabilir. Biraz sakinleş, derin bir nefes al ve belki de onunla dürüstçe konuşarak ne hissettiğini paylaşabilirsin. Eminim bir çözüm bulabilirsiniz. 💗