Ciddi ilişki yaşayacağınız kişide aradığınız özellikler nelerdir?
Dış görünüş, kişilik özellikleri, çocuk ruhlu, olgun, zeki, yetenekli, sakin vs.
Dış görünüş, kişilik özellikleri, çocuk ruhlu, olgun, zeki, yetenekli, sakin vs.
Felsefe uyumu olmalı hatta şart
Yakışıklılık ya da güzellik bunlar kesinlikle birinci planda olmamalı erkekde kızda kesinlikle kültürel olarak aynı vitaminle beslenmiş olmalı biri İstanbul boğazı diğeri Galatasaray maçı derse sevgili iken sorun olmaz ama evlenince kesinlikle büyük sorunlara yol açar hatta mümkünse futbol fanatizminden mümkünse uzak durmak lazım boşluk ve gereksiz.
Erkek denen zımbırtı ben erkeğim höv höv höv edip gtünü dönüp çekilmeycek kenara geçecek mutfağa eşine yardım edecek bu ayıp değil. eşi alışveriş dönüşü elinde poşet ya da benzeri şeyler taşıyorsa alacak elinden bu ayıp değil ev temizliği eşine yardım edecek.
Öte yandan yok efendim ben çalışıyorum sen evde keyif yapıyorsun tarzında yaklaşımlarla eşine dayatma yaparak kavgaya meilli durumlardan kaçınılacak elin kızını aldıysan eşşek gibi çalışıp bakacaksın
Sen eşine nasıl davranırsan oda sana hayat tecrübesi dinamiklerini tenkit olarak sunar dolayısıyla tartışma ortamı doğar.
Yok efendim burç uyumsuzluğu v. s gibi konulara enjekte olup felsefe yapıldığını zannedip olayı ciddi boyutda kaosa sürükleyen durumlardan kesinlikle kaçınılmalı evrendeki yapı taşlarının tamamı moleküler enerjiye sahip mikro organizmalar tarafından magnetize edilmiştir dolayısıyla karakterler değişmez ama bunları yöneten evrendeki değişken özelliğe sahip gezegenler kesinlikle değil karakter ırabilimdir evren ise moleküler enerjidir insan anatomisi moleküler enerjidir ama hep statiktir değişmez
Bu gibi konulardan uzak durmak lazım
Erkeğin genetik yapısı gereği erk güdüsü ön plandadır aşağılayıcı küçük düşürücü duruamlar dan uzak durmak lazım
Kadınlar hassastır her kaba sığacak ruh ve inceliğe sahiptir en çok sevdiği şey çiçektir bir çiçeği esirgemeyin kadınınızdan
Sadece ilgi ister ufak bir mutedil öpücük onu mutlu eder küçük hediyeler mutlu eder
Olarbilirlik konjekturune göre onun isteklerini yerine getirmek onu sevinçten havaya uçurur ama belli etmez arkadaşlarına anlatır.
Erkeğin fanatiğinden ve burç takıntısı olanından bir cacık olmaz aynı keza kadın içinde geçerli
Erkeğin çalışma azmi olmayanından bi cacık olmaz
Ayaklarını yıkmayan erkekden bir cacık olmaz
Değişik değişik özenti entelektüel şekillere giren erkekden bi bok olmaz neysen o olmalıdır
Sırtına kartal dövmesi yaptırıpda yanında köpek havlayınca dona sıçan erkekden bi s.. kim olmaz elindeki karıyı başkasına kaptırır çünkü korkak ve özgüvensizdir
Yolda mahallenin babası edasıyla yürüyüpde gece sokak lambasının olmadığı caddede cin carpar zannedip korkudan markete ekmek almaya gitmeye korkan erkekden hiç bir bok olmaz
Baya bi bok yaptığını zannedip polise askere kafa tutuyor görünümü veren erkekden hiç bir s.. kim olmaz burnu boktan kurtulmaz
Kültür ve felsefe uyumu kesinlikle önemli
Tip model şu bu bunlar sonraki şeyler
Sadakat, sevgi, vefa ve ilgi olacak zaten..
Eğitimine önem vermeli ve uğraşmalı.
Tembel insanı sevmem.. Eğer imkanları yetmiyorsa da anlayışla karşılar ve elimden geldiğince de yardımcı olurum ama orası ayrı bir konu.
