Birini çok kırdım nasıl barışabilirim?

1 aylık bi ilişkim vardı bi anda her şey ciddi bi boyut kazandı kısa sürede ailesi öğrendi sosyal medyaya tarih harf vs flan attık. Fakat bu süreç içerisinde bazı ufak tefek şeyleri ben fazla büyüttüm ayrıldım kırıcı oldum sonra barıştık bu şekilde bi kaç defa ayrılıp barıştığım oldu ve kırıcı olmuştum. En son yine ayrıldığımda bu sefer baya kırıcı oldum ağır şeyler söyledim. Ben hayatımda çok insan tanıdım tek gecelik olandan 4 senelik olana kadar bi çok kişi girdi hayatıma bu yüzden birine hemen güvenemem. Neyse son ayrıldığımzdan sonra bu baya kırıldı ben telafi etmek istedim aslında herşeyi onun iyiliğini düşündüğüm için istediğimi belirttim hediye aldım yanına gittim hiç bir şekilde telefonlarımı açmadı cvp vermedi o kadar çabama rağmen hala açmamaya devam edince ben yine kırıcı oldum ve beni heryerden engelledi sadece arama kısmından engellememişti 3 hafta oldu ayrılalı arıyorum açmıyor ve gece saat 1-2 gibi hep meşgul saatlerce biriyle görüşüyor uyarısı geliyor sonra ordanda engelledi hatta az önce. Ben bununla gerçekten barışmak istiyorum farklı şehirde yaşıyoruz dükkan işletiyor dükkanına gidip konuşmayı düşünüyorum hayatında biri varmıdır onu bilmiyorum olsa hayatımda biri var arama flan der. Çok kararsızım
Birini çok kırdım nasıl barışabilirim?