Yani süreye bağlı.
Ben sosyal medya kullanmıyorum.
Kullansam da veririm sorun yok ama uzun süreli biri olması şartıyla.
Güven önemli.
Yani süreye bağlı.
Ben sosyal medya kullanmıyorum.
Kullansam da veririm sorun yok ama uzun süreli biri olması şartıyla.
Güven önemli.
Sen de ona vereceksen bütün şifreleri abes olmaz varsa cesaretin İstemeye de cesaretin olur hiç unutmam bir sevgilim vardı benim eski o zamanlar Bu akıllı telefonlar yoktu tuşlu telefonlar daha yeni çıkmıştı bana dedi ki işte sen Hayatında biri var ya da evlisin gibi saçmalıyorsun İyi tamam dedim Var mı cesaretin dedim güvenebilecek misin kendine dedim güvenirim her türlü çıkarttım telefonu cebimden Koydum önüne al bu gece sende kalsın dedim Kim ararsa ara aç Ben sevgilisiyim de dedim zerre düşünmüyorum bak aniden bu konuyu konuşmaya başladık Ve kimseye ben haber vermedim dedim Sen de bana vereceksin ama telefonu dedim kız veremem işte bana o gün de bitti zaten
Ben arkası boş konuşmam
Onun dışında seninki kötü olmuş kız için.
Senin içinde iyi olmuş gerçek yüzünü görmüş oldun
Ben bu konularda çok rahat oldum ben 2003 yılında evlendim 2015 yılında boşandım iflas ettiğim için daha doğrusu bıraktı gitti umursamadım ve şu anda 45 yaşındayım konuştuğum kız bana diyor ki evlisin sen değilim diyorum inandıramıyorum en son birisi sen evlisin evlisin diyordu dedim o zaman dedim evime gelirsin dedim ben de bir gece kalırsın dedim Niye dedi inanmıyorsun ya ve karımı da ben sağa sola yollayacak değilim Sen ne olacağım diye mantıken yok diyor Hem de inanmıyor o zaman güle güle dedim kapattım konuyu
Kendine saygın olsun
boş ver bunları
Şükür fazlasıyla var Belki iflas ettiğimde hakkımda 23 tane Hicran vardı köpek gibi çalıştım Afedersin şu anda 4 tane icram var ve yeni bir işe girdim girdiğim günün üçüncü günü beni Amir yaptılar 27-28.000 civarı maaş alıyorum bir yerde görüşmeye gidiyorum devamlı Salı günü belli olacak Eğer oraya girersem 38 bin lira maaşım olacak o maaşla da tüm borcumu Allah'ın izniyle bitireceğim ve Tekrardan iyi günlerime geri döneceğim beklediğim başka şeyler de var ondan sonra daha güzel bir hayat beni bekliyor inşallah
İnşallah abim hakkında hayırlısı olur
İnşallah kardeşim ya Allah Celle Celalühü Sana Eş diye yazdığını aşk diye çıkarsın karşına inşallah
Amin çok teşekkür ederim güzel duan için.
İnşallah artık mutlu olursun sende abim
Amin kardeşim hadi sağlıcakla kendine iyi bak
Sende
Gizlim saklım olmaz ama sevgiliyiz diye hayatımda her şeye karışma hakkına sahip değildir. Sosyal medya hesapları özeldir ve ilişkilerde özele saygı duyulması gerekir böyle bir şey istiyorsa bana güvenmiyordur ya da kendi yaptığı bir şey varsa benim yapmamdan şüpheleniyordur çok büyük bir sorun yaratacaksa yol veririm gider
Cevap
5Cevap
Abes demiyelim de güvensizlik belirtisidir bu ve karşındaki insan da azcık akıllıysa güven problemi olduğunu anlar üzülür veya soğur o kişiden
Evet, saygısızlık olarak görüyorum ben
Bu devirde istemeyen kaldı mı
Kaçar telefonu alıp baksın
Saçma bence istemem de vermem de
Vermem
Evet
Ben istemem
Ben vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?