Erkeğim benim yerime kararlar alsın bana yol göstersin beni d*mine etsin bende ona it**t edeyim istiyorum 😀 ama herkese yapmam bunu hissettirecek eril enerjisiniyle üzerinde hakimiyet kuracak birine yapabilirim. Erkekler sizler böyle kadınları çekici buluyor musunuz teslim olmalarını mi istersiniz, tabii ki normal şartlarda kendi kararımı kendim alan güçlü biriyim lakin biri hayatıma girecekse benden baskın olmalı böyle seviyorum kendimi erkeğ*me teslim etmek istiyorum, erkeğimmm demek istiyorum falan ahaha.
Beyler sizin hoşunuza gidiyo mu bu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Fazlasiyla gider tabiki. Altima alip eze eze boynuna kemeri gecirip asilirken gozlerin kayisini gormek..
Bende seviyorum ama teslim olmayı değil. Tam tersi✨
olabilir o da başka bir pattern ama bana göre diil
Bu çok yanlış, kendine saygı duy bu tür saçmalıkları aklından çıkar
saygı duyuyorum zaten saygı ile pek alakası yok durumun, erkeğimin de bana saygı duymasını arzu ederim zaten
Bunu istediğim kız arkadaşıma kabul ettiremediğim için ayrıldık. Net.
Ya bana normal buymuş gibi geliyor? kadın erkek rolü bu sanki erkekler kadınları yönetsin bence her kadının bir erkeğe ihtiyacı var sizlere güveniyorum ama gerçek maskülen şövalye erkeklere...
Heh işte o sondaki tip olduğum için liberal kız arkadaşım başta kaldırabilirim falan derken sonra baktı ben ondan tam itaat bekliyorum. Sorgusuz sualsiz. Bir şüpheye düştü. Çünkü sorgulamaya başladığında boş konuştuğunda gök gürültüsü gibi geldiğimde bana agresifsin diyordu. Ben de ona sözümü dinleyeceksen dur yoksa git dedim. (Mağara adamı değilim ama dominant biriyim. Girdiğim ortamda kendimi belli ederim. Bunu ilişkimde de isterim.)
Ahaha ya kaçırmış bence seni... evrim böyle doğamıza uygun davranıyoruz aslında sen ben ve bizler.
Eğer gerçekten zeki maskülen önder güçlü bir erkek varsa karşımda bütün varlığım feda olsun korunmak istiyoruz içgüdüsel olarak...
Tabii ki değilsin mağara adamı anlıyorum seni, bu dönemde de senin gibiler yok maalesef ya kari kılıklı erkekler, erkeklesmis kadınlar.
Çok çarpık.
Iyi demissin alfa bir erkek kendinden taviz vermez ama aynı zamanda koruyup da kollar, bunlar senin kilisigini oluşturan prensiplerin.
Valla evrim dersi aldım. Başta herkese karşı çıkan muhalif ve agresif algılanıyordum. Şimdi evrime en uygun erkek tipi olduğumu anladım. Zeki olmak için uğraşmadım ama akıllı olmak için uğraştım, korumacı ve himayeciydim zaten. Yönetmeyi de seven ve genelde idarede iyi biriydim o yüzden karakterimi kemik gibi yaptım. Askerde bile değişmedim. Kendime değişme imkanı verdiğim tek yer orasıydı.
Süpersin. Prototip erkek modeli.
Erkekler ders alın bu heriften karı kılıklı erkek görmekten bıktık gerçekten.
Bu arada erkekliğin alfalığı betalığı olmaz. Zeki bir erkek her zaman durumun getirdiği en sağlıklı hareketi yapar. Yanındakini korur, sevdiğinin arkasında durur. Gölgesi yeter. Öyle babayım, ağayımla olmaz o işler. Karakterle olur. Her zaman sözünü söylemez. Başkalarının da isteklerine saygı duyar. Ancak olay onun bölgesine geldiyse orada sesi çıkar. Yumruğunu vurur. Erkeklik öyle kasla falan da olmaz. Güç dediğin zeka, karakter ve tavırla gelir. Komik de olur, zeki de olur, kendini iyi bilir. Karşısındakini hayran bırakır kendisine. Gerçek erkeklik öyle olur.
Doğru olmaz zaten bu saydıklarının hepsini kapsıyordu benim dediğim merak etme dağ ayısı gibi bir imaj çizdiğimin farkındayım ama konuyu topyekun ele almadım ondan dolayı böyle oldu, yoksa erkek tabii ki karşısındaki insana da söz hakkı tanır bunlar beraberce olacak şeyler ilişki tek kişilik değildir ki, herkesin görev dağılımı farklı, bu dinamiğe erkek sorumluluk alıyor liderlik ediyor gibi gorunsede aslında görünmeyen noktalarda kadında destek çıkıyor.
Umarım global olarak bu tarz pozitif maskülen bir çembere geçeriz ki toplumda düzelir kadınlarımızda düzelir.
Kadın erkek rolleri önemli hep bundan dolayı sorunlar çıkıyor zaten.
Tabii canım artık kadınlar da kadınsılığını kaybetti. Erkek gibi oldular. O da çok can sıkıcı.
Tabi ki kraliçe olmak için kirali yaşamanız gerekir
Ellerini kaldır teslim ol polis🤣
Hayır, teslim olan taraf ben olmak isterim.
:/// sevmiom sizi kusura bakma
Ay çok üzüldüm
Gitmez mi her şey serbest mi
Evet knk erkekler böylesine bayılır ki
hayır gitmez
Evet giderdi baya
Köle sahip ilişkisi diyosun
Evett hemde çok giderr
Yok biz kaçak arıyoz
Elendim
gider
Hayır ucuz gelir ciddi düşünmem
Bende sadece ciddi düşündüğüm hayatımın erkeği ile olmasını isterim
O zaman neden sordun sevgilinle yaptın bence öyle geldi
Ben sadece kadinimla evlendiğ kişiyle
Hayır ya, ben sadece cinsellik için dememiştim her alanda baskın bir erkek istiyorum
Ne kadar baskın, sen bence kolundan tutup dizinin dibine oturtacak erkek ariyon
Seviyorum işte napayım
Ben oyleyim, aşırı
Sen nerde yaşıyorsun
Gayet tabiki
Giderr
İsterdim aslında
Erkeksin belli
kimin gitmiyo
Bazıları sevmiyo
kadınımda aradığım yegane özellik bu
Sevindim. Ya kusura bakmasın diğer erkeklerde sizin hobilerin gerçek bir erkek olduğuna inanıyorum not a boy you are man
Gibilerin****
Diğerleri light erkek yani
ajsjhahshshahsh ben de sevmem öyleleri
kadın kendi erkeğine itaat edicek
Evet 😍 ama insanlar yanlış anlıyor ya örümcek kafalı değilim, bir denge var ve erkekler daha güçlü bizi yönetsinler sıkıntı yok görev dağılımı farklı
haklısınn