Dış görünüş
Karakter
Tensel uyum
Para
Diğer ( Belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Karakter tabi ki. benim için bir kızın dış görünüşünden daha çok karakteri önemlidir.
Karakter olmadıktan sonra dış güzelliğin anlamı kalmıyor benim için. karakterimiz uyumlu olmalı yani beni gerçekten sevmeli bana gerçekten güvenmeli. aynı şekilde ben sevmeliyim.
Bunun dışında karakter olarak dürüst iyimser pozitif ve aşırı eğlenceli olmalı yani sürekli espriler yapmalıyız birbirimize
Bunların da dışında genel olarak ortak ilgi alanlarımız çok olmalı yani aynı konuları sevmeliyiz zıt karakter de olmamalıyız o zaman gerçek aşk diyebilirim ben buna.
Şimdi 3 seçenek bana uyumlu olması gerek dış görünüş, karakter ve ten uyumu
Dış görünüş olarak benim için önemli olan sadece kilo fit birisi olmasını isterim veya normal halde zayıf saçı, ten rengi, göz rengi yüzünün benli olması hiç fark etmez tek takıntım kilodur
Karakter olarak iyi kalpli, dürüst yalan söylemeyen, ilgili olmasını isterim ve hobilerimi sevmesi 😄
Ten uyumu olarak zaten birbirimizi seviyorsak kalpler birleştirme ten uyumu fasa fiso oluyor
Para ne alaka onu anlayamadım 😄🤷♂️
Karakter, sadakat, güven.
Önce adam olmalı
Cevap
21Cevap
Selam gadası 🙃
Samimi olması ailesine düşkün olması, emekçi insanlara karşı saygılı olmasını isterim.
Valla özgürlükçüyüm karşı cins tarafından istenmemek kötü aslında öyle de değil de iyi insanlar birbirini kurcalamalı
Bu ışıkların hepsi olmazsa olmaz bir de memeleri taş gibi olacak
Bana güzel olsun.
Güzel baksın.
Daha önce bu soruya senin sorularının içinde benzer soru vardı diye düşünüyorum.
Vicdanlı bir kadın arıyorum.
Bir insanda vicdan varsa bitmiştir.
Onun var olduğunu anladığım an tamam derim.
Karakter önemli birde yalan söylememeli, şimdiler de yalan çok oluyor.
Özellikle yalanı sevmiyorum. Ne ise o olsun.
Kendi ayaklarının üzerinde olması , özgür olsun kimseye bağlı olmasın kimsenin aklıyla hareket etmesin akıllı olsun
Karşı cins olması gerekir. 🙂
Nefes alması? =)
@Soulforged yok artık 🤣
Karakter önemli ama bunu bilsende yapamıyorsun. Dış görünüşü seçersin. Kim olsa böyle yapar
Güzel, seksi, arzulu ve fantazisevrr olmalı, her çılgınlığa açık olmalı.
Tabi ki karakter en önde gelir
Her şeyimiz uyumlu
Karakter tabi ki
sadece karakter ve sadakat
Ateşli ve tutkulu olması
Kadın olmasın 🤗
Ten ve zeka
Guven
Temizlik
Bakım
Üslup
temizlik, bakım, güzellik