Kızın ilgilisini çekmek için ne yapmalıyım?

Merhaba. Ben lise son sınıf öğrencisiyim yaşım 18 hoşlandığım kız da 16 yaşında. Ciddi ilişki ve daha sonra evlilik istiyorum, üniversite için biriktirdiğim bütün altın, dolar ve bireysel emeklilik hesaplarımı onun okuması için harcamak istiyorum. 2 yıllık açıktan üni kazanırım ama ikimiz de çok olgunuz ve birbirimizden ayrılamıyoruz. Çok kıskanç biri. Yanımda başka kız istemiyor. Beni görünce çok utanıyor ve sanki aşıkmış gülümsüyor, ama konuşamıyor. İkimiz de lakap takmaktan nefret ediyoruz, sigara veya madde kullanmıyoruz. Onun için alkol içip gece yarısına kadar uyumayıp yastığa sarılıp ince bir battaniyenin altında her tarafımı kapatarak gizlice histeri nöbeti geçirdim. Onun için her türlü maddi, manevi ve ekonomik fedakarlığı yapar, kendi hayatımı bile riske atar, bir saniye bile düşünmeden seve seve ölürüm. Ama herkese böyle anlayamıyorum. Evlenme teklifi için gerekirse yıllarca beklerim. Ama onu Kasım ayı gelmeden önce kendime aşık etmek istiyorum. Romantik anlar yaşadığımız oluyor ama ben biraz daha romantik olmak istiyorum. Ne yapmam lazım? Onu nasıl kendime aşık ederim?

Kızın ilgilisini çekmek için ne yapmalıyım?