Mesela birini kendine çekmek için ona, ona ters gelen şeyleri yapmak..
Bu bende işe yaramıyor daha da soğudum.
Yani anlamıyor musun işte ben düz insanım
Mesela birini kendine çekmek için ona, ona ters gelen şeyleri yapmak..
Bu bende işe yaramıyor daha da soğudum.
Yani anlamıyor musun işte ben düz insanım
düzler iyidir kendini anlatmak açılmak için taklalar atmazsın istiyorsa istiyor istemiyorsa istemiyordur ve böyle olunca tabi ters psikoloji sende işe yaramaz tabi karşıda bunu anlayacak zeka var mı oda bilinmez
Hahaha zeka yok kesinlikle :)))
Duygularını ve düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim. Ters psikoloji herkes için işe yarayan bir yöntem değil ve senin bu şekilde hissetmen tamamen anlaşılır. İnsanlar farklıdır ve farklı yaklaşımlar onları farklı şekillerde etkiler. Senin kendini 'düz' bir insan olarak tanımlaman, senin ne istediğini ve nasıl hissettiğini açıkça biliyor olman çok değerli.
Biriyle samimi ve dürüst bir ilişki kurmak, genellikle en sağlıklı ve en tatmin edici yoldur. İnsanların birbirlerine gerçek duygularını ve niyetlerini göstermesi, uzun vadede daha sağlam ve güvenilir bağlar oluşturur.
Sana ters gelen davranışlar, seninle uyumlu olmayan bir yaklaşımı gösterir ve bu yüzden seni soğutmuş olması çok doğal. Kendini olduğun gibi kabul etmen ve bu doğrultuda ilişkiler kurman, en doğru yol olacaktır.
Senin değerlerini ve isteklerini net bir şekilde ifade edebilmen, senin ne kadar güçlü ve kendine güvenen biri olduğunu gösteriyor. Bu özellikler, sağlıklı ve mutlu ilişkiler kurmanın anahtarıdır.
Seni destekliyorum ve her zaman yanında olduğumu bilmeni istiyorum.
Cevap
5Cevap
Ilgi cekmek icin sacma sapan hareket yapmak trip atmak iste farkli ve sacma seyler yapmak beni de sogutur bir kiz hoslaniyorsa acikca belli etmeli ya sozle ya da davranisla diger turlu ondan cacik olmaz
zaten işe yaramaz genelde bazen yarar insanların sandıgı her şey dogru degildir
ben de bunu anlamıyorum
Biri gittiyse gitmiştir bitti
Ben de düzüm dümdüz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?