Malum partiyi tutmamalı. ( evet, siyasi ama ciddi bir sorundur benim için.. Kafa yapısı uyuşmaz çünkü. )
Seyahat etmeyi sevmeli. ( şart kriterim değildir ama olursa çok iyi olur, çünkü seyahat etmeyi çok seviyorum.. özellikle önümüzdeki aylarda yurt dışına elimden geldiğince çok çıkacağım.. Lazım öyle biri 😄 )
Açık sözlü olmalı ve eski ilişkisi varsa, neden bittiğine dair de açıklama yapmalı. ( eskiye bakıyorum, evet. Çünkü bu, şuanki ilişkimize de ışık tutacak bir detay.. Aynı şeyi ben de anlatırım ayrıca kendisine.. )
Yeniliklere açık olmalı ve kafasındaki bazı tabuları yıkmalı..
Aslında çok bi özellik aramıyorum ama karşımdaki kişide yerine göre olgunluk yerine göre çocuk ruhlu olmasını isterim en önemli isteklerim güvensizlik ve anlaşamamak olmasın yeterli derim
Baliketli
Yerine gore cilveli yerine gore ağırbasli
Fazla kiskanc olmayan anlayisli biraz da dominant bi kiz.
Biraz dominant 😂
Balıketli ✔️
Cilveli Trakya kızı✔️
Ağırbaşlı ağır abi diyorlar ✔️
Aşırı dominant ✔️
Benim az dominant versiyonumu sana ayarlarız öyle birini bulursam sana haber veririm
Eyvallah
Cevap
20Cevap
Fiziksel olarak çekici olması, zeki olması ama en önemlisi düşüncelerimizin uyması yani her konuda anlaşabilmemiz
Kadinlarin ana kriteri para, sonrasinda geliyor diger ivir zivirlar. erkeklerin ana kriteri de guzellik, o olmadan ne kadar duzgun bir karaktere sahip oldugunuz serefli ve namuslu bir insan oldugunuz kimsenin umrunda degil
Erkeklerin hepsi güzelliğe bakmıyor da kadınlar hep paraya tipe bakıyor bu hayatın gerçeği sonra tiksinerek bakıyorlar eşlerine
Bence ilk önce saygı karşısındaki kişiyi dinlemeyi bilmeli mesela göz temasını başka yere çevirmeyen anlayışlı birbirimizi anlayış gösterip anlaşamadığımiz konuda ortak yolu bulup ilerlemek vs vs
Zeki, beni önemseyen yani tercihlerime fikirlerime saygı duyup anlayabilen, yerine göre eğlenceli yerine göre ciddi vesaire vesaire işte ama hepsi bir arada zor. Kaderde ne varsa artık hahah
Bence konuşalım 😂
Zekalı olması çalışkan olması güzel mizah yapması doğal olmasi çevreye ağır başlı bana çocuk olması
önce saygı, problemleri karışıklı çözebilmeiyiz, anlayışli olmalı empati kurabilmeli, katı kuralları olmamali karşısındakini İlk andan itibaren değiştirmeye çalışmamali, güzel konuşmalı güzel düşünmeli vicdan ve merhamet sahibi adaletli davranmali
Dış görünüş artistlik cesaret kötü çocuk ama bana iyi olsun dengeli eğlenceli sadık fazla konuşmayan
- Sahiplenici
- Şefkatli
- Yumuşak başlı
- Gamzelerinin olması
Olgun, Zeki ve çocuk ruhlu olmalı birde ikizler erkeğine ayak uydurmalı
Yani psikolojik durumu, ailesi, işi, yaşamı, eğitimi, kültürü, sicil kaydı her şeyi önemli :))
Güzel olması karakterli olması dürüst olması sözünde durması vs şeyler
Kişilik karakter en başta gelir. Düşünce yapısı çok önemli. Gerisi bir şekilde hallolur
Zeki ve sakin olması,
Benim gibi cocuk ruhlu ama yeri geldiğinde ciddi,
Güvenilebilir ve saygılı olması,
En önemlisi merhametli ve anlayışlı olması tabii.
Ciddi ilişki aramıyorum
37 yaşındasın?
Dürüstlüğü, sadakati ve ahlakı.
Yarı yolda bırakmaması, sana verecek cevabım bu
Beyaz tenli ve güzel olması tek kriterim bunlar.
Sürekli beni övsün ve açık sözlü olsun
@CanKaner yok akrep
@CanKaner anlamadım
Sevgi, saygı, sonsuz sadakat ve Allah korkusu..
Uyum
Dürüst olması
Sadakat olsun yeter
Uyum.
Ciddi güzel sempatik
Kaşar olmamasi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?