Kızın ilgisini nasıl cekicem?

Kızı aşırı seviyorum ben acilamadim başkası kapmış 2 sene ayrilmadilar. Daha yeni ayrıldı 1 ay oldu. Tam yakınlasirim mutlu oluruz evleniriz diye hayal kuruodum hiç okula gelmemeye başladı. Benim suçum mu bilmiyorum. Uninin tiyatro kulübüne kayıt olmuş. Sahnesi vardı bende izledim. Aşık olsa bana kesin bakardi bence. Hiç tanımamış gibi yaptı. Sanki yoldan geçen öylesine bir adamım. Gururuma dokundu. Geçen de mesaj attım görüldu yemedim ama gördüğünü anladım. Geri sildim hemen nolduu diye yazdı. Gene notlarımı atmıştım gerçi. O kıza aşık olmadığım zamanlar çok mutluydum. Beni hep üzüyor mutsuz ediyor. Sevgilisinden ayrılınca birlikte olup mutlu oluruuz diye hayal kuruodum. Ama sevgilisinden ayrildiginda güzelleşti biraz kendine bakım yapmaya başladı. Havaya girdi beni tanimamazliktan gelio nasıl olsa güzelleşti bir sürü erkek bulabilirim diye düşünüyor sanırım. Ben çirkinim onun itiyim ya. Hayvanin teki. Allah belasını versin. Bana umit çok verdi. Şimdi tamamen ilgiyi kesti. Oyuncakmisim gibi davranıyor. Bunun ahı çıkar. İnşallah bunu okuyorsundur ALLAH BELANİ VERSİN. Ona sınav dönemi not atan makine gibi hissediyorum kendimi.
Kızın ilgisini nasıl cekicem?