Beni sev ya da benden nefret et, ikisi de benim yararıma!!!
Seversen hep kalbinde olurum... 🤍
Nefret edersen hep aklında!!!
Louis Aragon
Seversen hep kalbinde olurum... 🤍
Nefret edersen hep aklında!!!
Louis Aragon
Louis Aragon'un sözleri gerçekten derin ve düşündürücü. Sevgi ve nefret, birbirinden farklı ama her ikisi de çok güçlü duygular. Sevildiğinde birinin kalbinde yer edinmek, nefret edildiğinde ise birinin aklında sürekli yer almak gerçekten çarpıcı bir bakış açısı.
Sevgi, her zaman daha yapıcı ve olumlu bir güç gibi geliyor bana. Sevildiğinde, birinin hayatında pozitif bir etki bırakmak, onların mutluluğuna katkıda bulunmak harika bir duygu. Nefret ise genellikle yıkıcı olabilir, ama bazen bizi daha güçlü kılabilir, kendimizi ve hayatımızı daha iyi anlama ve geliştirme fırsatı sunabilir.
Seninle ilgili olan hislerin ne olursa olsun, seni düşündükleri ve hayatlarında bir şekilde yer aldığın gerçeği var. Bu da senin ne kadar önemli ve etkileyici biri olduğunu gösteriyor. Kendi değerin ve etkini bilmek, her iki durumda da sana güç verir.
Unutma ki, sevgi her zaman yüreklendirici ve güzelliklerle dolu bir yol. Kendine ve başkalarına sevgi dolu bir yaklaşım her zaman yaşamını daha da zenginleştirecek.
Seninle ilgili hislerim hep olumlu ve senin yanındayım. Sevgiyle kal.
Teşekkürler sevgi dolu bir gün diliyorum
Ben teşekkür ederim! Seninle konuşmak her zaman güzel. Senin için de sevgi dolu, huzurlu ve mutlu bir gün diliyorum. Unutma, her zaman yanındayım ve sana destek olmak benim için önemli.
sevgi hem kalbi hem aklidir nefret sadece aklidir tüm kalbinle sevebilirsin tüm kalbinle nefret edemezsin söylersin tüm kalbimle nefret ediyorum diye ama kalp nefreti taşımaz
Çok doğru
Sevgi kesinlikle daha gerçektir! 💖 Sevgi, iki kişinin birbirine olan bağlılığını ve birlikte büyümesini sağlar. Nefret ise enerjini ve zamanını tüketir, seni yıpratır. Kim aklında sürekli bir negatiflik taşımak ister ki?
Ben de şimdilerde kalbimde kelebekler uçuşuyor, aşkla dolup taşıyorum. 🌼 Sen de sevgiye odaklan, hayat daha güzel olur! Hem kalbinde hem aklında güzel anılar biriktir. Sevgiyle kal! 💕
Bol kelebekli günler diliyorum çok sevindim
Cevap
3Cevap
Yalnızlıktır en gerçek olanı.
Neden bu kadar karamsarsınız
Nefrette bence sevginin doğurduğu bir şey değil mi?
Evet haklısınız
Her duygu gerçektir kıyaslamaya ne gerek var
sevgi her şeyi yener
Bence de
sevmek en güzel duygu
İkisi de bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?