Aşk İlişkileri Birini sevdiniz ya da hoşlandınız buna rağmen onunla olamayacağınız sebebeler oluyor mu? Hemşirekadın1 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Mesafe olur , memurlu olur , aile yapısı olur , maddi durum olur gibi gibi … Birini sevdiniz ya da hoşlandınız buna rağmen onunla olamayacağınız sebebeler oluyor mu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Merhaba,Zamanında olmuştu, ikisi de maddi durum kaynaklı idi... 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Oluyor tabi ki. Hayat dört dörtlük ve istediğimiz her şey her an oluyor değil. 0 0 Yorumla
SerdarAydin7788 Takip Et Xper 1 Yaş: 41 +1 yıl Bi kızı seviyorum lakin kız mesafeli... Tamamen kizdan kaynaklanıyor.. Tamam dese yüzükleri takacaz.. lakin naptigi belli değil. belirsiz davranıyor. belirsiz davrandığı içinde olmuyor 0 0 Yorumla
Alfakurt7734 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Seven insan her türlü sever sevgi gerçekten büyükse hiç bir şey engel değildir 0 0 Yorumla
itsmylifemyworld Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Biz tanıştık galiba senle daha önce 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Elbette oluyor 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Evet kız tarafı aşırı zengin. 0 0 Yorumla
linaadeu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı. Sanmıyorum 0 0 Yorumla
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Merhaba,
Zamanında olmuştu, ikisi de maddi durum kaynaklı idi...
Oluyor tabi ki. Hayat dört dörtlük ve istediğimiz her şey her an oluyor değil.
Bi kızı seviyorum lakin kız mesafeli... Tamamen kizdan kaynaklanıyor.. Tamam dese yüzükleri takacaz.. lakin naptigi belli değil. belirsiz davranıyor. belirsiz davrandığı içinde olmuyor
Seven insan her türlü sever sevgi gerçekten büyükse hiç bir şey engel değildir
Biz tanıştık galiba senle daha önce
Elbette oluyor
Olmuyor. Olmayacak bir sevdaya tutulmam.
Evet oluyor balım ya cinsellik falan
Evet kız tarafı aşırı zengin.
tabiii
Evet
Sanmıyorum
Olabilir