Yakın erkek arkadasimla opustum?

konserdeydik su almaya gittik beraber ama biseyler içmiştim çok az hafiften carpti ikimizi de eli belimde omzumda falan sarılıyoruz öpüyoruz birbirimizi yanaktan sonrasında yanakla dudak arasındaki yerden öptü yanlislikla mi kasıtlı mi bilmiyorum

aradan birkaç dakika geçti nasil olduğunu anlamadım öpüşmeye başladık olustuk birkaç dakika görevlinin yanımıza gelmesiyle durduk

benim ondan hoşlanıp hoşlanmadığım sordu ben (geçen sene de hoslaniyordum açıldım reddetti simdiyse yeni yeni biseyler oluyor gibi oldu) de evet dedim böyle hoş geldi çünkü sonrasında bilmiyordum falan biseyler dedi ben tabi aşırı kotu hissettim uzaklaşmak istedim izin vermedi konuşmaya çalıştık

ben bi sekilde karıştım kalabalığa gittim arkadaşlarımızın yanına o da geldi ondan sonra bakmadık hiç yüz yüze ne dun gece ne de bugün

istemeyerek yaptığını söylüyor ama sarhoş değildi sadece tam ayık değildi azıcık gidikti kafalarimiz o kadar simdi yüz yüze bakamıyoruz arkadaşlığımız mahvoldu bundan sonra hiç konuşmayacak miyiz

bugün yazdim mesajlastik yarım saat bir saat kadar bu konu hakkında ben çok fazla sorunca (madem istemiyorsun neden yaptın vb) kendimde değildim falan dedi ve hoşlandığı birisi var ya ama gerçekten o bakışlar öylesine bakışlar değildi gözleri dudakları böyle tam ayık değildim ama o kadar net hatırlıyorum ki her şeyi neden her şeyim kötü gitmek zorunda ki neden

Yakın erkek arkadasimla opustum?