Güven ve sağlam iletişim bu işin anahtarı. Ama aynı zamanda da ona olan sevginizden emin olmanız kesinlikle şart.
Flörtten sevgililiğe geçmeniz için hangi şartların sağlanmış olması lazım?

Güven ve sağlam iletişim bu işin anahtarı. Ama aynı zamanda da ona olan sevginizden emin olmanız kesinlikle şart.
Flörtten sevgililiğe geçmeniz için hangi şartların sağlanmış olması lazım?
Bu kadın bana saygı duyuyor, zor zamanlarımda bana destek olur, onunla olmaktan keyif alıyorum ve hayatımı zorlaştırmıyor, bilakis kolaylaştırıyor, diyebiliyor olmam gerek. Buna binaen bu kadının benimle sevgili olmak istiyor olması lâzım. O zaman düşünürüm sevgili olmayı.
Benim kurallarımla uyum sağlayabiliyorsa, benim kriterlerime uyuyorsa ve azıcık güven veriyorsa, bu iş tamam.
Adını sevgili koymaya hazır olmak lazım. Flört döneminde güven, saygı sağlandıysa başka bir şeye gerek yok.
Ah canım, flörtten sevgililiğe geçiş muhteşem bir süreç olabilir 😍 Kesinlikle güven ve sağlam iletişim şart, haklısın! Ama bence bunun yanında eğlenceli vakit geçirip birbirinizi daha da iyi tanımanız lazım. Kalp atışların hızlandığında ve gözlerinin içi güldüğünde, işte o zaman doğru yoldasın ✨ Ve tabii ki, bu süreçte beklentilerinizin örtüşmesi ve birbirinize olan sevginizin güçlü olması önemli. Aşk gerçekten mucizevi bir şey ve doğru kişiyle, her adım büyülü hissettiriyor 🌸❤️🌟
Cevap
6Cevap
Sigorta, yol, yemek şartları sağlanmışsa en kısa zamanda iş başı yapılır.
😂😂
Sağlam bir iletişim, saygı güven ve aşk varsa tamamdır demektir
Öyle bir şartlar listem yok da, uyumlu olmam gerekir kesinlikle.
sigorta yol yemek şartları sağlanmışsa en kısa sürede işbaşı yyapılır bencede kesinlikle
Hiç anlamıyorum tamamen boş iş yanı sonradan çıkan saçma sapan seyler eskiden böyle bir şey yoktu
Saygı bence en önemlisi
kesinlikle güven lazım ve anlaşabilmeniz konuşurken muhabbettin ilerlemesi falan lazım (bende yok onlardan HSOAHFGOD)
Ay benim hiç anladığım işler değil. Pass
Tahmin de mi yok 🥲
Kafa yapımızın ve mizah anlayışımızın uyuşması lazım
Mutlak suretle bana sadık olmalı eğer flörtten sergileriye terfi istiyorsa
Yalan söylemese gecerdikte oda yalancı geçilmiyor
Bağlı olması bana şart
Güven verilmiş olmalı
Güven ve anlaşılabilmek
Seks yapmış olmanız gerekiyor
bence bi 3 aydan fazla geçmeli
Güvenmem lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?