Bana geleceğini biliyorum, kaçtıkça bana yakalanacaksın, kaçtıkça batacaksın demişti. Onun dediği olsun istemiyorum, ama düşünmeden duramıyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Allah Allah çok iddialı konuşmuş. Bence öyle demiş olduğundan etkileniyorsun. Seni de biraz kosullandirmis mi ne yapmış
Takıntı haline dönüşmüş biraz kafanı dağıtmaya bak mutlu olmicağını düşünüyorsun madem uzak dur
Duygusallık bekleme dedi resmen takılalım dedi
Uzak dur boş ver işte
Uzak duruyorum zaten ama özlüyorum
Biraz acı çekicem ama geçer bunlarda
Acılar içinde yatmıyorum tabi ama aklıma geliyor ne yapayım
Boşalt kafanı
Nasıl olacakmış o
sosyal hayatın çevren nasıl
Çalışan kadınım ama bu ara üzgünlüktrn bir tık içime kapandım
ne iş yapıyorsun. Yakın arkadaş çevren yok mu beraber birşeyler yapabileceğin. biraz geride durmak istiyorsan da al sandalyeni kahveni sahilde kitabını oku müziğini dinle
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum gerçide park orman tarzında bir yerlerde olur
Nasıl yani
Bu dediklerinizi yapıyorum, yeşil bir yerde yaşıyorum zaten
işe yaramıyor mu bunlar
Başka biri ile bu sorunu çözebilirsin. Kadınlar genelde böyle yapar.
Ben öyle biri değilim
Yani
Sen yinede o kadar büyük konuşma
Kardeş seviyorsan sen de bir şeyler yapiver bir zahmet incilerin dökülmez 😃
Seviyorum ama o beni sevmiyor, takılalım dedi kibarca
Takilmaktan kasıt evlilik dusuncesi ise mantıklı birisi öyle bir durumu senelerce cinsellikte dahil her yönden tanimadan yapmaz
Olmasına rağmen bir çeşit uyumsuzluk oldu diyelim sende veya onda, yine bitirme ihtimali olur; evlilik bu yüzden Avrupa'da yaygınlığı azalmaya başlayan bir durum
Takılmak evlilik demek mi? Yok artık
Hayır, takılmak diye tabir ettigin durum ilişkinin belirleyici aşamaları ve gelişmiş ülkelerde tamamen şeffaf, cinselliğin/aynı eve geçmenin, hatta evlenmeden aile kurmanın da işin icinde olduğu ilişkiler çok fazla çünkü kimse tam olarak güvenmediği birisi ile evlilik gibi devlet tasdikli bir sozlesmeyi imzalamaz
Birey ve sorumluluk bilinci, gelişmişlik yükseldikçe insanlar ozgurlesir ve daha güçlü/özgüvenli ilişkiler ortaya çıkar
Here is the data showing the Human Development Index (HDI) and the percentage of non-marital births in the last five years for various countries:
Country HDI Non-Marital Births (%)
|-----------------|------|------------------------|
Norway 0.957 55.8
Sweden 0.945 54.5
France 0.901 61.0
Netherlands 0.944 50.4
Denmark 0.940 53.3
Germany 0.939 34.5
Canada 0.929 28.4
Australia 0.944 36.0
United Kingdom 0.932 48.1
United States 0.926 40.5
This table highlights the relationship between a country's development level and the prevalence of non-marital births.
Bu da chatgptnin son 5 yılın gelişmişlik duzeyi ve evlilik dışı aile oranları hakkında derlediği veriler
Veriler nüfusa oranlı
Düzeltme yapıyorum aile dışı doğmuş çocuk oranı. Yüzde 40 üzerinde birçok gelişmiş ülke var çünkü kültür olarak bireysel gelişmişlik duzeyleri yüksek ve çoğunlukla evlilik dışı aile kuruyorlar
Güzel kardeşim senin gelişmiş ülke diye tanıttığın yozlaşmış Avrupa ülkelerinin ahlaki yapısına göre hareket etmek zorunda değilim , hayatımı da kendi doğrularıma ve yaşadığım coğrafyaya bakarak yönlendiririm. Açık açık benden duygu bekleme aramızda tutku olacak sadece diyen adamda benle aynı coğrafyada, Avrupa’da yaşamıyor ve onu kastetmiyor
Avrupa mi yozlaştı bak bu biraz espri gibi geldi bana zira mutluluk, refah, huzur, doğa ve istihdam oranlarının en iyi olduğu yerler gelişmiş ülkeler. İsviçre'ye veya Norveç'e bakarsan yozlaşma değil son derece gelişmiş bir toplum refahına sahip olduklarını goreceksin
İsviçre cinsel devrim yaptığı için mi modern?
Hayır fakat bu da küçük bir parçası çünkü toplumsal özgürlük ve realiteye dayalı bir sosyal düzen gelişmişliğin bir parcasidir ve sorgulamaktan gelir
Sorgulamak bu tarz bir olayın yanlış olduğu tezini çürüten bir yol, cinsellik ne kötü ne de ayıp bir şey; son derece doğal ve kişilerin arasında olacak bir bulgu. Bunun yanlış olduğu ve kişilerin aile yapısını bozduğu tezini ortaya koyarsan da bu sefer yukarıdaki ülkelerin mutluluk ve refah indeksinin de dünyanin en üst sıralarında olduğu gerçeği ortaya çıkıyor
Altındaki sosyolojik ve bilimsel sebeplere inmeye başladıkça daha da derinleşen bir gerçek
Cinsel konuda yeterince özgür olan eğitimli toplumlar bu olaya zaten erişebildigi için birbirini obje olarak görmekten uzaklaşır ve bunun en büyük kanıtı da bu tarz ülkelerin çapkınlık indekslerinde de (ömür boyu kişi başına düşen ortalama partner sayısı) çoğu ülkeye göre daha düşük sıraya sahip olmasıdır
Özgüven insanı etkiliyor ama ons hiç çaktırma,
Dünyadaki tek erkek o değil bunu bilmen yeterli
Biliyorum ve üstelik karşımda görmek istediğim özelliklere sahip biri de değil. O kadar net görüyorum ki. Acaba ben hasta mıyım takıntı mı yaptım diye sorguluyorum kendimi
Evet takıntı yapmışsın.
Bir süre soğumaya birak
Valla yapacak bişi yok düşeceksin
Adama mı?
Evet
iyisin
Nasıl yani
en azından
bütün bnliiğinle sewiyorsun
Sevgi mi emin değilim, takıntı yaptım gibi geliyor
yaşlar kaç
az bakk